albo cynamon jakiś zanieczyszczony lub przterminowanyUwaga - ryż z jabłkiem i cynamonem. I to jabłko chyba stanęło mi.
tak tak cynamonem też się można zatruć
zdrowia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
albo cynamon jakiś zanieczyszczony lub przterminowanyUwaga - ryż z jabłkiem i cynamonem. I to jabłko chyba stanęło mi.
no mój nie wiem co się stało ale wczoraj wieczorem zaczął masakrycznie płakać na otwierajacy się śmietnik mam taki na podczerwień.Mój mały ma nową fazę, jak tylko ktoś z domowników wychodzi z domu to młody zaczyna płakać Chyba lubi jak wszyscy są w domu
A mój syn nosi rajstopki i nie rozumiem co tu jest do podobania, mają pełnić swoją funkcję i tyle . Nie mam ogrzewania podłogowego i jak jest chłodno to mu zakładam doskonale pełnią swoją funkcję .Możesz kupić rajstopy bez stópek. Ja dla bratanka kupowałam bo nie mogłam patrzec na niego w rajstopach
Może coś faktycznie z tym cynamonem było.albo cynamon jakiś zanieczyszczony lub przterminowany
tak tak cynamonem też się można zatruć
zdrowia
No jeżeli Tobie się to podoba to okej. Rajstopy dla mnie sa nie wygodne więc sądzę, że dla dziecka tez. Skarpetki tez spełniaja swoją funkcję. Dla każdego co innego, każdy ma wybór.A mój syn nosi rajstopki i nie rozumiem co tu jest do podobania, mają pełnić swoją funkcję i tyle . Nie mam ogrzewania podłogowego i jak jest chłodno to mu zakładam doskonale pełnią swoją funkcję .
To nie rewia mody u mnie ma być funkcjonalnie.No jeżeli Tobie się to podoba to okej. Rajstopy dla mnie sa nie wygodne więc sądzę, że dla dziecka tez. Skarpetki tez spełniaja swoją funkcję. Dla każdego co innego, każdy ma wybór.
Zakładałabym cokolwiek byleby spełniało swoją funkcję.A mój syn nosi rajstopki i nie rozumiem co tu jest do podobania, mają pełnić swoją funkcję i tyle . Nie mam ogrzewania podłogowego i jak jest chłodno to mu zakładam doskonale pełnią swoją funkcję .
znalazłam coś pośredniego zobaczymy zamówiłam jutro będąNo jeżeli Tobie się to podoba to okej. Rajstopy dla mnie sa nie wygodne więc sądzę, że dla dziecka tez. Skarpetki tez spełniaja swoją funkcję. Dla każdego co innego, każdy ma wybór.
Noo ja coś takiego kupowałam. Koleżanki co mają synów tez takie używały.znalazłam coś pośredniego zobaczymy zamówiłam jutro będą
dla dziewczynek też są ale jakie słodkie..
Zobacz załącznik 1362276
Zobacz załącznik 1362277
Dorzucam przykład swojego dziecka do listy dziwnych lęków-mój uwielbia balony. Kopać, turlać, rzucać nimi, nawet przebijać zębami. Ale panicznie boi się nadmuchiwania ich. Nie boi się kiedy pękają mu przy twarzy, ale jak widzi że ktoś nadmuchuje jakiegoś to robi odwrót i ucieka z piskiem.no mój nie wiem co się stało ale wczoraj wieczorem zaczął masakrycznie płakać na otwierajacy się śmietnik mam taki na podczerwień.
Jeszcze niedawno sam w nim grzebał i wyciąga różne rzeczy a wczoraj tak zaczął płakać aż się trząsł
Zwalam to na to że świadomość zmienia mały człowiek po prostu dorasta i gdzieś tam nie Styknęły neuronki