Też się zastanawiam jak grzeczne trzeba mieć dzieci, jak być kreatywnym albo jak być tak dobrym logistykiem żeby ogarnąć trójkę dzieci i jeszcze ogarnąć posiłki dla rodziny na święta ja mam jedno dziecko, zwierząt brak i nieduże mieszkanie do ogarniecia a mam wrażenie że czasem nie ogarniamA ja się pytam jak Ty to robisz z 3 dzieci???
Ja mam jedno i ciężko ziemniaki obrać do jajka sadzonego na obiad
Ale u mnie pierogi z kapustą i grzybami to obowiązek na święta ze wzg , że ja ryb nie jadam to cóż bym jadła jak nie barszcz z uszkami i pierogi...o to moje wigilijne menu
Współczuję...trzymajcie się... ściskam
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Nie ogarniam, w domu syf, poza tym jednak mam dwójkę, bo najstarszej nawet w domu nie ma (miała kręgle ze szkoły a teraz jest w pracy od 14). Robię jedną rzecz, potem młoda na tapecie, potem zapominam, co robiłam i zaczynam co innego, tym sposobem jestem w dupie ze wszystkimTeż się zastanawiam jak grzeczne trzeba mieć dzieci, jak być kreatywnym albo jak być tak dobrym logistykiem żeby ogarnąć trójkę dzieci i jeszcze ogarnąć posiłki dla rodziny na święta ja mam jedno dziecko, zwierząt brak i nieduże mieszkanie do ogarniecia a mam wrażenie że czasem nie ogarniam
Ale spoko, do 23 ogarnę
A co do grzeczności dzieci - Marcelina domaga się rączek, a Dobrusia jest huraganem
Ale właśnie ma towarzystwo, bo przyjechał Dominik i się bawią. Mam od nich spokój, tylko raz na jakiś czas trzeba miskę z żarciem podać
Mary2094
Fanka BB :)
Jednak doczekała się Dominika się stęskniły dzieciaki za sobąNie ogarniam, w domu syf, poza tym jednak mam dwójkę, bo najstarszej nawet w domu nie ma (miała kręgle ze szkoły a teraz jest w pracy od 14). Robię jedną rzecz, potem młoda na tapecie, potem zapominam, co robiłam i zaczynam co innego, tym sposobem jestem w dupie ze wszystkim
Ale spoko, do 23 ogarnę
A co do grzeczności dzieci - Marcelina domaga się rączek, a Dobrusia jest huraganem
Ale właśnie ma towarzystwo, bo przyjechał Dominik i się bawią. Mam od nich spokój, tylko raz na jakiś czas trzeba miskę z żarciem podać
Ja ostatnio firany wyprałam to 3 dni mi zajęło zeby je wyprasować i powiesićNie ogarniam, w domu syf, poza tym jednak mam dwójkę, bo najstarszej nawet w domu nie ma (miała kręgle ze szkoły a teraz jest w pracy od 14). Robię jedną rzecz, potem młoda na tapecie, potem zapominam, co robiłam i zaczynam co innego, tym sposobem jestem w dupie ze wszystkim
Ale spoko, do 23 ogarnę
Lipaaa
Dziewczyny u mnie nieciekawie, mąż od środy męczył się z biegunka i wymiotami, byłam pewna,że czymś się zatruł... czwartek cały w łóżku przeleżał a wczoraj wieczorem ja wymiotowałam i niestety Majeczka też pojechaliśmy od razu do szpitala,bo mamy 3 minuty od domu i niestety nic nie pomogli, musieliśmy dzwonić na infolinię ...kazali obserwować i rano do pediatry pójść. No i mąż odebrał leki,które mają to zahamować, żeby się mała nie odwodniła... na razie nic jej nie podałam, bo od rana na szczęście już nie wymiotuje, 3 razy narobiła na rzadko i teraz cicho... ja też się trzymam, nie wiem o co chodzi ale mąż dalej cierpi pijemy izotoniki, bo tak kazali...
Maja jest bardzo dzielna, pomimo tego wszystkiego jest wesola, śmieje się i ja tego nie pojmuje, dorosłego taka grypa rozkłada na łopatki a co dopiero maluszka!!!
Mieliśmy dziś ruszać do Polski
Maja jest bardzo dzielna, pomimo tego wszystkiego jest wesola, śmieje się i ja tego nie pojmuje, dorosłego taka grypa rozkłada na łopatki a co dopiero maluszka!!!
