reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A my dzisiaj już tylko w domu...przyjadą znajomi...posiedzimy trochę i koniec świętowania:)
No też stwierdzam , że już wystarczy tego biesiadowania...ileż można🤣
U nas spanie takie jak zwykle z pobudkami..chociaż w nocy z 24-25 obudziła się z takim płaczem , że nie mogliśmy uspokoić jej przez godzinę...i albo za dużo wrażeń po wigilii albo coś innego ale nie wiemy co:)
Co do chleba...to właśnie mi powiedzieli , że może chleb jej zaszkodził bo zjadła ze dwie kromki przed snem🤣
Jutro już będzie czuć koniec świąt również na forum bo wrócą pewnie pogaduszki:)
3majcie się ciepło🤗
U nas też mała z soboty na niedzielę kiepsko spała ( jesteśmy u mojej mamy na święta), ciągle budziła się w nocy. Ale to na pewno dużo wrażeń, tak dzieci mają.
Co do chleba, to na pewno chleb jej nie zaszkodził. Moja Nela codziennie je na śniadanie kromkę chleba i nic jej nie ma ( od 3 dni nie chce, chyba jej się przejadł 😅)

A no właśnie fajnie było tak odpocząć od forum haha, nie trzeba było kilka razy na dzień sprawdzać kto napisał i nadrabiać 😝
Możemy sobie zrobić taki detox od forum do końca roku 😍 Wtedy przynajmniej odpoczywamy od telefonu 🤗
No to Nelcia Najlepszego🥰
Jaka poważna mina...Nelcia..no weź przestań..9 miesięcy nie zobowiązuję do takiej powagi😍

Przystojniaczek...słodziak🥰
Miałam wstawić 3 zdjęcia z sesji mięsiecznej, ale tylko to jedno się wgrało, reszty nie chciało mi się zmniejszać 😁 ale faktycznie podczas sesji cały czas poważna była 😅

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też mała z soboty na niedzielę kiepsko spała ( jesteśmy u mojej mamy na święta), ciągle budziła się w nocy. Ale to na pewno dużo wrażeń, tak dzieci mają.
Co do chleba, to na pewno chleb jej nie zaszkodził. Moja Nela codziennie je na śniadanie kromkę chleba i nic jej nie ma ( od 3 dni nie chce, chyba jej się przejadł 😅)

A no właśnie fajnie było tak odpocząć od forum haha, nie trzeba było kilka razy na dzień sprawdzać kto napisał i nadrabiać 😝
Możemy sobie zrobić taki detox od forum do końca roku 😍 Wtedy przynajmniej odpoczywamy od telefonu 🤗

Miałam wstawić 3 zdjęcia z sesji mięsiecznej, ale tylko to jedno się wgrało, reszty nie chciało mi się zmniejszać 😁 ale faktycznie podczas sesji cały czas poważna była 😅
O Pati teraz to mi podpadłaś z tym odpoczynkiem od forum🧐

Ooo Pan Mikołajek 🥰 Pozdrawiamy 🤗

Święta super, spokojne w gronie rodzinnym 😊 W tym roku Święta są naprawdę inne, takie wyjątkowe z dzieciątkiem u boku 🥰❤️ Widzieć tą radość w oczach dziecka, które cieszy się na widok choinki, prezentów i innych rzeczy 🥺🥰
teraz już każde święta będą wyjątkowe, dzieciaczki coraz starsze będą :)

A wogole jak wam idzie świętowanie? 😅Bo My dzisiaj do dziadków i koniec świętowania🤭nie żebym nie lubiła świąt ale jakby był jeszcze trzeci dzień świąt to chyba bym nie dała rady🤣🤣😉
Nasz syn oczywiście obdarowany i wyściskany, mały pieszczoszek wszystkich cioc wujków i kuzynów 😅przez święta chodzi spać później ale nie ma jakichś problemów ze spaniem , a propo dań świątecznych dla dzieci, to nasz zajada z tatą chleb i jest zachwycony😅
święta, święta i po świętach... krótko, bo to tylko weekend, ale fajnie zobaczyć się w większym gronie.
Domi zrobiła nam dwa prezenty: w wigilię pojawił się trzeci 🦷 (i widzę, że już czwarty też schodzi) i po raz pierwszy udało jej się zrobić kupkę do nocnika ;) wiem, że to przypadek ale jaka nasza radość była hoho😄 tak, wiem, że jesteście przeciw, ale mam doświadczenie w tym temacie i krzywdy jej nie zrobię.

