reklama
Patii26
Fanka BB :)
A to Nelka uwielbia balony haha, zawsze je gryzie i szarpie oczywiście dmucham je by były miękkie i nie wystraszyła się jak pęknąkocham króliki te lampki na łańcuchu mi się podobają chyba zrobię po drugiej stronie
kącik extra
mój niestety balonów się boi odrazu jest płacz nie wiem o co kaman
Mary2094
Tylko końcówki bo spowrotem zapuszczam. Chcę mieć tak jak do ślubu miałam długie włosy Byłam na odświeżeniu farbyee to nie narzekaj no właśnie nie kumam z nami są to ciągle problem tatuś dostanie na dzień i nie ma problemów
ale widzę że ma już dosyć bo mamy cały dzień tylko tata tata ale mam bekę
ja w pasiek do fryzjera chyba obetne do ramion a Ty jak ściełas?
Ostatnia edycja:
Patii26
Dobrze, że Milena nie zna jeszcze prawdy a w tym roku poszła do szkołyDokładnie , a tym bardziej większość 'współczesnych' 6,7 latkow 'zna' prawdę o Mikołaju
L
LipcowaLi
Gość
To dobrze , niech ma radość z tego jak najdłużejDobrze, że Milena nie zna jeszcze prawdy a w tym roku poszła do szkoły
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Sam@karoo-kp z czym podajesz skyr?
No nie do końca. Ale jest nałożony osobno. A obok na przykład dwie ćwiartki pomidora bez skórki, frytki z batata (młoda bardzo lubi), mogą być owoce, ziemniak gotowany na parze. I moja często sobie to wszystko miesza, macza pomidora czy co tam innego ma na talerzu. Ze dwa razy posypałam go amarantusem ekspandowanym i koperkiem (nie w tym samym czasie)
znowu zazdro mówiłam prawdziwa Włoszka niczego się nie boi ja nie wiem roczek bez balonówA to Nelka uwielbia balony haha, zawsze je gryzie i szarpie oczywiście dmucham je by były miękkie i nie wystraszyła się jak pękną
neurolog powiedziała że to normalne bardzo dużo dzieci się boi i kiedyś mu przejdzie
Dzieki za przestroge, chociaż w sumie napisałam o opłatku pol zartem-pol serio, ale dobrze że mnie uczulasz na to, bo na pewno kazdy bedzie podtykał małemu przy zyczeniach, a to sie latwo przykleja do podniebieniaz tym opłatkiem to bym jednak uważała mojego brata syn 14 ms i się mało się zadławił wszyscy zamiastst się dzielić i życzenia składać to ratowali dziecko a potem wszyscy jak na szpilkach siedzieli czy wszystko z nim ok
nie neguje pisze tylko ku przestrodze
reklama
Powycinalam kawalki filcu wedlug szablonu, zeby byly takie same-takie listki-i zszywalam biała zwykla nitką. Szwy widac przy blizszym spojrzeniu, nie ukrywalam ich, bo wyznaje zasade ze jesli czegos nie potrafi sie zrobic w linii prostej/ukryć/itd. to trzeba celowo zrobic krzywo/widocznie, zeby zamiast "coś jej tu nie pykło" mowiono "artysta tak chcial" do srodka napchalam kulke silikonową, koszyczek tez przyszylam, to po prostu rulon z filcu.Też piękne ale ładne te uszyte balony Gdybym miała taki talent i umiała takie rzeczy robić to bym je robiła na zamówienie i otworzyła swój biznes teraz coś takiego jest popularne i fajnie idzie na tym zarobić a jak je uszylaś ?