reklama
Dlatego nie chce się nakrecac tez mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrzeJa, mam 2 zdrowe córki, 1 poronienie i teraz 7+5. Poronienie nie wynikło z dwuroznosci macicy. Mi lekarze wspominali przy każdym poczatkowym usg, ale mówili później narazie się tym nie zajmujemy i tyle.
Spoko moja też trzecia ciąża i mam. Podobnie do tego na usg ciąża młodsza o 11 dni [emoji2356]. Ty byłaś już na wizycie i był zarodek? Może jakiś błąd w laboratorium i zera Ci nie odpisali. Mogłabyś jutro powtórzyć ale skoro masz w środę ginekolo to on najlepiej Ci wyjaśni. Chociaż już Ci współczuję tego czekania. Ja mam na piątek i mnie strzela [emoji24]
2lipca beta hcg 205 i dziś 4tys prawie. Wbilam w kalkulator przyrostu i wyszło że przyrost dwudniowy 38% czyli poniżej normy. To moja 3 ciąża nie powinnam tak wariowac ale co poradzę
MamaR
Fanka BB :)
Tydzień temu był zarodek ale jeszcze serduszka nie wychwycila. No nic pozostaje czekać do środy. Niepotrzebnie robiłam tą bete dziś heh przynajmniej pozostałe wyniki krwi i moczu ok :-)Spoko moja też trzecia ciąża i mam. Podobnie do tego na usg ciąża młodsza o 11 dni [emoji2356]. Ty byłaś już na wizycie i był zarodek? Może jakiś błąd w laboratorium i zera Ci nie odpisali. Mogłabyś jutro powtórzyć ale skoro masz w środę ginekolo to on najlepiej Ci wyjaśni. Chociaż już Ci współczuję tego czekania. Ja mam na piątek i mnie strzela [emoji24]
Ja mam to samo jakoś czuje a raczej nie czuje się jak w tamtych i wogole nie myślę o tymAle moje dziewczyny ostatnio takie wypadkowe że nie mam czasudopiero z soru wróciłam z okiem a starsza wleciała w drzwino rozumiecie? Bo ja nie.otworzyla sobie drzwi i centralnie w nie wlazła i ma przód odbity koło nosa ja nie wiem ale jak tak dalej pójdzie to osiwiejepoki co mamy inne tematy na głowie wiec nie mam za wiele czasu o tym rozmyślać, co ma byc to bedzie w ogole do tej ciazy podchodze inaczej, jakos tak na luzie i nadal to do nas nie dociera
Ja kolejną wizytę mam dopiero w połowie sierpnia, więc muszę czekać cierpliwie. Jedyne co mnie uspokaja to to, że poprzednio widziałam bijące serduszko, więc mam nadzieję, że wszystko przebiega prawidłowo. Nasiliły mi się za to mdłości i chodzę jak zakręcona. Jedyne co mi podchodzi do zjedzenia to... kaszanka!!! Nie wiem, co mi się porobiło ale mam na to ochotę na śniadanie, obiad i kolację i jeszcze na deser..
Invicta
Coś jest z tym jedzeniem ja jak zobaczyłam karkówkę to aż mi ślinka ciekła gdzie wcześniej jej unikałam mięsko to mój sprzymierzeniec a z reguły było odwrotnieJa kolejną wizytę mam dopiero w połowie sierpnia, więc muszę czekać cierpliwie. Jedyne co mnie uspokaja to to, że poprzednio widziałam bijące serduszko, więc mam nadzieję, że wszystko przebiega prawidłowo. Nasiliły mi się za to mdłości i chodzę jak zakręcona. Jedyne co mi podchodzi do zjedzenia to... kaszanka!!! Nie wiem, co mi się porobiło ale mam na to ochotę na śniadanie, obiad i kolację i jeszcze na deser..
Now powinnas jesc kaszanki, w ciąży generalnie zakazanaJa kolejną wizytę mam dopiero w połowie sierpnia, więc muszę czekać cierpliwie. Jedyne co mnie uspokaja to to, że poprzednio widziałam bijące serduszko, więc mam nadzieję, że wszystko przebiega prawidłowo. Nasiliły mi się za to mdłości i chodzę jak zakręcona. Jedyne co mi podchodzi do zjedzenia to... kaszanka!!! Nie wiem, co mi się porobiło ale mam na to ochotę na śniadanie, obiad i kolację i jeszcze na deser..
reklama
Asiorekk89
Ja mam jutro wizytę u gin na 14. Dziś jeszcze powtórzę betę .. robiłam już 4x i za każdym razem przyrost powyżej 100% . Jutro u mnie będzie 5tc+4 ( kazał tak przyjść ) może już coś ba usg będzie widać ? Pęcherzyk ? Beta ostatnia 1231.