Zawsze to coś innego niż nudny wieczór w domuStres mieliśmy ogromny, ale grunt, że dziecko go nie odczuło i miało z tego radość. My wróciliśmy umordowani, on niestety nie .
reklama
MamM
Fanka BB :)
No mają to aut nie lubi, nie lubi oby dwóch aut i obu fotelików, wózków zresztą też nie bardzo ((OMG no takiej przygody to bym chyba nie chciała....nawet w lecie przy +20 stopniach
Hehe to dobrze , że Remek nauczony spać w chłodzie....przynajmniej w aucie Wam spał
Dobrze , że w ogóle śpi w aucie bo nie wiem jak by to było z moją
Będziecie mieli co opowiadać
Hehe no to teraz będę chyba na zaś koc wozić w aucie bo nigdy nie wiadomo kiedy się przyda
Bo jak widać to druga dzisiaj wypowiedź o przygodach w podróży...
Dobrze , że mieliście w miarę niedaleko do rodziny....
Też nie lubię takich niespodzianek...oj zdecydowanie nie lubię...
Ona w aucie się tak drze, że mam wrażenie, że w innych nas słyszą.
Mnie to już nie wzrusza, bo płacze zawsze, a jak tylko wyjmę to uśmiech od ucha do ucha.
To jak z tymi planami....
A mieliśmy tyle podróżować
Więc podziwiam Remka, dzielny chłopczyk
W niedziele jadę z mężem i Tomkiem na śląsk do jego brata i czytając o tym kocu pomyślałam, że muszę wziąć mój na wszelki wypadekOMG no takiej przygody to bym chyba nie chciała....nawet w lecie przy +20 stopniach
Hehe to dobrze , że Remek nauczony spać w chłodzie....przynajmniej w aucie Wam spał
Dobrze , że w ogóle śpi w aucie bo nie wiem jak by to było z moją
Będziecie mieli co opowiadać
Hehe no to teraz będę chyba na zaś koc wozić w aucie bo nigdy nie wiadomo kiedy się przyda
Bo jak widać to druga dzisiaj wypowiedź o przygodach w podróży...
Dobrze , że mieliście w miarę niedaleko do rodziny....
Też nie lubię takich niespodzianek...oj zdecydowanie nie lubię...
MamM
Wrzuć nazwę lub foto jednego chociaż z butków jakie kupiłaś, nasza wizyta w sklepie to 'wyprawa życia", a oglądam na stronie i się gubię, które miałaś na myśli?W niedziele jadę z mężem i Tomkiem na śląsk do jego brata i czytając o tym kocu pomyślałam, że muszę wziąć mój na wszelki wypadek
Jaki Tomek ma rozmiar stópki?
Tomek ma według Smyka rozmiar 21, ma równe 12cm stópki, wzięłam ze sobą klasycznie-patyczek do przymierzania poniżej wrzucam zdjęcia, jak internet przy tych wiatrach pozwoli to później wrzucę linki do stron.Wrzuć nazwę lub foto jednego chociaż z butków jakie kupiłaś, nasza wizyta w sklepie to 'wyprawa życia", a oglądam na stronie i się gubię, które miałaś na myśli?
Jaki Tomek ma rozmiar stópki?
Trampki mają podeszwę typu barefoot, kupiłam dwie pary od razu w dwóch rozmiarach, cena na promocji 25zł. Adidasy są na następny rozmiar, mają skórzaną wyściółkę, bez promocji, cena 89zł. Trzewiki są na teraz, też skórzana wyściółka, cena na promocji 50zł.
Załączniki
MamM
Dziękuję, wiem na co zerkać.Tomek ma według Smyka rozmiar 21, ma równe 12cm stópki, wzięłam ze sobą klasycznie-patyczek do przymierzania poniżej wrzucam zdjęcia, jak internet przy tych wiatrach pozwoli to później wrzucę linki do stron.
Trampki mają podeszwę typu barefoot, kupiłam dwie pary od razu w dwóch rozmiarach, cena na promocji 25zł. Adidasy są na następny rozmiar, mają skórzaną wyściółkę, bez promocji, cena 89zł. Trzewiki są na teraz, też skórzana wyściółka, cena na promocji 50zł.
