reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A ja wtedy lubię sobie popłakać ..schodzi ze mnie to nabuzowanie...miesiączka się u mnie zbliża więc moje przygnębienie można podwoić niestety...ale będzie lepiej...nie wiem kiedy ale kiedyś na pewno🥲
Tak, będzie lepiej. Tęsknisz pewnie za mężem?

Ja, co dziwne, tęsknię, Tatuś został w Bydgoszczy. No i została tam Funda, moja kochana sunia.
Wieczorki mam na smutno teraz.

I

reklama
A ja wtedy lubię sobie popłakać ..schodzi ze mnie to nabuzowanie...miesiączka się u mnie zbliża więc moje przygnębienie można podwoić niestety...ale będzie lepiej...nie wiem kiedy ale kiedyś na pewno🥲
Na pewno będzie lepiej 😉
No to u mnie tak samo się zbliża okres, także możliwe, że to też przez to. Ja też lubię się wypłakać i nie raz płaczę, bo potem mi lepiej. Ale wczoraj nie miałam nawet sił na to.

Powiem Wam , że ostatnio nie ma w ogóle czasu...panna zaczęła się wszędzie podnosić a przy tym jęczy niemiłosiernie i mam dość...znowu spadek formy psychicznej ale jakoś daję radę...:oops:
Mocno przytulam Cię. Ja się męczę drugi dzień ale fizycznie, mam nadzieję że jutro już będzie lepiej. Ale wiem co czujesz bo wiele razy tak mam że bym chciała wyjść z domu, wsiąść w auto i bez celu jeździć.

A nawet nie mam czasu za nim zatęsknić🤣
Żarcik oczywiście ale przydałaby się dodatkowa para rąk do Igi a i wieczorem zawsze można byłoby się do kogoś przytulić a tak to zostaje kocyk i poduszka☺️
Skończycie remont i na nowo będziesz mogła spacerować z Fundą😁

Ja bym chyba bardziej tęskniła za psem niż za mężem 😂😂
Wieczorem zawsze się przytulam do pieska albo za cały dzień muszę ją głaskać 😃

Ehhh... Jak ja dobrze Cię rozumiem, teraz też jak byłam przed okresem, to już moje negatywne emocje sięgały zenitu ale na szczęście już lepiej i tego tez Ci życzę 💪

Ja bym chyba bardziej tęskniła za psem niż za mężem 😂😂
Wieczorem zawsze się przytulam do pieska albo za cały dzień muszę ją głaskać 😃
No właśnie, tak tęsknię za tym psiskiem,.
Dziś mi się tak zamarzyło, żeby iść sobie z nią na spacer do jakiegoś lasu, na 2-3 godziny... Jak za dawnych lat.
Poczułabym się taka wolna 😄😄😄
Ale ubawilo mnie teraz to moje marzenie, niby proste, a jednak tak nierealne aktualnie 😂

A nawet nie mam czasu za nim zatęsknić🤣
Żarcik oczywiście ale przydałaby się dodatkowa para rąk do Igi a i wieczorem zawsze można byłoby się do kogoś przytulić a tak to zostaje kocyk i poduszka☺️
Skończycie remont i na nowo będziesz mogła spacerować z Fundą😁
Ojj, podziwiam Cię, że tyle czasu jesteś sama dniami i nocami. Mnie by było psychicznie ciężko, że nie mam się do kogo odezwać ( oprócz małej), wygadać się, przytulić. No i jednak jakbym tak sama siedziała z małą i nie miała nawet pomocy choćby wieczorem by spokojnie wziąć prysznic, czy wyłożyć się na kanapie na pół h i poczytać książkę to też byłoby mi niełatwo. Ale wiem, że też dałabym radę, bo ja to taka samosia jestem jeśli chodzi o malutką.
Ale tak czy siak, potrzebna jest ta druga osoba by choć na chwilę zajęła się wieczorem dzieckiem, by odpocząć fizycznie i psychicznie.

reklama
No właśnie, tak tęsknię za tym psiskiem,.
Dziś mi się tak zamarzyło, żeby iść sobie z nią na spacer do jakiegoś lasu, na 2-3 godziny... Jak za dawnych lat.
Poczułabym się taka wolna 😄😄😄
Ale ubawilo mnie teraz to moje marzenie, niby proste, a jednak tak nierealne aktualnie 😂
A ja tęsknię za normalną pogodą, chociaż jeden plus tego że źle się czuję że nie mam czego żałować, bo jest urwanie głowy. Tak bym wzięła oby dwie Panie pod pachę i na spacer 😊

Do góry