reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Prawda, a nie da się, przecież też musimy w domu ogarniać i no nie da się. A u nas doszła ta mobilność i jest totalna lipa.Kurde, Nela tak samo, jak leży bokiem to tylko na prawym boku, przekręca się na brzuch z prawego boku. I takiego mobilnego dziecka nie da się nauczyc by robił wszystko drugą stroną... Byśmy musiały 24h siedzieć przy nich i pilnować by robiły wszystko prawidłowa stroną.
Niedługo mama
Mój sam nie usiądzie ale raczkuje wstaje I zaczyna chodzić przy meblach , dzisiaj zauważyłam że próbuje usiąść z pozycji stojącej a wtedy gleba murowanajakby nie można było z pozycji czworaczejale on ostro trenuje schodzenie w dół z pionu i chyba ma zamiar upiec dwie pieczenie na jednym ogniuA czyje dziecko jeszcze nie siedzi samodzielnie? Ile nas jest?
Mary2094
Jeszcze raz dziękujemy za odwiedziny i za balon cieszy mnie to ze dziewczyny lubią się ze sobą bawić.Tu wstawiam różnice rozwojowe dziewczynek, które dzielą 3 dni.
Ciężka i lekka, stojąca i siedząca.
Z tego co wiem to obie nie robią kosi -kosi
Niedługo mama
A mój w ten sam dzień zaczął pełzac i porzucił to na rzecze raczkowania i wogole nie pełza , widać że każdy z naszych maluszków ma inną koncepcję na swój rozwójA to Nela np jak pełza to odbja się tylko jedna nogą, prawą i przyciąga jedną ręką, też prawą
Mary2094
Nie no niemożliwa z niej dziewczyna petarda! zaraz będzie biegać wszędzie! A jak zauważyłaś że chce chodzić?Laski moja mała petarda chodzi, gdy trzymam ją za rączki
Wrzucam screena z filmiku
reklama
Mary2094
Ja Melanie polubiłamHehe, Mary. Polubiłaś własną córeczkę