reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
J
Ja powiem z własnego doświadczenia że nie ma co się spinać że suknią, bo i tak czy tak się poniszczy, pobrudzi.
My też ponad 20 lat bez ślubu i tylko kiedyś dawno , dawno było mi przykro, że tego ślubu nie mam , bo koleżanki opowadaly sobie o swoich pięknych sukniach i wspominały jakieś związane z tym przygody, a ja nie miałam co opowiedzieć. Teraz wydaje mi się to takie naiwne, ale wtedy nawet z pretensjami do wybranka przyszłam, jaka to ja nieszczęśliwa jestem, że nie mam foto w sukni 🤣🤣🤣

A my po prostu nie mieliśmy czasu na ślub, teraz w pandemii to wiadomo jakie niepewne te wesela były, bez sensu coś ustalać i potem odwoływać. Bez ślubu też można normalnie żyć :D dziewczyny pierzecie wciąż ciuszki w loveli lub innym dziecięcym płynie? Ja tak, ale myślę czy by nie przejść na normalny, tylko dawać go połowę mniej i włączać dodatkowe płukanie (bez płynu do płukania). Wydaje mi się że ta lovela nie zmywa porządnie plam.

Czajo czy jest Mąż? Tak się nie odzywałaś, jakby był? ☺

Dobra, dziewczyny, Zadaję:
Jeśli sięgasz po coś słodkiego to odkrawasz, odrywasz, odlamujesz pół i wywalasz do śmietnika.

( mi będzie żal kasy, że wyrzucam jedzienie, bo nie lubię marnować jedzenia)

Ale zgodnie z zasadą Żołądek to nie śmietnik, wyrzuć gdzieś indziej...

Mi jak do tej pory z zielonym szło nieźle, nawet Mama mi rzeżuchę posiała u nawet Melania ją jadła w zupkach ☺

My też ponad 20 lat bez ślubu i tylko kiedyś dawno , dawno było mi przykro, że tego ślubu nie mam , bo koleżanki opowadaly sobie o swoich pięknych sukniach i wspominały jakieś związane z tym przygody, a ja nie miałam co opowiedzieć. Teraz wydaje mi się to takie naiwne, ale wtedy nawet z pretensjami do wybranka przyszłam, jaka to ja nieszczęśliwa jestem, że nie mam foto w sukni 🤣🤣🤣
Nie ma czego zazdrościć 😂 to tylko jedna noc, która odchodzi w zapomnienie 😂

A my po prostu nie mieliśmy czasu na ślub, teraz w pandemii to wiadomo jakie niepewne te wesela były, bez sensu coś ustalać i potem odwoływać. Bez ślubu też można normalnie żyć :D dziewczyny pierzecie wciąż ciuszki w loveli lub innym dziecięcym płynie? Ja tak, ale myślę czy by nie przejść na normalny, tylko dawać go połowę mniej i włączać dodatkowe płukanie (bez płynu do płukania). Wydaje mi się że ta lovela nie zmywa porządnie plam.
Też mi się wydaje, ze słabo dopiera.
Namaczam więc w misce na noc I większe plamy piorę w 60 stopinach, wtedy mam czyściutkie.
Chyba jeszcze nie zmienię płynu, bo moja ma alergię skórną i nawet poperfumowany Tata powoduje u niej pokrzywkę.

Ja dodaje płyn do płukania silana niby dla dzieci, bo mi po prostu pranie w samym proszku dla dzieci śmierdzi. Obserwuję Nastkę czy coś jej po tym nie wychodzi.

reklama
Do góry