reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A my dzisiaj już tylko w domu...przyjadą znajomi...posiedzimy trochę i koniec świętowania:)
No też stwierdzam , że już wystarczy tego biesiadowania...ileż można🤣
U nas spanie takie jak zwykle z pobudkami..chociaż w nocy z 24-25 obudziła się z takim płaczem , że nie mogliśmy uspokoić jej przez godzinę...i albo za dużo wrażeń po wigilii albo coś innego ale nie wiemy co:)
Co do chleba...to właśnie mi powiedzieli , że może chleb jej zaszkodził bo zjadła ze dwie kromki przed snem🤣
Jutro już będzie czuć koniec świąt również na forum bo wrócą pewnie pogaduszki:)
3majcie się ciepło🤗
U nas też mała z soboty na niedzielę kiepsko spała ( jesteśmy u mojej mamy na święta), ciągle budziła się w nocy. Ale to na pewno dużo wrażeń, tak dzieci mają.
Co do chleba, to na pewno chleb jej nie zaszkodził. Moja Nela codziennie je na śniadanie kromkę chleba i nic jej nie ma ( od 3 dni nie chce, chyba jej się przejadł 😅)

A no właśnie fajnie było tak odpocząć od forum haha, nie trzeba było kilka razy na dzień sprawdzać kto napisał i nadrabiać 😝
Możemy sobie zrobić taki detox od forum do końca roku 😍 Wtedy przynajmniej odpoczywamy od telefonu 🤗
No to Nelcia Najlepszego🥰
Jaka poważna mina...Nelcia..no weź przestań..9 miesięcy nie zobowiązuję do takiej powagi😍

Przystojniaczek...słodziak🥰
Miałam wstawić 3 zdjęcia z sesji mięsiecznej, ale tylko to jedno się wgrało, reszty nie chciało mi się zmniejszać 😁 ale faktycznie podczas sesji cały czas poważna była 😅

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też mała z soboty na niedzielę kiepsko spała ( jesteśmy u mojej mamy na święta), ciągle budziła się w nocy. Ale to na pewno dużo wrażeń, tak dzieci mają.
Co do chleba, to na pewno chleb jej nie zaszkodził. Moja Nela codziennie je na śniadanie kromkę chleba i nic jej nie ma ( od 3 dni nie chce, chyba jej się przejadł 😅)

A no właśnie fajnie było tak odpocząć od forum haha, nie trzeba było kilka razy na dzień sprawdzać kto napisał i nadrabiać 😝
Możemy sobie zrobić taki detox od forum do końca roku 😍 Wtedy przynajmniej odpoczywamy od telefonu 🤗

Miałam wstawić 3 zdjęcia z sesji mięsiecznej, ale tylko to jedno się wgrało, reszty nie chciało mi się zmniejszać 😁 ale faktycznie podczas sesji cały czas poważna była 😅
O Pati teraz to mi podpadłaś z tym odpoczynkiem od forum🧐

Ooo Pan Mikołajek 🥰 Pozdrawiamy 🤗

Święta super, spokojne w gronie rodzinnym 😊 W tym roku Święta są naprawdę inne, takie wyjątkowe z dzieciątkiem u boku 🥰❤️ Widzieć tą radość w oczach dziecka, które cieszy się na widok choinki, prezentów i innych rzeczy 🥺🥰
teraz już każde święta będą wyjątkowe, dzieciaczki coraz starsze będą :)

A wogole jak wam idzie świętowanie? 😅Bo My dzisiaj do dziadków i koniec świętowania🤭nie żebym nie lubiła świąt ale jakby był jeszcze trzeci dzień świąt to chyba bym nie dała rady🤣🤣😉
Nasz syn oczywiście obdarowany i wyściskany, mały pieszczoszek wszystkich cioc wujków i kuzynów 😅przez święta chodzi spać później ale nie ma jakichś problemów ze spaniem , a propo dań świątecznych dla dzieci, to nasz zajada z tatą chleb i jest zachwycony😅
święta, święta i po świętach... krótko, bo to tylko weekend, ale fajnie zobaczyć się w większym gronie.
Domi zrobiła nam dwa prezenty: w wigilię pojawił się trzeci 🦷 (i widzę, że już czwarty też schodzi) i po raz pierwszy udało jej się zrobić kupkę do nocnika ;) wiem, że to przypadek ale jaka nasza radość była hoho😄 tak, wiem, że jesteście przeciw, ale mam doświadczenie w tym temacie i krzywdy jej nie zrobię.

