Patii26
Fanka BB :)
U nas też mała z soboty na niedzielę kiepsko spała ( jesteśmy u mojej mamy na święta), ciągle budziła się w nocy. Ale to na pewno dużo wrażeń, tak dzieci mają.A my dzisiaj już tylko w domu...przyjadą znajomi...posiedzimy trochę i koniec świętowania
No też stwierdzam , że już wystarczy tego biesiadowania...ileż można
U nas spanie takie jak zwykle z pobudkami..chociaż w nocy z 24-25 obudziła się z takim płaczem , że nie mogliśmy uspokoić jej przez godzinę...i albo za dużo wrażeń po wigilii albo coś innego ale nie wiemy co
Co do chleba...to właśnie mi powiedzieli , że może chleb jej zaszkodził bo zjadła ze dwie kromki przed snem
Jutro już będzie czuć koniec świąt również na forum bo wrócą pewnie pogaduszki
3majcie się ciepło
Co do chleba, to na pewno chleb jej nie zaszkodził. Moja Nela codziennie je na śniadanie kromkę chleba i nic jej nie ma ( od 3 dni nie chce, chyba jej się przejadł )
A no właśnie fajnie było tak odpocząć od forum haha, nie trzeba było kilka razy na dzień sprawdzać kto napisał i nadrabiać
Możemy sobie zrobić taki detox od forum do końca roku Wtedy przynajmniej odpoczywamy od telefonu
Miałam wstawić 3 zdjęcia z sesji mięsiecznej, ale tylko to jedno się wgrało, reszty nie chciało mi się zmniejszać ale faktycznie podczas sesji cały czas poważna byłaNo to Nelcia Najlepszego
Jaka poważna mina...Nelcia..no weź przestań..9 miesięcy nie zobowiązuję do takiej powagi
Przystojniaczek...słodziak
Ostatnia edycja: