reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Wiesz, ja lubię prasować, ale z Małą to niemożliwe teraz 😂
Tak wygląda wybrane i nieprasowane.
Suszę w suszarce bębnowej.
Wydaje mi się , że taki pognieciony ma być 😉
Takiego muslinu jak te body właśnie się raczej nie prasuje, bo by zniszczyło efekt tej naturalnej struktury 😉 a body śliczne, a Melania jeszcze śliczniejsza 😊

reklama
Jak widzicie u nas mycie włosow to nie problem 😅, ale położyć w wannie na plecach nie mam szans. Martwi mnie zawsze niedomywanie stref intymnych w jej przypadku, bo ma mnóstwo fałdek, a na siedząco lub stojąco robi się trudny dostęp.
Ja Nelke zawsze przed kąpielą kładę w samym pampersie na pralkę i najpierw dużym wacikiem nasączonym woda z wanienki przemywam buzke, za uszkami i na zewnątrz uszka a potem ściągam pampersa i drugiem wacikiem myje jej pachwiny, delikatnie miejsca intymne ( między wargami, okolice krocza) oraz pupcie i rowek 😉 w wanience jeszcze domywam ręką gdy leży na pleckach, tak tylko dosłownie chwilę, ale wiem że potem w wanience trudno o umycie tych miejsc, dlatego najpierw robię to wacikiem 😉
Ale moja córa jak ją położę na przewijaku czy pralce to leży, a wiem, że większość dzieciaczków ucieka i wtedy już problem z umyciem 😜

Dziewczyny jak wypada rozmiarówka z hm?Bo dawno nic tam nie kupowałam a pamiętam, że jak miałam coś dla Igi w rozm 62 to chodziła do później jesieni....
Nadal tak samo, czyli o duuuuzo większe rozmiary 😁 Ja kupiłam ostatnio 9 bodziakow w rozmiarach 74 i 80 i już wiem, że je będzie miała na baaaardzo długo 😁 te 80 to jej podwijam dosyć sporo rękawki

No i przyszła pora na świętowanie u nas:)
Pierwszy rok wspólnie za nami🎂
Pierwsze zdj jakoś dwa dni po urodzeniu bo niestety wcześniej nie była ze mną a drugie aktualne🤗
Kocham tego małego urwisa mojego a uśmiech na jej twarzy jest lekiem na całe zło❤️
Zdjęcie urodzinowe w piżamce ale cóż jeszcze nie będzie mieć o to pretensji do mamy🤣
❤️
Wszystkiego najlepszego Iguniu, jesteś prześliczną dziewczynką😍. Rośnij zdrowo i miej głowę pełną pomysłów❤💯🎂

Pierwsze zdj jakoś dwa dni po urodzeniu bo niestety wcześniej nie była ze mną a drugie aktualne🤗
Kocham tego małego urwisa mojego a uśmiech na jej twarzy jest lekiem na całe zło❤️
Zdjęcie urodzinowe w piżamce ale cóż jeszcze nie będzie mieć o to pretensji do mamy🤣
❤️
STO LAT dla ślicznej dziewczynki!❤️😙😙😙

❤️
Wszystkiego najlepszego dla Iguni ❤❤ niech się zdrowo rozwija oraz niech sięga po marzenia ❤❤❤
Co za cudowna z niej śmieszka ❤

❤️
Wooow, najsympatyczniejsza buzia jaką widziałam u dziecka 😮 urodna jest bardzo, ale ma w sobie to coś, że lubi się ją od razu nawet nie znając 😮

Nie, Nastka nie ukrywa niczego. Wręcz przeciwnie, ona wszystko wyrzuca z szaf 😂
Wolałabym chyba jednak aby chowała 😃
Haha u nas tak samo😀
❤️
Ale urocza trzpiotka🥰Sto lat i pomyślności na kolejne lata🎂🎁

reklama
❤️
No cudowna 🥰 Wszystkiego najlepszego dla Igusi, niech rosnie zdrowo i zawsze będzie taka uśmiechnięta ❤️

Do góry