reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja mam jutro wizytę u gin na 14. Dziś jeszcze powtórzę betę .. robiłam już 4x i za każdym razem przyrost powyżej 100% . Jutro u mnie będzie 5tc+4 ( kazał tak przyjść ) może już coś ba usg będzie widać ? Pęcherzyk ? Beta ostatnia 1231.
ooo :) to podobnie jak u mnie, wczorajsza beta 1217, wychodzi 5t2d, na jutro mam ginekologa umówionego ( chyba że uda się jeszcze znaleźć jakiegoś lekarza dzisiaj po południu, po 8 będę jeszcze dzwoniła do dwóch przychodni)

reklama
Ja mam jutro wizytę u gin na 14. Dziś jeszcze powtórzę betę .. robiłam już 4x i za każdym razem przyrost powyżej 100% . Jutro u mnie będzie 5tc+4 ( kazał tak przyjść ) może już coś ba usg będzie widać ? Pęcherzyk ? Beta ostatnia 1231.
Mi przy 5+3 było widać pęcherzyk z zarodkiem.

Chyba będę się z Wami żegnać:-( Od rana jakiś brunatny śluz mam. Chyba ta ciaza się nie utrzyma. Nie wiem czy uda mi się dziś gdzieś na usg dostać. Jak coś to jutro mam wizytę u mojego gina.

N pewno będzie może nawet i ciałko zolte

Mi przy 5+3 było widać pęcherzyk z zarodkiem.

Chyba będę się z Wami żegnać:-( Od rana jakiś brunatny śluz mam. Chyba ta ciaza się nie utrzyma. Nie wiem czy uda mi się dziś gdzieś na usg dostać. Jak coś to jutro mam wizytę u mojego gina.
Kochana spokojnie , ja plamilam w ciąży z córeczka .. wszystko skończyło się dobrze , pomimo tego ze mocne krwawienie do tego się dołączyło , duphaston , dużo leżenia i dziś moja mała ma 6 lat 😘 musisz się pozytywnie nastawiać

ooo :) to podobnie jak u mnie, wczorajsza beta 1217, wychodzi 5t2d, na jutro mam ginekologa umówionego ( chyba że uda się jeszcze znaleźć jakiegoś lekarza dzisiaj po południu, po 8 będę jeszcze dzwoniła do dwóch przychodni)
Oooo to może coś już zobaczmy ... ja się strasznie stresuje ta jutrzejsza wizyta czy obu napewno wszystko będzie dobrze , najchętniej już dziś bym poszła do lekarza ( bo z tych stresów obudziłam się dziś o 5 rano 🤣) , ale mój gin przyjmuje tylko w pon i środy w gabinecie , mam do niego ogromne zaufanie uratował moja ciąże z córeczka

Wzięłam Duphaston bo miałam w domu a wolę nie jechać na IP bo będę musiała tam zostać A mam małe dzieci najmłodszy 4 miesiące. Od 9 moja przychodnia jest czynna to będę dzwonić czy mnie przyjmą na usg.
Może zadzwoń do swojego ginekologa ? Powinien Cię przyjąć bez kolejki ( mój tak robi ) , ewentualnie jak dziś nie przyjmuje poszukaj innego , 💖 tule bardzo mocno i wierze iż wszystko będzie dobrze

Nie zawsze zatrzymują no i na pobyt nie trzeba się zgadzać. Daj znać czy się dodzwonisz. Trzymam kciuki za was
Wzięłam Duphaston bo miałam w domu a wolę nie jechać na IP bo będę musiała tam zostać A mam małe dzieci najmłodszy 4 miesiące. Od 9 moja przychodnia jest czynna to będę dzwonić czy mnie przyjmą na usg.

reklama
Do góry