reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No jeżeli Tobie się to podoba to okej. Rajstopy dla mnie sa nie wygodne więc sądzę, że dla dziecka tez. Skarpetki tez spełniaja swoją funkcję. Dla każdego co innego, każdy ma wybór.
A mi się wydaje, że jeśli rajstopy są dobrze rozmiarowo dopasowane i nie są za małe, a są odpowiednio elastyczne to są wygodne.
No ale tak jak piszesz, każdy ma wybór.

Zakładałabym cokolwiek byleby spełniało swoją funkcję.
U nas nirstety/ stety tylko goła stopa się nadaje, wszystko inne na nodze powoduje taki poślizg, że mam stracha.
Moja jednak ciepła zawsze jest: i rączki i stópki.
Taki typ.
U mnie odpada gola stopa. Od razu by miała zimne. Nela to znów zmarzluch po mamie 😜

A mi się wydaje, że jeśli rajstopy są dobrze rozmiarowo dopasowane i nie są za małe, a są odpowiednio elastyczne to są wygodne.
No ale tak jak piszesz, każdy ma wybór.
Nie wiem ja tam nie lubię swoich dziewczyn męczyć rajstopami. Nawet na chrzcie zdjęłam rajstopy bo szkoda girek😂 na roczek tez bedzie latać gołymi golonkami😂 a ja niestety będę musiała się męczyć 😂

Nie wiem ja tam nie lubię swoich dziewczyn męczyć rajstopami. Nawet na chrzcie zdjęłam rajstopy bo szkoda girek😂 na roczek tez bedzie latać gołymi golonkami😂 a ja niestety będę musiała się męczyć 😂
Ja Neli akurat rajstop w domu nie ubieram, ale ubieram jej zawsze na spacer pod spodnie, by miała ciepło.
Na chrzcie ten Nela nie miała rajstop ani skarpetek, bo było na dworze chyba z 35 st i wszyscy umieraliśmy 😁 A na roczek to pewnie założę jej.
Te dziewczyny, które robią roczek ( i które Chrzcily dzieci), u Was robi się roczek też w kościele jako błogosławieństwo, w sensie msza jest ? Czy tylko robicie imprezę?

Ja Neli akurat rajstop w domu nie ubieram, ale ubieram jej zawsze na spacer pod spodnie, by miała ciepło.
Na chrzcie ten Nela nie miała rajstop ani skarpetek, bo było na dworze chyba z 35 st i wszyscy umieraliśmy 😁 A na roczek to pewnie założę jej.
Te dziewczyny, które robią roczek ( i które Chrzcily dzieci), u Was robi się roczek też w kościele jako błogosławieństwo, w sensie msza jest ? Czy tylko robicie imprezę?
Imprezę robię, a mszę jeśli mnie natchnie to zamówię, ale pojdziemy na nią rodzinnie ja z mężem i małym, ewentualbie dziadki

Samą imprezę robimy.

Zakładałabym cokolwiek byleby spełniało swoją funkcję.
U nas nirstety/ stety tylko goła stopa się nadaje, wszystko inne na nodze powoduje taki poślizg, że mam stracha.
Moja jednak ciepła zawsze jest: i rączki i stópki.
Taki typ.
U nas ostatnio do rajstop nawet były skarpetki bo tak jak pisałam mieliśmy problemy z ogrzewaniem ale on już wyszkolony więc nie ma problemu z poślizgiem.
A powiedz czy korzystaliście ostatecznie z kamery termowizyjnej w związku z tym przeciekiem?

reklama
Do góry