reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
kocham króliki 😍te lampki na łańcuchu mi się podobają chyba zrobię po drugiej stronie 😂
kącik extra 🥰
mój niestety balonów się boi odrazu jest płacz nie wiem o co kaman🤷🏻‍♀️
A to Nelka uwielbia balony haha, zawsze je gryzie i szarpie 😅 oczywiście dmucham je by były miękkie i nie wystraszyła się jak pękną 😁

ee to nie narzekaj 😂 no właśnie nie kumam z nami są to ciągle problem tatuś dostanie na dzień i nie ma problemów 🤷🏻‍♀️
ale widzę że ma już dosyć bo mamy cały dzień tylko tata tata 😂😂😂 ale mam bekę
ja w pasiek do fryzjera chyba obetne do ramion 🙄 a Ty jak ściełas?
Tylko końcówki bo spowrotem zapuszczam. Chcę mieć tak jak do ślubu miałam długie włosy 😃 Byłam na odświeżeniu farby

Ostatnia edycja:
@karoo-kp z czym podajesz skyr?
Sam 🙈
No nie do końca. Ale jest nałożony osobno. A obok na przykład dwie ćwiartki pomidora bez skórki, frytki z batata (młoda bardzo lubi), mogą być owoce, ziemniak gotowany na parze. I moja często sobie to wszystko miesza, macza pomidora czy co tam innego ma na talerzu. Ze dwa razy posypałam go amarantusem ekspandowanym i koperkiem (nie w tym samym czasie)

A to Nelka uwielbia balony haha, zawsze je gryzie i szarpie 😅 oczywiście dmucham je by były miękkie i nie wystraszyła się jak pękną 😁
znowu zazdro mówiłam prawdziwa Włoszka niczego się nie boi 😍😂 ja nie wiem roczek bez balonów 🙄
neurolog powiedziała że to normalne bardzo dużo dzieci się boi i kiedyś mu przejdzie 🤷🏻‍♀️

z tym opłatkiem to bym jednak uważała 😬mojego brata syn 14 ms i się mało się zadławił wszyscy zamiastst się dzielić i życzenia składać to ratowali dziecko a potem wszyscy jak na szpilkach siedzieli czy wszystko z nim ok
nie neguje pisze tylko ku przestrodze 🤪
Dzieki za przestroge, chociaż w sumie napisałam o opłatku pol zartem-pol serio, ale dobrze że mnie uczulasz na to, bo na pewno kazdy bedzie podtykał małemu przy zyczeniach, a to sie latwo przykleja do podniebienia 🤔

reklama
Też piękne 😍 ale ładne te uszyte balony 😍 Gdybym miała taki talent i umiała takie rzeczy robić to bym je robiła na zamówienie i otworzyła swój biznes 😁 teraz coś takiego jest popularne i fajnie idzie na tym zarobić 😁 a jak je uszylaś ?
Powycinalam kawalki filcu wedlug szablonu, zeby byly takie same-takie listki-i zszywalam biała zwykla nitką. Szwy widac przy blizszym spojrzeniu, nie ukrywalam ich, bo wyznaje zasade ze jesli czegos nie potrafi sie zrobic w linii prostej/ukryć/itd. to trzeba celowo zrobic krzywo/widocznie, zeby zamiast "coś jej tu nie pykło" mowiono "artysta tak chcial" 😂 do srodka napchalam kulke silikonową, koszyczek tez przyszylam, to po prostu rulon z filcu.

Do góry