reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Czytam dużo artykułów, lecz lubię z wami pisać ❤
O tak dokładnie popieram, wiele innych rzeczy można robić ale tu pisze bo poprostu lubię i nie czuje presji ,że muszę 🤭
U nas to były najgorsze święta ever 😣 Mąż leżący z gorączką, maluszek już bez gorączki ale marudny masakrycznie, wciąż na moich rękach, ja jeszcze po chorobie osłabiona....ehhh.... Byle do końca tej izolacji 😰 Ale miło chociaż poczytać wasze wpisy. Swoją drogą, to mnóstwo naszych znajomych ma covid teraz więc nieźle szaleje ta epidemia a po świętach będzie jeszcze gorzej.... Mi już zaczyna brakować świeżego powietrza, dziś wyszłam na balkon ale było -10 plus wiatr więc szybko uciekłam 🙂
Oby szybko Wam minęła ta izolacja a tak z ciekawości małemu też robiliście test?

Ostatnia edycja:
reklama
O tak dokładnie popieram, wiele innych rzeczy można robić ale tu pisze bo poprostu lubię 🙂

Oby szybko Wam minęła ta izolacja a tak z ciekawości małemu też robiliście test?
Tak, wszyscy mieliśmy test, łącznie z małym. Ja ze starszym wcześniej byliśmy przeziębieni ale dopiero jak mały zachorował to dostaliśmy skierowanie na testy i wszystkim wyszło..... Prawdopodobnie starszy ze szkoły przyniósł, jeszcze zdążył zanim zrobili zdalne. On akurat lajtowo to przeszedł, miał że 2 dni stan podgorączkowy. Mi też już przechodzi, pomału wraca smak i węch, maluszek poza marudzeniem też ok, tylko mąż jeszcze mega osłabiony. Ogólnie straszny syf ta choroba 😠 W przyszły poniedziałek już będziemy wolni 🙂

No to mnóstwo prezentów u Was😀u nas powrót ślinotoku oczywiście na zęby 🤭Właśnie dzisiaj doceniłam jak to fajnie ,że nie trzeba iść do pracy po świętach 😉
A kiedy ją sadzasz na ten nocnik po wybudzeniu czy jaki masz system 😉bo ja już niedługo też planuje zacząć.

A to gdzieś w gościnie się zaraziliście czy co Was dopadło🤔
Nikt nie jest chory więc nie wiemy co to jest 🤷‍♀️ podejrzewamy ze wina tego ze lataliśmy z auta na dwór , w aucie się nagrzało, a na dworze minusowa temp, i się tak załatwiliśmy.

Tak, wszyscy mieliśmy test, łącznie z małym. Ja ze starszym wcześniej byliśmy przeziębieni ale dopiero jak mały zachorował to dostaliśmy skierowanie na testy i wszystkim wyszło..... Prawdopodobnie starszy ze szkoły przyniósł, jeszcze zdążył zanim zrobili zdalne. On akurat lajtowo to przeszedł, miał że 2 dni stan podgorączkowy. Mi też już przechodzi, pomału wraca smak i węch, maluszek poza marudzeniem też ok, tylko mąż jeszcze mega osłabiony. Ogólnie straszny syf ta choroba 😠 W przyszły poniedziałek już będziemy wolni 🙂
A powiedz mi, jechaliście gdzieś na testy? Bo podejrzewam ze jak w trójkę byśmy się zgłosili do lekarza to już na bank byśmy mieli wymaz.

A powiedz mi, jechaliście gdzieś na testy? Bo podejrzewam ze jak w trójkę byśmy się zgłosili do lekarza to już na bank byśmy mieli wymaz.
No tak, byliśmy na testach w wyznaczonym punkcie. Byliśmy autem i gościu nam pobierał z nosa, nie trzeba było nawet wychodzić 🥴 Pewnie byście dostali skierowanie na wymaz. Pediatra jak tylko usłyszał, że mały ma gorączkę to od razu dał skierowanie bo powiedział, że teraz bardzo dużo maluchów choruje 🥺

Oj bez przesady, tylko stwierdzam, że można ten tydzień zrobić sobie luzu 😋 Bo codziennie piszemy i codziennie większość stara się być na bieżąco ( w tym ja), żeby nie mieć zaległości, bo często są tu cenne wskazówki. No ale jednak takie czytanie i odpisywanie na forum zajmuje nieco naszego czasu cennego, bo w ciągu dnia nie raz potrafimy na stukać 5-7 stron a to już jest sporo 😝 Nie mówię, że jest mi źle i chce odpocząć od pogaduszek, bo uwielbiam Was i tutaj z Wami pisać i klachać na różne tematy 😊
Zresztą ja nie zabraniam, piszcie sobie jeśli macie potrzebę o czymś napisać 😉

Mary, książki czytać albo artykuły, jest wiele rzeczy do czytania czy robienia w wolnym czasie 😉
Zdrówka dla Was 😘
Też jestem zdania, że czasami fajnie jest rzucić telefon w kąt🙂święta były do tego cudowną okazją🙂i nigdy nie miałam tyle ruchu w święta, jak się jest samemu to głównym zajęciem jest jedzenie i leżenie oglądając filmy 🤣 no wiadomo spacer też jest a z maluchem to jest jedzenie plus bieganie za nią😅 na szczęście trochę nas w.domu było więc chwilę dla siebie miałam 😀

Też jestem zdania, że czasami fajnie jest rzucić telefon w kąt🙂święta były do tego cudowną okazją🙂i nigdy nie miałam tyle ruchu w święta, jak się jest samemu to głównym zajęciem jest jedzenie i leżenie oglądając filmy 🤣 no wiadomo spacer też jest a z maluchem to jest jedzenie plus bieganie za nią😅 na szczęście trochę nas w.domu było więc chwilę dla siebie miałam 😀
My teraz odreagowujemy święta, za dużo ruchu, wyjazd tu, wyjazd tam, niespanie z emocji i pilnowania snu Melanii w nowym miejscu, niby inni jej doglądali, ale ten mały szkrab tylko patrzy, gdzie mama i tata 😔
Zdecydowanie święta nas wymęczyły 😆

Jednak typowe święta polskie nie dla każdego, jak kiedyś pisałam my zazwyczaj bywaliśmy na nartach, albo w tropikach.
I wtedy radocha i luz.
Politykowanie przy stole to dla mnie jakiś horror... Nigdy więcej 😁

Zazdroszczę, że Wam się takie udają ☺

reklama
U nas to były najgorsze święta ever 😣 Mąż leżący z gorączką, maluszek już bez gorączki ale marudny masakrycznie, wciąż na moich rękach, ja jeszcze po chorobie osłabiona....ehhh.... Byle do końca tej izolacji 😰 Ale miło chociaż poczytać wasze wpisy. Swoją drogą, to mnóstwo naszych znajomych ma covid teraz więc nieźle szaleje ta epidemia a po świętach będzie jeszcze gorzej.... Mi już zaczyna brakować świeżego powietrza, dziś wyszłam na balkon ale było -10 plus wiatr więc szybko uciekłam 🙂
To najgorsze macie już za sobą, będziecie mieli rodzinną anegdotę o tych świętach.
Nastepne wszystkie będą piękne i wesołe.
Zdrowiejcie szybko 🤗

Do góry