Tu są linki:Tomek ma według Smyka rozmiar 21, ma równe 12cm stópki, wzięłam ze sobą klasycznie-patyczek do przymierzania poniżej wrzucam zdjęcia, jak internet przy tych wiatrach pozwoli to później wrzucę linki do stron.
Trampki (na stronce nie ma na nie promocji niestety)
Cool Club, Trampki chłopięce, pomarańczowe, podeszwa Barefoot - smyk.com
Trampki dla chłopca: zapięcie na rzep elastyczna, antypoślizgowa podeszwa lekka cholewka ochrona paluszków komfortowa wyściółka posiadają certyfikat "Zdrowa stopa" Materiał i technologie: materiał zewnętrzny - 100% ...
www.smyk.com
Adidasy, nie znalazłam ich na stronie ale te mają tą samą podeszwę bio-flex:
Cool Club, Trzewiki chłopięce, niebieskie, nieocieplane, skórzana wkładka, podeszwa Bio-Flex - smyk.com
Trzewiki dla chłopca: zapięcie na rzepy boczny stabilizator pięty ochrona czubka wyjątkowa sprężystość i giętkość antypoślizgowa podeszwa posiada certyfikat "Zdrowa stopa" Materiał i technologie: materiał zewnętrzny - ...
www.smyk.com
Trzewiki:
Cool Club, Trzewiki chłopięce, jasnobrązowe, nieocieplane, skórzana wkładka - smyk.com
Trzewiki dla chłopca: zapięcie na rzep wzmocnione czubki Materiał i technologie: materiał zewnętrzny - 80% poliuretan, 20% poliester podszewka - 100% poliester wkładka - 100% skóra naturalna podeszwa - 100% TPR Długość ...
www.smyk.com
Tak patrzę teraz na wymiary wkładek, które są w linkach podane i nic nie rozumiem...butki w rozmiarze 20 miały wkładkę ewidentnie 12cm.
No więc pierwsze budzenie - wrzask że wpycham jej do buzi coś nowego, drugie budzenie - zaczęła się tą butelką bawić zamiast spać.... Jest 2 w nocy a ona próbuje palec wcisnąć w dziurkę w smoczkuZawsze możesz lekko ciepłą przygotować w termosie obok łóżka. No ale to mała musiałaby pić z butelki wcześniej
No tak bo jak ona nie przyzwyczajona do butli to się biedna zdziwiła co jej tam wpychaszNo więc pierwsze budzenie - wrzask że wpycham jej do buzi coś nowego, drugie budzenie - zaczęła się tą butelką bawić zamiast spać.... Jest 2 w nocy a ona próbuje palec wcisnąć w dziurkę w smoczku
Ostatnia edycja:
reklama
Mary2094
Tak, ostatnio sprzedawałam niechodki to tam wkładka przy rozmiarze 20 była tak 12,5cmTu są linki:
Trampki (na stronce nie ma na nie promocji niestety)
Cool Club, Trampki chłopięce, pomarańczowe, podeszwa Barefoot - smyk.com
Trampki dla chłopca: zapięcie na rzep elastyczna, antypoślizgowa podeszwa lekka cholewka ochrona paluszków komfortowa wyściółka posiadają certyfikat "Zdrowa stopa" Materiał i technologie: materiał zewnętrzny - 100% ...www.smyk.com
Adidasy, nie znalazłam ich na stronie ale te mają tą samą podeszwę bio-flex:
Cool Club, Trzewiki chłopięce, niebieskie, nieocieplane, skórzana wkładka, podeszwa Bio-Flex - smyk.com
Trzewiki dla chłopca: zapięcie na rzepy boczny stabilizator pięty ochrona czubka wyjątkowa sprężystość i giętkość antypoślizgowa podeszwa posiada certyfikat "Zdrowa stopa" Materiał i technologie: materiał zewnętrzny - ...www.smyk.com
Trzewiki:
Cool Club, Trzewiki chłopięce, jasnobrązowe, nieocieplane, skórzana wkładka - smyk.com
Trzewiki dla chłopca: zapięcie na rzep wzmocnione czubki Materiał i technologie: materiał zewnętrzny - 80% poliuretan, 20% poliester podszewka - 100% poliester wkładka - 100% skóra naturalna podeszwa - 100% TPR Długość ...www.smyk.com
Tak patrzę teraz na wymiary wkładek, które są w linkach podane i nic nie rozumiem...butki w rozmiarze 20 miały wkładkę ewidentnie 12cm.