reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A, w sumie to muszę zwrócić honor mojemu dziecięciu, bo nauczył się wkładać klocki i drobne zabawki do pudełka, daje mi to co ma w ręce jak powiem "daj", podaje zabawki zebym udawala ze zjadam i robi mi czapki kładąc na glowie wszystko co mu się umysli 🙈 tak więc mozliwe, ze rozwija sie normalnie, ale zwyczajnie ta czesc mozgu, ktora odpowiedzialna jest za wykonywanie przyjaznych gestow do innych ludzi, jak "czesc", buzi, czy "papa" jest dla niego tak samo drugorzędna jak dla mamy 😅 bedzie drugi aspoleczny dziwak w rodzinie 😅
Niech Tomek pokaże Anastazji jak się układa, bo u nas jest raczej odwrotnie, Anastazja woli robić wokół siebie bałagan 😂😂 Ale jedno mi się bardzo podoba w moim dziecku, jak dam książeczkę do czytania, to się nią potrafi zafascynować i przeglądać 😃

reklama
Święta Bożego Narodzenia
to niezwykły czas, przepełniony
radością i ciepłą atmosferą.
Życzę wam,aby były one wyjątkowe,
a chwile spędzone razem z rodziną
były magiczne i niezapomniane.
Niech napełnią Cię pozytywną energią
i spokojem ducha.
Wesołych Świąt! 🎄🎁❄️☃️

@Mama Mia! a czy u Was wszystko w porządku?Bo jakoś ostatnio nie widzę Was na forum...mam nadzieję, że to tylko z powodu przygotowywania do Świąt nie masz czasu nic napisać....Odezwij się jak co:)
Wesołych Świąt😘
Cześć. No rzeczywiście, u nas beznadziejny czas😖 Wszyscy mamy covid, łącznie z Julkiem i izolację do 2.01. Ja już dochodzę do siebie, pozostało osłabienie, starszy syn już zdrowy, teraz choruje mąż i maluszek. Jest ciężko ale się nie damy😰 Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt dziewczyny i zdrowia przede wszystkim- dla Was i waszych maluszków ❤️

Cześć. No rzeczywiście, u nas beznadziejny czas😖 Wszyscy mamy covid, łącznie z Julkiem i izolację do 2.01. Ja już dochodzę do siebie, pozostało osłabienie, starszy syn już zdrowy, teraz choruje mąż i maluszek. Jest ciężko ale się nie damy😰 Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt dziewczyny i zdrowia przede wszystkim- dla Was i waszych maluszków ❤️
Dużo zdrówka dla was, aby wam szybko to dziadostwo minęło. 😘

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich dzieciaczków i ich rodziców spełnienia wszystkich marzeń i radości z dotychczasowych osiągnięć 😄😉😘
Nie no ja nie mogę się napatrzeć na te nasze dzieciaczki, każde dziecko jest śliczne i każde świetnie wygląda w tej świątecznej scenerii! 🥰😍

Do góry