reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Nie mam nic specjalnego w planach bo aż się boję reakcji parę dni po...:)
Za rok owszem...w tym odpuszczam...

Mam jedną maść na bazie wody destylowanej i też się super u nas sprawdza.....na szczęście tak jak pisałam u nas chwilowo problemu z głową nie mamy....odpukuje:)
No ja też czekam na magiczną barierę "12 miesięcy"....tylko , żebym się nie przejechała....:oops:
No właśnie muszę poczytać co z tymi testami po 1 r.ż......🤔
No u nas może nic nie zniknąć po roku, bo Nela ma AZS, a to może zejść dopiero w wieku 6-12 lat albo wcale 😭

Hmm, ja chyba nic specjalnego nie będę robiła na wigilię, bo idziemy do teściów. Ewentualnie ziemniaczka jej dam, zależy co tam będzie. Ale na razie ryby nie chce jej dawać, ewentualnie łososia dam jej w pierwszy dzień świąt u mojej mamy, bo u nas zawsze jest łosoś i pstrąg na wigilię od paru dobrych lat, no i jeden karp, bo tylko ja jem. Ale łososia to ja kocham i mogłabym jeść codziennie ❤️

Generalnie dam jej skosztować to co się da 😉 ostatnio zrobiłam ziemniaki na obiad i je rozgniotlam z masełkiem, były już posolone. I dałam małej skosztować to mega jej smakowały. Wiem wiem, że była w nich sól, ale uważam, że nic jej się nie stanie po małej ilości soli w ziemniaku 🙂

reklama
A my zatrzymaliśmy się na dwóch zębach i cisza.. 😁Także możecie nas jeszcze wyprzedzić z 🦷bo nie zanosi się narazie na więcej 😆
U nas też dwa zęby, dolne jedynki. Ale już od prawie miesiąca dziąsła rozpulchnione górne i od półtorej tygodnia widzę dwie plamki na górnych dwójkach, codziennie ją swędzą ale ni chuja nie chcą się przebić. Także jestem ciekawa kiedy wyjdą w końcu 😜

a propo kalendarzu ja zrobiłam foto kalendarz dla dziadków w związku z tym że mały urodził się w lutym to w styczniu będzie nasze zdjęcie z brzuszkiem 😂 mam nadzieję że przeżyją cały styczeń na mnie i M patrzeć 😂
Świetny pomysł 😍 I naprawdę super cena jak na taki kalendarz ze zdj 😄 zrobiłabym taki dziadkom, ale że w cenie sesji świątecznej mamy kalendarz ze zdjęciem to zamówiłam jeszcze dziadkom takie kalendarze, więc będą mieli 😁

To ja też pokaże od Nelki kącik w naszej sypialni, a raczej jak wyglądał przez pierwsze 3 miesiące, bo potem zrobiliśmy przemeblowanie 😝 Pierwsze zdj 2 tyg przed porodem a drugie w dniu przyjścia do dime ze szpitala ( tatuś postroił balonami i wykazał się twórczością manualną z kolorowania i wycinania imienia córki 😅)
Zobacz załącznik 1344896
Zobacz załącznik 1344897
kocham króliki 😍te lampki na łańcuchu mi się podobają chyba zrobię po drugiej stronie 😂
kącik extra 🥰
mój niestety balonów się boi odrazu jest płacz nie wiem o co kaman🤷🏻‍♀️

Świetny pomysł 😍 I naprawdę super cena jak na taki kalendarz ze zdj 😄 zrobiłabym taki dziadkom, ale że w cenie sesji świątecznej mamy kalendarz ze zdjęciem to zamówiłam jeszcze dziadkom takie kalendarze, więc będą mieli 😁
No ja z sesji foto nie brałam albumu 120 zł jeden 😱
sama zrobiłam dla nas i dziadków właśnie z tego strony polecam jak ktoś ma czas w nocy 👍

reklama
U nas też dwa zęby, dolne jedynki. Ale już od prawie miesiąca dziąsła rozpulchnione górne i od półtorej tygodnia widzę dwie plamki na górnych dwójkach, codziennie ją swędzą ale ni chuja nie chcą się przebić. Także jestem ciekawa kiedy wyjdą w końcu 😜
Przed chwilą przy odciąganiu nosa (bo tylko wtedy widzę zęby górne 😂) widziałam że zaraz będą się przebijać górne dwójki. Więc pewnie 2 dni będzie spokoju i znów nocki zarwane 😭

Do góry