reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
biedna😢 a co z tym krwiakiem to trzeba coś zrobić?

rany apropk zębów nie no ja nie wiem jak Wy to robicie ale ja za cholerę nie mogę już mojemu umyć zębów zaciska szczotkę i tyle nie wiem o co kaman potem wypluwa i gada coś do mnie babube co to kurde znaczy🤷‍♀️ poproszę translator bo naprawdę coraz mniej kumam to moje dziecko co on gada🤦‍♀️
Niee, to znaczy, że ząb już na wylocie. Jak się przebije to i krwiaka nie będzie

To chyba ona ma coś z głową, albo lubi krzywdzić swoje dziecko.
no wiesz zależy jak patrzeć może to ja mam coś z głową i wyobraźnia mnie ponosi 😂
ona powiedziała że zawsze tak było bo żeby dzieci się nie rozpraszały ale ja ponosi że już wolę zostać w domu i się nim zająć
na to ta mi wyjechała z pisem🤦🏻‍♀️
masakra jest straszna polaryzacja czego nie kumam co ma piernik do wiatraka🤔

no wiesz zależy jak patrzeć może to ja mam coś z głową i wyobraźnia mnie ponosi 😂
ona powiedziała że zawsze tak było bo żeby dzieci się nie rozpraszały ale ja ponosi że już wolę zostać w domu i się nim zająć
na to ta mi wyjechała z pisem🤦🏻‍♀️
masakra jest straszna polaryzacja czego nie kumam co ma piernik do wiatraka🤔
Tez nie kumam tego nawiązania do Pisu. Jak się dzieci rozpraszają widząc światło dzienne? Chcą z nich zrobić wampiry? Takie zasłanianie ma miejsce według mnie jakby ktoś coś chciał ukryć. W życiu bym Anastazji w takie miejsce nie posłała.

A ja sobie wykrakałam tą nockę...niby już tak pięknie śpi:oops:...no to nie spała od 1:50 do 4🤣
Ech to niezle ale u nas dzisiaj też o pierwszej w nocy ryk nie wiadomo o co stwierdziłam że to chyba zęby bo dwa są na widoku i dostał pedicetamol i usnął. Odłożyłam do łóżeczka na pewno a rano jakoś znalazł sie w naszym łóżku i za chiny nie pamiętam jak go brałam 🙈
A tak z ciekawostek o zębach u nas pierwsze wychodzą górne dwójki a górnych jedynek brak.

Tez nie kumam tego nawiązania do Pisu. Jak się dzieci rozpraszają widząc światło dzienne? Chcą z nich zrobić wampiry? Takie zasłanianie ma miejsce według mnie jakby ktoś coś chciał ukryć. W życiu bym Anastazji w takie miejsce nie posłała.
dłuższa konwersacja… Chodziło o to że powiedziałam że zostanę w domu i ona po prostu myśli że tylko matki które są pisiorami zostają w domu bo pewnie na nich głosowałam bo 500 +😂 A daj spokój szkoda gadać.

Tak na marginesie właśnie się doczytałam że przysługuje mi bez płatna szczepionka na ospę jak dziecko będzie w zlobku.👍 A to też jest ciekawe bo zastanawia mnie czemu o tym nie informują🤔

reklama
@Vaness kiedyś pisałaś chyba, że tesciowa do synka twojego mowi synku. Ostatnio w przedszkolu jak odbieram corke przyglądam się babcią 😂i już 2 mówią do wnuków,, synku,, 😂takze przypomniało mi się, że kiedyś o tym chyba ty pisałaś 😂śmiać mi się tak chciało z tego synku 😂
Oj jak mnie to wk... 🤬 a jeszcze moja to przytula, całuję w główkę i mówi jesteś mój syneczku . teraz się hamuje ale pewnie jak bym zostawiła ją samą na sam to na 100% by tak mówiła i robiła.
Jak byliśmy w święta na spacerku nie chciał założyć rękawiczek ja bym ci nie zakłada rękawiczek ale mamusia karze to też nie wnerwia oczywiście zaraz jej odpalę coś i po świętach 😂

Do góry