reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Wnioskując po minie autko chyba się podoba 🤩
PS Jak wyhodowalas taką śliczną monstere? Bo ja też mam ale to obraz nędzy i rozpaczy.. Ostatnio na dodatek spadła na nią książka Jaśka i złamała największego liscia😤
W sumie ona sama się hoduje 😁 Podlewam raz w tygodniu i tyle. Ale to chyba ogólnie silny egzemplarz bo trzyma się nieźle. Raz nawet staranował ją Julek, wywalił całą na podłogę i łaził po liściach. Na szczęście tylko jeden liść ucierpiał więc monstera jest nie do zdarcia 😂

reklama
W sumie ona sama się hoduje 😁 Podlewam raz w tygodniu i tyle. Ale to chyba ogólnie silny egzemplarz bo trzyma się nieźle. Raz nawet staranował ją Julek, wywalił całą na podłogę i łaził po liściach. Na szczęście tylko jeden liść ucierpiał więc monstera jest nie do zdarcia 😂
To mój egzemplarz jest jakiś wybrakowany... Nawet jak nowe liście wychodzą to jakieś takie koślawe 😒

Ufff już po imprezce. Było spoko, Julek zadowolony z prezentów 😁 Nie obyło się bez małego wypadku. Wsadziliśmy go bowiem do nowego autka ale jak zaczęłam nakładać pizzę prosto z piekarnika to tak się wszyscy rzucili, że o małym zapomnieli a ten biedak wywalił się razem z samochodem na bok. Prawie zawału dostałam ale skończyło się tylko zaczerwienionym łukiem brwiowym 😬 Wrzucam jakieś foto. Tort robiony przez mamę, wygląda spoko nawet ale smakował naprawdę zaje......ście 👍
Wszystkiego najlepszego! 🙂🥰
A robiliście- co złapie dziecko?
Bo my wczoraj to się usmialismy że będzie pijącą zakonnicą 😂

Ufff już po imprezce. Było spoko, Julek zadowolony z prezentów 😁 Nie obyło się bez małego wypadku. Wsadziliśmy go bowiem do nowego autka ale jak zaczęłam nakładać pizzę prosto z piekarnika to tak się wszyscy rzucili, że o małym zapomnieli a ten biedak wywalił się razem z samochodem na bok. Prawie zawału dostałam ale skończyło się tylko zaczerwienionym łukiem brwiowym 😬 Wrzucam jakieś foto. Tort robiony przez mamę, wygląda spoko nawet ale smakował naprawdę zaje......ście 👍
Wszystkiego najlepszego!!! ❤🎉

Super fura, widać, że przypadła do gustu! Torcik również wyglądał apetycznie 🤗

No właśnie tak mi się coś wydawało 😅i jak się Wam udało do której imprezowaliscie?
A ok 20 się wszyscy zmyli, młoda opuściła imprezę ok 19 bo zasnęła na rękach , aż spała później nawet po powrocie do domu aż do 6 rano 😂
A tu załączam zdjęcia chociaż Dwa.
Ps. Nastka popsuła sobie fryzurę na roczek bo miała kitki 😂

reklama
Do góry