ilmenau
Fanka BB :)
No to kolejny temat - planujecie iść z maluchami w najbliższym czasie do dentysty na kontrolę? Szwagierka dostała opieprz od swojej denstystki, że nie przyszła z dzieckiem po wyjsciu pierwszego zęba, ale to według mnie przesada...niby zapisałam siebie na koniec marca i mam wtedy też wziąć małego, żeby pokazał co w buzi ma, ale nie wiem czy to tak konieczne. Ma 7 ząbków, a ósmy w natarciu.
Z tym pierwszym zębem to przesada, ale ok roczku planuję iść bo i tak wypada nam wtedy wizyta kontrolna u starszej córki
Z mojej spiżarki właśnie dobiegł dźwięk rozsypujących się cebul z koszyka, a moje dziecko wydało dźwięk zachwytu. Jestem tak głodna, że wole dokończyć kolacje niż tam iść Najwyżej zje teochę surowej cebuli. Trochę surowej cebuli brzmi jak zdrowa przekąska.
1 z 5 porcji warzyw
Gust smakowy naszych dzieci jest zaskakujący. Już się boję jak zacznę Melanię stawiać na chodnik na spacerach
Moja z takich tzw. świństw, uwielbia bawić się klapą od sedesu I mieszać w nim ręką. Zawsze, gdy myję zęby muszę nogę stawiać na tej klapie i blokować dostęp, na szczęście dosięgam, ale pozę mam pokraczną.
Taka wymieszana woda ląduje do buzi, a jakże. Grrrrrry!
A, czyli zabawy Bartka szczotką od kibla to pikuś