reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja, mam 2 zdrowe córki, 1 poronienie i teraz 7+5. Poronienie nie wynikło z dwuroznosci macicy. Mi lekarze wspominali przy każdym poczatkowym usg, ale mówili później narazie się tym nie zajmujemy i tyle.
Dlatego nie chce się nakrecac :) tez mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze :)

Spoko moja też trzecia ciąża i mam. Podobnie do tego na usg ciąża młodsza o 11 dni [emoji2356]. Ty byłaś już na wizycie i był zarodek? Może jakiś błąd w laboratorium i zera Ci nie odpisali. Mogłabyś jutro powtórzyć ale skoro masz w środę ginekolo to on najlepiej Ci wyjaśni. Chociaż już Ci współczuję tego czekania. Ja mam na piątek i mnie strzela [emoji24]
2lipca beta hcg 205 i dziś 4tys prawie. Wbilam w kalkulator przyrostu i wyszło że przyrost dwudniowy 38% czyli poniżej normy. To moja 3 ciąża nie powinnam tak wariowac ale co poradzę :-D

Spoko moja też trzecia ciąża i mam. Podobnie do tego na usg ciąża młodsza o 11 dni [emoji2356]. Ty byłaś już na wizycie i był zarodek? Może jakiś błąd w laboratorium i zera Ci nie odpisali. Mogłabyś jutro powtórzyć ale skoro masz w środę ginekolo to on najlepiej Ci wyjaśni. Chociaż już Ci współczuję tego czekania. Ja mam na piątek i mnie strzela [emoji24]
Tydzień temu był zarodek ale jeszcze serduszka nie wychwycila. No nic pozostaje czekać do środy. Niepotrzebnie robiłam tą bete dziś heh przynajmniej pozostałe wyniki krwi i moczu ok :-)

poki co mamy inne tematy na głowie wiec nie mam za wiele czasu o tym rozmyślać, co ma byc to bedzie :) w ogole do tej ciazy podchodze inaczej, jakos tak na luzie i nadal to do nas nie dociera :)
Ja mam to samo jakoś czuje a raczej nie czuje się jak w tamtych i wogole nie myślę o tym🤷Ale moje dziewczyny ostatnio takie wypadkowe że nie mam czasu🤦dopiero z soru wróciłam z okiem a starsza wleciała w drzwi🙆no rozumiecie? Bo ja nie.otworzyla sobie drzwi i centralnie w nie wlazła i ma przód odbity koło nosa 🤦ja nie wiem ale jak tak dalej pójdzie to osiwieje

Ja kolejną wizytę mam dopiero w połowie sierpnia, więc muszę czekać cierpliwie. Jedyne co mnie uspokaja to to, że poprzednio widziałam bijące serduszko, więc mam nadzieję, że wszystko przebiega prawidłowo. Nasiliły mi się za to mdłości i chodzę jak zakręcona. Jedyne co mi podchodzi do zjedzenia to... kaszanka!!! Nie wiem, co mi się porobiło ale mam na to ochotę na śniadanie, obiad i kolację i jeszcze na deser..🤣

Ja kolejną wizytę mam dopiero w połowie sierpnia, więc muszę czekać cierpliwie. Jedyne co mnie uspokaja to to, że poprzednio widziałam bijące serduszko, więc mam nadzieję, że wszystko przebiega prawidłowo. Nasiliły mi się za to mdłości i chodzę jak zakręcona. Jedyne co mi podchodzi do zjedzenia to... kaszanka!!! Nie wiem, co mi się porobiło ale mam na to ochotę na śniadanie, obiad i kolację i jeszcze na deser..🤣
Coś jest z tym jedzeniem 😂 ja jak zobaczyłam karkówkę to aż mi ślinka ciekła gdzie wcześniej jej unikałam 😂 mięsko to mój sprzymierzeniec a z reguły było odwrotnie 😂

Now powinnas jesc kaszanki, w ciąży generalnie zakazana

reklama
Do góry