reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja mam jutro wizytę u gin na 14. Dziś jeszcze powtórzę betę .. robiłam już 4x i za każdym razem przyrost powyżej 100% . Jutro u mnie będzie 5tc+4 ( kazał tak przyjść ) może już coś ba usg będzie widać ? Pęcherzyk ? Beta ostatnia 1231.
ooo :) to podobnie jak u mnie, wczorajsza beta 1217, wychodzi 5t2d, na jutro mam ginekologa umówionego ( chyba że uda się jeszcze znaleźć jakiegoś lekarza dzisiaj po południu, po 8 będę jeszcze dzwoniła do dwóch przychodni)

reklama
Ja mam jutro wizytę u gin na 14. Dziś jeszcze powtórzę betę .. robiłam już 4x i za każdym razem przyrost powyżej 100% . Jutro u mnie będzie 5tc+4 ( kazał tak przyjść ) może już coś ba usg będzie widać ? Pęcherzyk ? Beta ostatnia 1231.
Mi przy 5+3 było widać pęcherzyk z zarodkiem.

Chyba będę się z Wami żegnać:-( Od rana jakiś brunatny śluz mam. Chyba ta ciaza się nie utrzyma. Nie wiem czy uda mi się dziś gdzieś na usg dostać. Jak coś to jutro mam wizytę u mojego gina.

N pewno będzie może nawet i ciałko zolte

Mi przy 5+3 było widać pęcherzyk z zarodkiem.

Chyba będę się z Wami żegnać:-( Od rana jakiś brunatny śluz mam. Chyba ta ciaza się nie utrzyma. Nie wiem czy uda mi się dziś gdzieś na usg dostać. Jak coś to jutro mam wizytę u mojego gina.
Kochana spokojnie , ja plamilam w ciąży z córeczka .. wszystko skończyło się dobrze , pomimo tego ze mocne krwawienie do tego się dołączyło , duphaston , dużo leżenia i dziś moja mała ma 6 lat 😘 musisz się pozytywnie nastawiać

ooo :) to podobnie jak u mnie, wczorajsza beta 1217, wychodzi 5t2d, na jutro mam ginekologa umówionego ( chyba że uda się jeszcze znaleźć jakiegoś lekarza dzisiaj po południu, po 8 będę jeszcze dzwoniła do dwóch przychodni)
Oooo to może coś już zobaczmy ... ja się strasznie stresuje ta jutrzejsza wizyta czy obu napewno wszystko będzie dobrze , najchętniej już dziś bym poszła do lekarza ( bo z tych stresów obudziłam się dziś o 5 rano 🤣) , ale mój gin przyjmuje tylko w pon i środy w gabinecie , mam do niego ogromne zaufanie uratował moja ciąże z córeczka

Wzięłam Duphaston bo miałam w domu a wolę nie jechać na IP bo będę musiała tam zostać A mam małe dzieci najmłodszy 4 miesiące. Od 9 moja przychodnia jest czynna to będę dzwonić czy mnie przyjmą na usg.
Może zadzwoń do swojego ginekologa ? Powinien Cię przyjąć bez kolejki ( mój tak robi ) , ewentualnie jak dziś nie przyjmuje poszukaj innego , 💖 tule bardzo mocno i wierze iż wszystko będzie dobrze

Nie zawsze zatrzymują no i na pobyt nie trzeba się zgadzać. Daj znać czy się dodzwonisz. Trzymam kciuki za was
Wzięłam Duphaston bo miałam w domu a wolę nie jechać na IP bo będę musiała tam zostać A mam małe dzieci najmłodszy 4 miesiące. Od 9 moja przychodnia jest czynna to będę dzwonić czy mnie przyjmą na usg.

reklama
Do góry