W sumie ona sama się hoduje Podlewam raz w tygodniu i tyle. Ale to chyba ogólnie silny egzemplarz bo trzyma się nieźle. Raz nawet staranował ją Julek, wywalił całą na podłogę i łaził po liściach. Na szczęście tylko jeden liść ucierpiał więc monstera jest nie do zdarciaWnioskując po minie autko chyba się podoba
PS Jak wyhodowalas taką śliczną monstere? Bo ja też mam ale to obraz nędzy i rozpaczy.. Ostatnio na dodatek spadła na nią książka Jaśka i złamała największego liscia
reklama
TikTok - Make Your Day
TikTok - trends start here. On a device or on the web, viewers can watch and discover millions of personalized short videos. Download the app to get started.
vm.tiktok.com
To mój egzemplarz jest jakiś wybrakowany... Nawet jak nowe liście wychodzą to jakieś takie koślaweW sumie ona sama się hoduje Podlewam raz w tygodniu i tyle. Ale to chyba ogólnie silny egzemplarz bo trzyma się nieźle. Raz nawet staranował ją Julek, wywalił całą na podłogę i łaził po liściach. Na szczęście tylko jeden liść ucierpiał więc monstera jest nie do zdarcia
Mary2094
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego!Ufff już po imprezce. Było spoko, Julek zadowolony z prezentów Nie obyło się bez małego wypadku. Wsadziliśmy go bowiem do nowego autka ale jak zaczęłam nakładać pizzę prosto z piekarnika to tak się wszyscy rzucili, że o małym zapomnieli a ten biedak wywalił się razem z samochodem na bok. Prawie zawału dostałam ale skończyło się tylko zaczerwienionym łukiem brwiowym Wrzucam jakieś foto. Tort robiony przez mamę, wygląda spoko nawet ale smakował naprawdę zaje......ście
A robiliście- co złapie dziecko?
Bo my wczoraj to się usmialismy że będzie pijącą zakonnicą
Mary2094
My mieliśmy wczoraj Jeszcze kompletuje zdjęciaMary a Wy kiedy macie imprezkę?
Niedługo mama
No właśnie tak mi się coś wydawało i jak się Wam udało do której imprezowaliscie?My mieliśmy wczoraj Jeszcze kompletuje zdjęcia
Kurde no nie robiliśmy, jakoś mi to wyleciało Było zamieszanie, wciąż ktoś Julka na rękach nosił i jakoś wypadło z głowy. Może zrobię mu jutro indywidualnieWszystkiego najlepszego!
A robiliście- co złapie dziecko?
Bo my wczoraj to się usmialismy że będzie pijącą zakonnicą
Lipaaa
Wszystkiego najlepszego!!! ❤❤Ufff już po imprezce. Było spoko, Julek zadowolony z prezentów Nie obyło się bez małego wypadku. Wsadziliśmy go bowiem do nowego autka ale jak zaczęłam nakładać pizzę prosto z piekarnika to tak się wszyscy rzucili, że o małym zapomnieli a ten biedak wywalił się razem z samochodem na bok. Prawie zawału dostałam ale skończyło się tylko zaczerwienionym łukiem brwiowym Wrzucam jakieś foto. Tort robiony przez mamę, wygląda spoko nawet ale smakował naprawdę zaje......ście
Super fura, widać, że przypadła do gustu! Torcik również wyglądał apetycznie
Mary2094
A ok 20 się wszyscy zmyli, młoda opuściła imprezę ok 19 bo zasnęła na rękach , aż spała później nawet po powrocie do domu aż do 6 ranoNo właśnie tak mi się coś wydawało i jak się Wam udało do której imprezowaliscie?
A tu załączam zdjęcia chociaż Dwa.
Ps. Nastka popsuła sobie fryzurę na roczek bo miała kitki
reklama
Canis lupus
Do schrupaniaA ok 20 się wszyscy zmyli, młoda opuściła imprezę ok 19 bo zasnęła na rękach , aż spała później nawet po powrocie do domu aż do 6 rano
A tu załączam zdjęcia chociaż Dwa.
Ps. Nastka popsuła sobie fryzurę na roczek bo miała kitki