reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Właśnie ja też miałam kiedyś pieluchy bamboo i były super brałam je na noc i nie było żadnych przecieków przez noc.

O właśnie też dzisiaj to przerabialismy, wierci się okropnie i też często musimy robić to na raty. O przebieranie pampersy też ostatnio ciągle kłótnia 🤔

O rany a ja myślałam, że to taka dobra metoda🙈ale dobrze że się ostatecznie znalazło. A ile Was to kosztowało to sprawdzenie?
Piec mamy wymieniony mam nadzieję że to tylko to🙏

Mojej koleżanki syn mówił do niej " mamusiu pięknie dziś wyglądasz daj cycusia" ale ona długo karmila😉
Ciekawe czy takie same teksty będzie rzucać w strone kobiet 😅😅😅

reklama
Mamy już od jakiegoś czasu zwykly zielony nocniczek z IKEI ( Czy o taki Ci chodzi, czy o jeszcze mniejszy? ) Melania się nim bawiła i sadzałam ją jak sama korzystałam z toalety, tak dla zabawy w ubranku. Ona mnie za nogę ciągle trzyma więc nie mogłam nawet siusiu robić spokojnie, stąd wjechał ten nocnoczek 🙂
Czy taki może być?
wymiary bardzo podobne do naszego. chodzi o to, żeby nie był za wysoki bo wtedy dziecko ma nogi w powietrzu i mniej stabilną pozycję. jak stopami dotyka swobodnie podłogi to ok.
my mamy taki zwykły tzw. kaczuszkę
https://erli.pl/nocniki-i-nakladki-...ny-swinka-peppa-antyposlizgowy-szary,17298726

reklama
Powiem Wam , że ostatnio nie ma w ogóle czasu...panna zaczęła się wszędzie podnosić a przy tym jęczy niemiłosiernie i mam dość...znowu spadek formy psychicznej ale jakoś daję radę...:oops:
Najgorsze jest takie samopoczucie... Ja tak miałam wczoraj wieczorem, byłam tak nabuzowana, że od środka chciałam krzyczeć.. Płakać mi się chciało i miałam nastrój do dupy. Dziś już lepiej na szczęście, choć ranek też jeszcze mnie trzymało.

Do góry