reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziś zrobiłam pierogi dla Nastki z jagodami i twarogiem, jutro będę robić dla niej pulpety jak rybkę po grecku żeby chociaż miała swoje dwa dania przez ten czas. 😊
Mmmm takie pierogi z jagodami😋Ja nie robię dla małego żadnych dań bo to nie ma sensu u nas , na rybę najprawdopodobniej ma uczulenie nabiału nie może, jajka też są pod wielkim znakiem zapytania 😅a pierogi które mam są z kapustą i grzybami leśnymi ale już się nie bawiłam z pieczarkami, niech za rok próbuje 😅

reklama
normalne naleśniki bez cukru, jajka. mąka, mleko, woda, 2 łyżki oleju(żeby smażyć potem bez)
no i 1 łyżeczka przyprawy piermikowej ale tutaj Uwaga bez cukru i mąki przestudiowałam już skład i najlepsza to Kotani o taka
i naleśniczki smaruje dżemem firmy Krokus truskawka z jabłkiem pycha (ja zawsze zamawiam przez neta więcej bo sami jemy)😂
U nas w sklepie są same przyprawy Kotani to jutro wejdę i zobaczę czy jest do piernika.

Mmmm takie pierogi z jagodami😋Ja nie robię dla małego żadnych dań bo to nie ma sensu u nas , na rybę najprawdopodobniej ma uczulenie nabiału nie może, jajka też są pod wielkim znakiem zapytania 😅a pierogi które mam są z kapustą i grzybami leśnymi ale już się nie bawiłam z pieczarkami, niech za rok próbuje 😅
Miałam super przepisy z pomarańczami.. ale z racji ze po ostatniej konsumpcji wysypało ją na polikach, nie kombinuje z cytrusami.

Miałam super przepisy z pomarańczami.. ale z racji ze po ostatniej konsumpcji wysypało ją na polikach, nie kombinuje z cytrusami.
z cytrusami to też się boję zaczynać stwierdziłam, że póki co będzie jadł nasze krajowe owoce, na szczęście mam spory zapas słoiczków z własnymi owocami 😉

Ostatnia edycja:
reklama
A ja swoją uczę od miesiąca "papa" i "brawo" i może z raz wydawało mi się , że zrobiła brawo:oops:
Tak , że "ten tego" z tymi moimi umiejętnościami dydaktycznymi🤣
A rzeczywiście tak jak pisze @karoo-kp takie dzieciaczki dają buziaki z otwartą buźką:)

A i @karoo-kp wybór płytek super...👍
U nas jest papą, brawo trochę nieporadne ale jest😅 tuli tuli, buzi I piątkę przybija tego ostatniego akurat mąż nauczył. U nas nie łapała a potem pewnego dnia obudziła się i miała nowe umiejętności jakby specjalnie czekała żeby wszystko na raz pokazać 😂

Do góry