Patii26
Dokładnie, też się zastanawiam jak ogarnąć obiad i dom przy więcej niż jednym dziecku Ja przy Neli czasem nie mam kiedy obiadu zrobić, a co dopiero przy dwójceTeż się zastanawiam jak grzeczne trzeba mieć dzieci, jak być kreatywnym albo jak być tak dobrym logistykiem żeby ogarnąć trójkę dzieci i jeszcze ogarnąć posiłki dla rodziny na święta ja mam jedno dziecko, zwierząt brak i nieduże mieszkanie do ogarniecia a mam wrażenie że czasem nie ogarniam
Patii26
Oj biedna Majka Ciekawe co to za świństwo dopadło Was... Życzę dużo zdrówka, oby jak najszybciej minęło byście mogli już do Polski przyjechaćDziewczyny u mnie nieciekawie, mąż od środy męczył się z biegunka i wymiotami, byłam pewna,że czymś się zatruł... czwartek cały w łóżku przeleżał a wczoraj wieczorem ja wymiotowałam i niestety Majeczka też pojechaliśmy od razu do szpitala,bo mamy 3 minuty od domu i niestety nic nie pomogli, musieliśmy dzwonić na infolinię ...kazali obserwować i rano do pediatry pójść. No i mąż odebrał leki,które mają to zahamować, żeby się mała nie odwodniła... na razie nic jej nie podałam, bo od rana na szczęście już nie wymiotuje, 3 razy narobiła na rzadko i teraz cicho... ja też się trzymam, nie wiem o co chodzi ale mąż dalej cierpi pijemy izotoniki, bo tak kazali...
Niedługo mama
Ech co za złośliwość losu, zdrowka dla Was żebyście mogli szybko przyjechaćDziewczyny u mnie nieciekawie, mąż od środy męczył się z biegunka i wymiotami, byłam pewna,że czymś się zatruł... czwartek cały w łóżku przeleżał a wczoraj wieczorem ja wymiotowałam i niestety Majeczka też pojechaliśmy od razu do szpitala,bo mamy 3 minuty od domu i niestety nic nie pomogli, musieliśmy dzwonić na infolinię ...kazali obserwować i rano do pediatry pójść. No i mąż odebrał leki,które mają to zahamować, żeby się mała nie odwodniła... na razie nic jej nie podałam, bo od rana na szczęście już nie wymiotuje, 3 razy narobiła na rzadko i teraz cicho... ja też się trzymam, nie wiem o co chodzi ale mąż dalej cierpi pijemy izotoniki, bo tak kazali...
A u nas od 3 dni jakieś takie kupy żółte i zdarzają się takie rzadkie dzisiaj już dwie I chyba to po zjedzeniu posiłków stałych , nie ciągle po tych samych ale po różnych. Apetyt dwa dni temu miał mniejszy ale teraz tak jakby mniej tych stałych chciał jeść i się zastanawiam od czego nie wiem czy zrezygnować ze stałych i dawać samo mlekobo po mleku chyba jest ok.. może coś mu zaszkodziło bo ostatnio to miał aż taki apetyt że po całym słoiku zjadał albo zęby . Sama nie wiem jedno co dobre to pije więc się nie odwodni.
Mary2094
Zdrówka kochani, abyście szybko doszli do siebie i mogli do Polski przyjechaćDziewczyny u mnie nieciekawie, mąż od środy męczył się z biegunka i wymiotami, byłam pewna,że czymś się zatruł... czwartek cały w łóżku przeleżał a wczoraj wieczorem ja wymiotowałam i niestety Majeczka też pojechaliśmy od razu do szpitala,bo mamy 3 minuty od domu i niestety nic nie pomogli, musieliśmy dzwonić na infolinię ...kazali obserwować i rano do pediatry pójść. No i mąż odebrał leki,które mają to zahamować, żeby się mała nie odwodniła... na razie nic jej nie podałam, bo od rana na szczęście już nie wymiotuje, 3 razy narobiła na rzadko i teraz cicho... ja też się trzymam, nie wiem o co chodzi ale mąż dalej cierpi pijemy izotoniki, bo tak kazali...
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Doczekała się. Bawią się tak, że hej!Jednak doczekała się Dominika się stęskniły dzieciaki za sobą
Wam współczuję, ale Maja to bidulka. Kurde, zawsze przy choróbskach żal mi dzieci, chorują a nie umieją sobie z tym poradzić trzymajcie się, wyjazd po prostu się przesunie, zdrowie ważniejsze.Dziewczyny u mnie nieciekawie, mąż od środy męczył się z biegunka i wymiotami, byłam pewna,że czymś się zatruł... czwartek cały w łóżku przeleżał a wczoraj wieczorem ja wymiotowałam i niestety Majeczka też pojechaliśmy od razu do szpitala,bo mamy 3 minuty od domu i niestety nic nie pomogli, musieliśmy dzwonić na infolinię ...kazali obserwować i rano do pediatry pójść. No i mąż odebrał leki,które mają to zahamować, żeby się mała nie odwodniła... na razie nic jej nie podałam, bo od rana na szczęście już nie wymiotuje, 3 razy narobiła na rzadko i teraz cicho... ja też się trzymam, nie wiem o co chodzi ale mąż dalej cierpi pijemy izotoniki, bo tak kazali...
Staram się jakoś funkcjonować, ale kurde poskładały mnie te dzisiejsze wiadomości.