O Pati teraz to mi podpadłaś z tym odpoczynkiem od forum🧐
Oj bez przesady, tylko stwierdzam, że można ten tydzień zrobić sobie luzu 😋 Bo codziennie piszemy i codziennie większość stara się być na bieżąco ( w tym ja), żeby nie mieć zaległości, bo często są tu cenne wskazówki. No ale jednak takie czytanie i odpisywanie na forum zajmuje nieco naszego czasu cennego, bo w ciągu dnia nie raz potrafimy na stukać 5-7 stron a to już jest sporo 😝 Nie mówię, że jest mi źle i chce odpocząć od pogaduszek, bo uwielbiam Was i tutaj z Wami pisać i klachać na różne tematy 😊
Zresztą ja nie zabraniam, piszcie sobie jeśli macie potrzebę o czymś napisać 😉
Co ja będę czytać w wolnym czasie ja się pytam?! 😄

Z mężem oby dwoje jesteśmy rozłożeni, mloda chyba też podziębiona. Wróciłam apteki i zaczynamy kuracje.
Mary, książki czytać albo artykuły, jest wiele rzeczy do czytania czy robienia w wolnym czasie 😉
Zdrówka dla Was 😘

święta, święta i po świętach... krótko, bo to tylko weekend, ale fajnie zobaczyć się w większym gronie.
Domi zrobiła nam dwa prezenty: w wigilię pojawił się trzeci 🦷 (i widzę, że już czwarty też schodzi) i po raz pierwszy udało jej się zrobić kupkę do nocnika ;) wiem, że to przypadek ale jaka nasza radość była hoho😄 tak, wiem, że jesteście przeciw, ale mam doświadczenie w tym temacie i krzywdy jej nie zrobię.
U nas w Wigilię przebił się 3 ząbek, prawa górna jedynka 😍

Oj bez przesady, tylko stwierdzam, że można ten tydzień zrobić sobie luzu 😋 Bo codziennie piszemy i codziennie większość stara się być na bieżąco ( w tym ja), żeby nie mieć zaległości, bo często są tu cenne wskazówki. No ale jednak takie czytanie i odpisywanie na forum zajmuje nieco naszego czasu cennego, bo w ciągu dnia nie raz potrafimy na stukać 5-7 stron a to już jest sporo 😝 Nie mówię, że jest mi źle i chce odpocząć od pogaduszek, bo uwielbiam Was i tutaj z Wami pisać i klachać na różne tematy 😊
Zresztą ja nie zabraniam, piszcie sobie jeśli macie potrzebę o czymś napisać 😉

Mary, książki czytać albo artykuły, jest wiele rzeczy do czytania czy robienia w wolnym czasie 😉
Zdrówka dla Was 😘
Czytam dużo artykułów, lecz lubię z wami pisać ❤

U nas to były najgorsze święta ever 😣 Mąż leżący z gorączką, maluszek już bez gorączki ale marudny masakrycznie, wciąż na moich rękach, ja jeszcze po chorobie osłabiona....ehhh.... Byle do końca tej izolacji 😰 Ale miło chociaż poczytać wasze wpisy. Swoją drogą, to mnóstwo naszych znajomych ma covid teraz więc nieźle szaleje ta epidemia a po świętach będzie jeszcze gorzej.... Mi już zaczyna brakować świeżego powietrza, dziś wyszłam na balkon ale było -10 plus wiatr więc szybko uciekłam 🙂

reklama
No to mnóstwo prezentów u Was😀u nas powrót ślinotoku oczywiście na zęby 🤭Właśnie dzisiaj doceniłam jak to fajnie ,że nie trzeba iść do pracy po świętach 😉
A kiedy ją sadzasz na ten nocnik po wybudzeniu czy jaki masz system 😉bo ja już niedługo też planuje zacząć.
Co ja będę czytać w wolnym czasie ja się pytam?! 😄

Z mężem oby dwoje jesteśmy rozłożeni, mloda chyba też podziębiona. Wróciłam apteki i zaczynamy kuracje.
A to gdzieś w gościnie się zaraziliście czy co Was dopadło🤔

Do góry