reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Właśnie wydaje mi się że to przez suche powietrze, bo mam higrometr i widzę że mocno spadła wilgotność przy ogrzewaniu. Ale boję się też właśnie że coś przeoczę/zaniedbam, jutro zadzwonię do przychodni. A propos inhalacji - jaki inhalator polecacie?

Podpinam się pod pytanie. Też jeszcze nie mamy inhalatora. Myślę, że warto kupić bo prędzej czy później się przyda

Ja kupiłam taki spełnia swoje zadania , jestem zadowolona. W związku z tym że to mój pierwszy inhalator nie mam porównania do innych.😉

reklama
Podpinam się pod pytanie. Też jeszcze nie mamy inhalatora. Myślę, że warto kupić bo prędzej czy później się przyda
Ja mam firmy Soho kupiony 12 lat temu dla pierwszego syna. Ale teraz pewnie jakieś lepsze technologie, choć mój sprawdza się nadal super 😁 Na pewno warto mieć inhalator. Nawet dla dorosłych super się przyda przy np katarze 🙂 A i moim zadaniem najlepsze są takie z maseczką bo łatwiej dziecku taką inhalacje zrobić, ja mam dwie maseczki- pediatryczną i dla dorosłych.

Ja kupiłam taki spełnia swoje zadania , jestem zadowolona. W związku z tym że to mój pierwszy inhalator nie mam porównania do innych.😉
Też mam ten inhalator, w aptece kupiłam i jest naprawdę dobry, jestem z niego zadowolona.

Też mam ten inhalator, w aptece kupiłam i jest naprawdę dobry, jestem z niego zadowolona.
Ja kupiłam właśnie na tym apteline , dużo rzeczy tam kupuję dostawa zawsze darmowa do apteki nie jak w aptekach wysyłkowych gdzie jest wysoki próg darmowej dostawy. U mnie było 40 zł różnicy pomiędzy apteka stacjonarną a tutajna apteline 😅

Cześć Dziewczyny dzięki za pamięć podczytuje Was ale u mnie trochę kiepski okres coś jak u @karoo-kp 😞 niestety u mnie 4 pogrzeby w tym moja chrzestna (nie jestem wierząca ale to była poprostu moja ulubiona ciocia) dużo paliła więc nie dała rady oficjalnie covid jak we wszystkich 4 przypadkach ☹️ i niestety nie zaszczepieni. Takie życie.
Jeszcze nie wyspanie daje nam w kość, za to mały wszędzie go pełno raczej na macie nie chce się bawić tylko przy sofie, pufach, chodzi i krzesła pcha...puszcza się ale bez mebla nie pójdzie.
Współczuję chorych dzieciaczków 😢nawet jeżeli to katar i dużo zdrówka wszystkim słodziakom😍

My dostaliśmy pchacz i chyba on jest dla mnie lepszym rozwiązaniem. W sumie kiedyś nikt nie negował chodzików i dzieci jakoś chodzą i nic im nie jest. Więc wszytko jest dla ludzi oczywiście w granicach rozsadku
Wybacz że się stracę, bo jestem z lutowek ale ze mnie chodzik zrobił kalekę :) mimo że chodziłam od 10 MSC samodzielnie.

reklama
Do góry