reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja, mam 2 zdrowe córki, 1 poronienie i teraz 7+5. Poronienie nie wynikło z dwuroznosci macicy. Mi lekarze wspominali przy każdym poczatkowym usg, ale mówili później narazie się tym nie zajmujemy i tyle.
Dlatego nie chce się nakrecac :) tez mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze :)

Spoko moja też trzecia ciąża i mam. Podobnie do tego na usg ciąża młodsza o 11 dni [emoji2356]. Ty byłaś już na wizycie i był zarodek? Może jakiś błąd w laboratorium i zera Ci nie odpisali. Mogłabyś jutro powtórzyć ale skoro masz w środę ginekolo to on najlepiej Ci wyjaśni. Chociaż już Ci współczuję tego czekania. Ja mam na piątek i mnie strzela [emoji24]
2lipca beta hcg 205 i dziś 4tys prawie. Wbilam w kalkulator przyrostu i wyszło że przyrost dwudniowy 38% czyli poniżej normy. To moja 3 ciąża nie powinnam tak wariowac ale co poradzę :-D

Spoko moja też trzecia ciąża i mam. Podobnie do tego na usg ciąża młodsza o 11 dni [emoji2356]. Ty byłaś już na wizycie i był zarodek? Może jakiś błąd w laboratorium i zera Ci nie odpisali. Mogłabyś jutro powtórzyć ale skoro masz w środę ginekolo to on najlepiej Ci wyjaśni. Chociaż już Ci współczuję tego czekania. Ja mam na piątek i mnie strzela [emoji24]
Tydzień temu był zarodek ale jeszcze serduszka nie wychwycila. No nic pozostaje czekać do środy. Niepotrzebnie robiłam tą bete dziś heh przynajmniej pozostałe wyniki krwi i moczu ok :-)

poki co mamy inne tematy na głowie wiec nie mam za wiele czasu o tym rozmyślać, co ma byc to bedzie :) w ogole do tej ciazy podchodze inaczej, jakos tak na luzie i nadal to do nas nie dociera :)
Ja mam to samo jakoś czuje a raczej nie czuje się jak w tamtych i wogole nie myślę o tym🤷Ale moje dziewczyny ostatnio takie wypadkowe że nie mam czasu🤦dopiero z soru wróciłam z okiem a starsza wleciała w drzwi🙆no rozumiecie? Bo ja nie.otworzyla sobie drzwi i centralnie w nie wlazła i ma przód odbity koło nosa 🤦ja nie wiem ale jak tak dalej pójdzie to osiwieje

Ja kolejną wizytę mam dopiero w połowie sierpnia, więc muszę czekać cierpliwie. Jedyne co mnie uspokaja to to, że poprzednio widziałam bijące serduszko, więc mam nadzieję, że wszystko przebiega prawidłowo. Nasiliły mi się za to mdłości i chodzę jak zakręcona. Jedyne co mi podchodzi do zjedzenia to... kaszanka!!! Nie wiem, co mi się porobiło ale mam na to ochotę na śniadanie, obiad i kolację i jeszcze na deser..🤣

Ja kolejną wizytę mam dopiero w połowie sierpnia, więc muszę czekać cierpliwie. Jedyne co mnie uspokaja to to, że poprzednio widziałam bijące serduszko, więc mam nadzieję, że wszystko przebiega prawidłowo. Nasiliły mi się za to mdłości i chodzę jak zakręcona. Jedyne co mi podchodzi do zjedzenia to... kaszanka!!! Nie wiem, co mi się porobiło ale mam na to ochotę na śniadanie, obiad i kolację i jeszcze na deser..🤣
Coś jest z tym jedzeniem 😂 ja jak zobaczyłam karkówkę to aż mi ślinka ciekła gdzie wcześniej jej unikałam 😂 mięsko to mój sprzymierzeniec a z reguły było odwrotnie 😂

Now powinnas jesc kaszanki, w ciąży generalnie zakazana

reklama
Do góry