reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

No właśnie ja też nie wiem kiedy pójdziemy bo aktualnie śpi już godzine a jeszcze musimy z N posprzątać chatę i obiad zrobić 😁
Byłyśmy na spacerze, u nas -8, lecz wieje. Więcej ubierania niż byłyśmy na tym spacerze bo gdzieś z 10 minut. Jak wracałam to czułam że chyba spodnie mi zamarzły (albo to nogi, albo nie wiem, bo już byłam sztywniakiem 😂😂)

reklama
Byłyśmy na spacerze, u nas -8, lecz wieje. Więcej ubierania niż byłyśmy na tym spacerze bo gdzieś z 10 minut. Jak wracałam to czułam że chyba spodnie mi zamarzły (albo to nogi, albo nie wiem, bo już byłam sztywniakiem 😂😂)
😱 to dobrze ze nie poszłam u nas wczoraj było -6 a ja w dresie wyskoczyłam mały usnął i prawie 1,5h tak chodziłam myślałam że nogi mi odpadną 🥶

U nas dzisiaj tatoza😂 a M zadowolony aczkolwiek nic nie może w pracy zrobić 😂 trochę robię się zazdrosna bo u mnie jedna drzemka a M właśnie już drugi raz go uśpił 🤷🏻‍♀️ chyba mu oddam ten macierzyński 🤔
Jak ja bym chciała tak jeden dzień 😂 chociaż wczoraj szanowny małżonek sprawował opiekę gdy byłam u fryzjera że jak wróciłam to córka spała w najlepsze, a on zadowolony że ma czas dla siebie i czego ja chcę 😂 a dziś był w szoku że miała drzemkę zaledwie 5 minut

😱 to dobrze ze nie poszłam u nas wczoraj było -6 a ja w dresie wyskoczyłam mały usnął i prawie 1,5h tak chodziłam myślałam że nogi mi odpadną 🥶
Ja w 1,5h bym była soplem 😂 jeszcze wyszłam, te chodniki nieodśnieżone, bym się wyłożyła (chyba bym sąsiada wołała by mnie ratował bo był niedaleko 😂). Mam nadzieję ze jutro trochę będzie lepiej to pójdziemy w stronę pałacu lub lasu.

Ja na pewno zrobie łososia w piekarniku z warzywami. Zje na obiad i troche podczas wigilii. A tak to oplatek bedzie szamał 😂
z tym opłatkiem to bym jednak uważała 😬mojego brata syn 14 ms i się mało się zadławił wszyscy zamiastst się dzielić i życzenia składać to ratowali dziecko a potem wszyscy jak na szpilkach siedzieli czy wszystko z nim ok
nie neguje pisze tylko ku przestrodze 🤪

reklama
Jak ja bym chciała tak jeden dzień 😂 chociaż wczoraj szanowny małżonek sprawował opiekę gdy byłam u fryzjera że jak wróciłam to córka spała w najlepsze, a on zadowolony że ma czas dla siebie i czego ja chcę 😂 a dziś był w szoku że miała drzemkę zaledwie 5 minut
ee to nie narzekaj 😂 no właśnie nie kumam z nami są to ciągle problem tatuś dostanie na dzień i nie ma problemów 🤷🏻‍♀️
ale widzę że ma już dosyć bo mamy cały dzień tylko tata tata 😂😂😂 ale mam bekę
ja w pasiek do fryzjera chyba obetne do ramion 🙄 a Ty jak ściełas?

Do góry