reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
OMG no takiej przygody to bym chyba nie chciała....nawet w lecie przy +20 stopniach:)
Hehe to dobrze , że Remek nauczony spać w chłodzie....przynajmniej w aucie Wam spał:)
Dobrze , że w ogóle śpi w aucie bo nie wiem jak by to było z moją:)
Będziecie mieli co opowiadać:)

Hehe no to teraz będę chyba na zaś koc wozić w aucie bo nigdy nie wiadomo kiedy się przyda:)
Bo jak widać to druga dzisiaj wypowiedź o przygodach w podróży...
Dobrze , że mieliście w miarę niedaleko do rodziny....
Też nie lubię takich niespodzianek...oj zdecydowanie nie lubię...:)
No mają to aut nie lubi, nie lubi oby dwóch aut i obu fotelików, wózków zresztą też nie bardzo :(((
Ona w aucie się tak drze, że mam wrażenie, że w innych nas słyszą.
Mnie to już nie wzrusza, bo płacze zawsze, a jak tylko wyjmę to uśmiech od ucha do ucha.
To jak z tymi planami....
A mieliśmy tyle podróżować 😪

Więc podziwiam Remka, dzielny chłopczyk 🙂

OMG no takiej przygody to bym chyba nie chciała....nawet w lecie przy +20 stopniach:)
Hehe to dobrze , że Remek nauczony spać w chłodzie....przynajmniej w aucie Wam spał:)
Dobrze , że w ogóle śpi w aucie bo nie wiem jak by to było z moją:)
Będziecie mieli co opowiadać:)

Hehe no to teraz będę chyba na zaś koc wozić w aucie bo nigdy nie wiadomo kiedy się przyda:)
Bo jak widać to druga dzisiaj wypowiedź o przygodach w podróży...
Dobrze , że mieliście w miarę niedaleko do rodziny....
Też nie lubię takich niespodzianek...oj zdecydowanie nie lubię...:)
W niedziele jadę z mężem i Tomkiem na śląsk do jego brata i czytając o tym kocu pomyślałam, że muszę wziąć mój na wszelki wypadek 😂

W niedziele jadę z mężem i Tomkiem na śląsk do jego brata i czytając o tym kocu pomyślałam, że muszę wziąć mój na wszelki wypadek 😂
Wrzuć nazwę lub foto jednego chociaż z butków jakie kupiłaś, nasza wizyta w sklepie to 'wyprawa życia", a oglądam na stronie i się gubię, które miałaś na myśli?
Jaki Tomek ma rozmiar stópki?

Wrzuć nazwę lub foto jednego chociaż z butków jakie kupiłaś, nasza wizyta w sklepie to 'wyprawa życia", a oglądam na stronie i się gubię, które miałaś na myśli?
Jaki Tomek ma rozmiar stópki?
Tomek ma według Smyka rozmiar 21, ma równe 12cm stópki, wzięłam ze sobą klasycznie-patyczek do przymierzania 😂 poniżej wrzucam zdjęcia, jak internet przy tych wiatrach pozwoli to później wrzucę linki do stron.
Trampki mają podeszwę typu barefoot, kupiłam dwie pary od razu w dwóch rozmiarach, cena na promocji 25zł. Adidasy są na następny rozmiar, mają skórzaną wyściółkę, bez promocji, cena 89zł. Trzewiki są na teraz, też skórzana wyściółka, cena na promocji 50zł.

Załączniki

• IMG-20220216-WA0048_compress29.jpg
    IMG-20220216-WA0048_compress29.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 53
  • IMG-20220216-WA0043_compress18.jpg
    IMG-20220216-WA0043_compress18.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 52
  • IMG-20220216-WA0041_compress45.jpg
    IMG-20220216-WA0041_compress45.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 54
  • IMG-20220216-WA0045_compress36.jpg
    IMG-20220216-WA0045_compress36.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 47
  • 20220216_204721_compress48.jpg
    20220216_204721_compress48.jpg
    371,9 KB · Wyświetleń: 52
Tomek ma według Smyka rozmiar 21, ma równe 12cm stópki, wzięłam ze sobą klasycznie-patyczek do przymierzania 😂 poniżej wrzucam zdjęcia, jak internet przy tych wiatrach pozwoli to później wrzucę linki do stron.
Trampki mają podeszwę typu barefoot, kupiłam dwie pary od razu w dwóch rozmiarach, cena na promocji 25zł. Adidasy są na następny rozmiar, mają skórzaną wyściółkę, bez promocji, cena 89zł. Trzewiki są na teraz, też skórzana wyściółka, cena na promocji 50zł.
Dziękuję, wiem na co zerkać.
🤗

Tu są linki:
Trampki (na stronce nie ma na nie promocji niestety)

Adidasy, nie znalazłam ich na stronie 🤔 ale te mają tą samą podeszwę bio-flex:

Trzewiki:

Tak patrzę teraz na wymiary wkładek, które są w linkach podane i nic nie rozumiem...butki w rozmiarze 20 miały wkładkę ewidentnie 12cm.

Zawsze możesz lekko ciepłą przygotować w termosie obok łóżka. No ale to mała musiałaby pić z butelki wcześniej🤔
No więc pierwsze budzenie - wrzask że wpycham jej do buzi coś nowego, drugie budzenie - zaczęła się tą butelką bawić zamiast spać.... Jest 2 w nocy a ona próbuje palec wcisnąć w dziurkę w smoczku :D

No więc pierwsze budzenie - wrzask że wpycham jej do buzi coś nowego, drugie budzenie - zaczęła się tą butelką bawić zamiast spać.... Jest 2 w nocy a ona próbuje palec wcisnąć w dziurkę w smoczku :D
No tak bo jak ona nie przyzwyczajona do butli to się biedna zdziwiła co jej tam wpychasz 😬😆

Ostatnia edycja:
reklama
Tu są linki:
Trampki (na stronce nie ma na nie promocji niestety)

Adidasy, nie znalazłam ich na stronie 🤔 ale te mają tą samą podeszwę bio-flex:

Trzewiki:

Tak patrzę teraz na wymiary wkładek, które są w linkach podane i nic nie rozumiem...butki w rozmiarze 20 miały wkładkę ewidentnie 12cm.
Tak, ostatnio sprzedawałam niechodki to tam wkładka przy rozmiarze 20 była tak 12,5cm

Do góry