Niedługo mama
Fanka BB :)
Już miałam go dobić ale ożyłŁo matko. Chłop walczy ewidentnie o życie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już miałam go dobić ale ożyłŁo matko. Chłop walczy ewidentnie o życie
My też ponad 20 lat bez ślubu i tylko kiedyś dawno , dawno było mi przykro, że tego ślubu nie mam , bo koleżanki opowadaly sobie o swoich pięknych sukniach i wspominały jakieś związane z tym przygody, a ja nie miałam co opowiedzieć. Teraz wydaje mi się to takie naiwne, ale wtedy nawet z pretensjami do wybranka przyszłam, jaka to ja nieszczęśliwa jestem, że nie mam foto w sukniJ
Ja powiem z własnego doświadczenia że nie ma co się spinać że suknią, bo i tak czy tak się poniszczy, pobrudzi.
Szpadlem goJuż miałam go dobić ale ożył
Nie ma czego zazdrościć to tylko jedna noc, która odchodzi w zapomnienieMy też ponad 20 lat bez ślubu i tylko kiedyś dawno , dawno było mi przykro, że tego ślubu nie mam , bo koleżanki opowadaly sobie o swoich pięknych sukniach i wspominały jakieś związane z tym przygody, a ja nie miałam co opowiedzieć. Teraz wydaje mi się to takie naiwne, ale wtedy nawet z pretensjami do wybranka przyszłam, jaka to ja nieszczęśliwa jestem, że nie mam foto w sukni
Też mi się wydaje, ze słabo dopiera.A my po prostu nie mieliśmy czasu na ślub, teraz w pandemii to wiadomo jakie niepewne te wesela były, bez sensu coś ustalać i potem odwoływać. Bez ślubu też można normalnie żyć dziewczyny pierzecie wciąż ciuszki w loveli lub innym dziecięcym płynie? Ja tak, ale myślę czy by nie przejść na normalny, tylko dawać go połowę mniej i włączać dodatkowe płukanie (bez płynu do płukania). Wydaje mi się że ta lovela nie zmywa porządnie plam.
Ja dodaje płyn do płukania silana niby dla dzieci, bo mi po prostu pranie w samym proszku dla dzieci śmierdzi. Obserwuję Nastkę czy coś jej po tym nie wychodzi.A my po prostu nie mieliśmy czasu na ślub, teraz w pandemii to wiadomo jakie niepewne te wesela były, bez sensu coś ustalać i potem odwoływać. Bez ślubu też można normalnie żyć dziewczyny pierzecie wciąż ciuszki w loveli lub innym dziecięcym płynie? Ja tak, ale myślę czy by nie przejść na normalny, tylko dawać go połowę mniej i włączać dodatkowe płukanie (bez płynu do płukania). Wydaje mi się że ta lovela nie zmywa porządnie plam.
Myślałam o widelcu bo nie chce mi się w taką brzydką pogodę szukać szpadlaSzpadlem go
Nie, no bez przesady, szkoda chlopaka. Na pewno byś miała potem jeszcze więcej roboty... opatrywać te wszystkie ranyMyślałam o widelcu bo nie chce mi się w taką brzydką pogodę szukać szpadla