reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

u mnie Iga też należy do teamu "wywalacza'...wywala wszystko jak leci...od razu widać gdzie była bo jest rozpierducha okrutna🤣

A właśnie @MamM Iga uwielbia jeździć w rowerku który dostała na urodziny....niby był tylko jeden spacer bo chora ale pięknie siedziała...zero marudzenia....to samo po domu, każe się wozić i cieszy się okrutnie, może to jest sposób nasze 'marudzące "gwiazdy:)
Też bym chciała kurcze ten rowerek, ale N mówi, że nie mamy miejsca go gdzie dać 😭 A tak czy siak chce żeby taki miała na wiosnę i lato..

reklama
No i przyszła pora na świętowanie u nas:)
Pierwszy rok wspólnie za nami🎂
Pierwsze zdj jakoś dwa dni po urodzeniu bo niestety wcześniej nie była ze mną a drugie aktualne🤗
Kocham tego małego urwisa mojego a uśmiech na jej twarzy jest lekiem na całe zło❤️
Zdjęcie urodzinowe w piżamce ale cóż jeszcze nie będzie mieć o to pretensji do mamy🤣
❤️
Ale pięknotka 🤩 sto lat! I żeby ten piękny uśmiech nigdy nie schodził z twarzy 😊

Pierwsze zdj jakoś dwa dni po urodzeniu bo niestety wcześniej nie była ze mną a drugie aktualne🤗
Kocham tego małego urwisa mojego a uśmiech na jej twarzy jest lekiem na całe zło❤️
Zdjęcie urodzinowe w piżamce ale cóż jeszcze nie będzie mieć o to pretensji do mamy🤣
❤️
Kochane Dziewczyny, Duża I Mała 🥰 Szczęśliwego życia dla Was! 🥳

Dla równowagi wsadzam zdjęcie jeszcze z innym uśmiechem🤣

:)czy dalej taka sympatyczna?🤣

A zdjęcie drugie po to bo je uwielbiam....jakby chciała zaczarować tego osiołka żeby do niej przemówił(wiem wiem brudny osioł ale taki przyniosły kuzynki a ja go jeszcze nie umyłam:))
Przesympatyczna !!!
Rzeczywiście świetne zdjęcie 😀

A właśnie miałam pisać z pytaniem czy Wasze dzieci to też teraz takie sroczki, że wrzucają wszystko w swoje tajemne skrytki. Bo moja tak ma, upycha zabawki i przedmioty do szaf , szuflad i torebek.
I już wiem, że nie tylko ona 😂
Hah, moja też należy teamu wywalaczy!

Ale np. Pięknie pomaga mi wieszać pranie, podaję mi ubrania z kosza mówiąc "to" 😄 albo jak ma w rączkę skarpetkę i udaje , że chxe mi ją dać a jak zblizam rękę to ona ucieka i się chichra, i tak przez jakąś chwile 😁😁😁

❤️
Sto lat dla Igi, podpinamy się z Mają pod te piękne życzenia powyżej, niechaj ten cudny usmieszek nie schodzi jej z twarzy!!!! 🎉🎉🎉

(Widać, że jest z niej urwisek 🤭)

Hah, moja też należy teamu wywalaczy!

Ale np. Pięknie pomaga mi wieszać pranie, podaję mi ubrania z kosza mówiąc "to" 😄 albo jak ma w rączkę skarpetkę i udaje , że chxe mi ją dać a jak zblizam rękę to ona ucieka i się chichra, i tak przez jakąś chwile 😁😁😁

Sto lat dla Igi, podpinamy się z Mają pod te piękne życzenia powyżej, niechaj ten cudny usmieszek nie schodzi jej z twarzy!!!! 🎉🎉🎉

(Widać, że jest z niej urwisek 🤭)

Ja się pytam, moje dziecko nie jest rozmowne wgl, ja już nie wiem co mam co niej mówić by coś powiedziała 🙃🙃🙃 tylko na okrągło jest tata.

reklama
Dla równowagi wsadzam zdjęcie jeszcze z innym uśmiechem🤣

:)czy dalej taka sympatyczna?🤣

A zdjęcie drugie po to bo je uwielbiam....jakby chciała zaczarować tego osiołka żeby do niej przemówił(wiem wiem brudny osioł ale taki przyniosły kuzynki a ja go jeszcze nie umyłam:))
A tu jeszcze ładniejsza. Zdjęcie z osłem przepiękne🥰

Do góry