reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Wnioskując po minie autko chyba się podoba 🤩
PS Jak wyhodowalas taką śliczną monstere? Bo ja też mam ale to obraz nędzy i rozpaczy.. Ostatnio na dodatek spadła na nią książka Jaśka i złamała największego liscia😤
W sumie ona sama się hoduje 😁 Podlewam raz w tygodniu i tyle. Ale to chyba ogólnie silny egzemplarz bo trzyma się nieźle. Raz nawet staranował ją Julek, wywalił całą na podłogę i łaził po liściach. Na szczęście tylko jeden liść ucierpiał więc monstera jest nie do zdarcia 😂

reklama
W sumie ona sama się hoduje 😁 Podlewam raz w tygodniu i tyle. Ale to chyba ogólnie silny egzemplarz bo trzyma się nieźle. Raz nawet staranował ją Julek, wywalił całą na podłogę i łaził po liściach. Na szczęście tylko jeden liść ucierpiał więc monstera jest nie do zdarcia 😂
To mój egzemplarz jest jakiś wybrakowany... Nawet jak nowe liście wychodzą to jakieś takie koślawe 😒

Ufff już po imprezce. Było spoko, Julek zadowolony z prezentów 😁 Nie obyło się bez małego wypadku. Wsadziliśmy go bowiem do nowego autka ale jak zaczęłam nakładać pizzę prosto z piekarnika to tak się wszyscy rzucili, że o małym zapomnieli a ten biedak wywalił się razem z samochodem na bok. Prawie zawału dostałam ale skończyło się tylko zaczerwienionym łukiem brwiowym 😬 Wrzucam jakieś foto. Tort robiony przez mamę, wygląda spoko nawet ale smakował naprawdę zaje......ście 👍
Wszystkiego najlepszego! 🙂🥰
A robiliście- co złapie dziecko?
Bo my wczoraj to się usmialismy że będzie pijącą zakonnicą 😂

Ufff już po imprezce. Było spoko, Julek zadowolony z prezentów 😁 Nie obyło się bez małego wypadku. Wsadziliśmy go bowiem do nowego autka ale jak zaczęłam nakładać pizzę prosto z piekarnika to tak się wszyscy rzucili, że o małym zapomnieli a ten biedak wywalił się razem z samochodem na bok. Prawie zawału dostałam ale skończyło się tylko zaczerwienionym łukiem brwiowym 😬 Wrzucam jakieś foto. Tort robiony przez mamę, wygląda spoko nawet ale smakował naprawdę zaje......ście 👍
Wszystkiego najlepszego!!! ❤🎉

Super fura, widać, że przypadła do gustu! Torcik również wyglądał apetycznie 🤗

No właśnie tak mi się coś wydawało 😅i jak się Wam udało do której imprezowaliscie?
A ok 20 się wszyscy zmyli, młoda opuściła imprezę ok 19 bo zasnęła na rękach , aż spała później nawet po powrocie do domu aż do 6 rano 😂
A tu załączam zdjęcia chociaż Dwa.
Ps. Nastka popsuła sobie fryzurę na roczek bo miała kitki 😂

reklama
Do góry