O Pati teraz to mi podpadłaś z tym odpoczynkiem od forum🧐
Oj bez przesady, tylko stwierdzam, że można ten tydzień zrobić sobie luzu 😋 Bo codziennie piszemy i codziennie większość stara się być na bieżąco ( w tym ja), żeby nie mieć zaległości, bo często są tu cenne wskazówki. No ale jednak takie czytanie i odpisywanie na forum zajmuje nieco naszego czasu cennego, bo w ciągu dnia nie raz potrafimy na stukać 5-7 stron a to już jest sporo 😝 Nie mówię, że jest mi źle i chce odpocząć od pogaduszek, bo uwielbiam Was i tutaj z Wami pisać i klachać na różne tematy 😊
Zresztą ja nie zabraniam, piszcie sobie jeśli macie potrzebę o czymś napisać 😉
Co ja będę czytać w wolnym czasie ja się pytam?! 😄

Z mężem oby dwoje jesteśmy rozłożeni, mloda chyba też podziębiona. Wróciłam apteki i zaczynamy kuracje.
Mary, książki czytać albo artykuły, jest wiele rzeczy do czytania czy robienia w wolnym czasie 😉
Zdrówka dla Was 😘

święta, święta i po świętach... krótko, bo to tylko weekend, ale fajnie zobaczyć się w większym gronie.
Domi zrobiła nam dwa prezenty: w wigilię pojawił się trzeci 🦷 (i widzę, że już czwarty też schodzi) i po raz pierwszy udało jej się zrobić kupkę do nocnika ;) wiem, że to przypadek ale jaka nasza radość była hoho😄 tak, wiem, że jesteście przeciw, ale mam doświadczenie w tym temacie i krzywdy jej nie zrobię.
U nas w Wigilię przebił się 3 ząbek, prawa górna jedynka 😍

Oj bez przesady, tylko stwierdzam, że można ten tydzień zrobić sobie luzu 😋 Bo codziennie piszemy i codziennie większość stara się być na bieżąco ( w tym ja), żeby nie mieć zaległości, bo często są tu cenne wskazówki. No ale jednak takie czytanie i odpisywanie na forum zajmuje nieco naszego czasu cennego, bo w ciągu dnia nie raz potrafimy na stukać 5-7 stron a to już jest sporo 😝 Nie mówię, że jest mi źle i chce odpocząć od pogaduszek, bo uwielbiam Was i tutaj z Wami pisać i klachać na różne tematy 😊
Zresztą ja nie zabraniam, piszcie sobie jeśli macie potrzebę o czymś napisać 😉

Mary, książki czytać albo artykuły, jest wiele rzeczy do czytania czy robienia w wolnym czasie 😉
Zdrówka dla Was 😘
Czytam dużo artykułów, lecz lubię z wami pisać ❤

U nas to były najgorsze święta ever 😣 Mąż leżący z gorączką, maluszek już bez gorączki ale marudny masakrycznie, wciąż na moich rękach, ja jeszcze po chorobie osłabiona....ehhh.... Byle do końca tej izolacji 😰 Ale miło chociaż poczytać wasze wpisy. Swoją drogą, to mnóstwo naszych znajomych ma covid teraz więc nieźle szaleje ta epidemia a po świętach będzie jeszcze gorzej.... Mi już zaczyna brakować świeżego powietrza, dziś wyszłam na balkon ale było -10 plus wiatr więc szybko uciekłam 🙂

reklama
No to mnóstwo prezentów u Was😀u nas powrót ślinotoku oczywiście na zęby 🤭Właśnie dzisiaj doceniłam jak to fajnie ,że nie trzeba iść do pracy po świętach 😉
A kiedy ją sadzasz na ten nocnik po wybudzeniu czy jaki masz system 😉bo ja już niedługo też planuje zacząć.
Co ja będę czytać w wolnym czasie ja się pytam?! 😄

Z mężem oby dwoje jesteśmy rozłożeni, mloda chyba też podziębiona. Wróciłam apteki i zaczynamy kuracje.
A to gdzieś w gościnie się zaraziliście czy co Was dopadło🤔

Do góry