Z objawów został tylko katar pozatym już wszystko okJa tez skojarzyłam u nas z antybiotykiem ale to było raz moze dwa i potem już ok. Także u nas to był chyba zbieg okoliczności. Idziecie dzisiaj na kontrolę? Jak mała ma jeszcze kaszel?
reklama
To u nas dopiero zasnela od 17.15 dopiero teraz sen mąż ją usypiania to myślałam że wyjdzie z siebie. Jak wcześniej sama zasypiała tak teraz na rączkach niestety. Muszę pomyśleć Jak ją od tego odzwyczaićNo i która koleżanka rzuciła czar, przed chwilą był wrzask i na czterego już był na szczęście smoczek i ułożenie w pozycji do spania pomogło i śpi dalej
U nas też bez śniegu a mała wyzdrowiała i fajnie byłoby wyjść na sankiU nas brak śniegu. Wczoraj było słońce, dzisiaj w sumie bez słońca ale jasno ( w sensie nie pochmurno) i sucho na drogach.
L
LipcowaLi
Gość
Tez oglądałam xd ubranka z guessa, powodzilo się hahaa propos fisher price: jakieś 2-3 tyg temu oglądaliśmy z mężem I kto to mówi, tak przy kawie w niedzielę rano był - film znają prawie wszyscy, rok 1989 - i dojrzałam tam elektroniczną nianię fisher price, taką prostą kostkę, dużych rozmiarów gdzie u nas w 1989 r. niania elektroniczna
L
LipcowaLi
Gość
Mam to samo , a dziś wgl dała popis moja mała, 2 drzemki po 15 minut. 15.30 pełna energii do zabawy i 21,30 dopiero Zasnęła..wcześniej nie dało rady jej uspac . Nie wiem skąd bierze tyle energiiNo to przynajmniej wiesz o której się spodziewać bo u mnie zgaduj zgadula...może będą 3...a może 8
Mary2094
Fanka BB :)
Tylko ze juz pobudke pierwsza zaliczyła i rzuca się w łóżeczku więc zapowiada się ciekawieNo to przynajmniej wiesz o której się spodziewać bo u mnie zgaduj zgadula...może będą 3...a może 8
Mary2094
U nas na stojącą na podłodze nie ma opcji, by było wspinanie po niej jak po wszystkim, i brakuje mi by spadła na Nastkę i bombki się potłukły na niej. Tak więc planuje tylko taką symboliczną j jakieś właśnie ozdobniki zakupić. Predzej chce kupić lamki na balkon aby sobie przez okno mogła młoda popodziwiaćA ja jakiś czas temu zweryfikowałam swoje plany co do choinki. Miała być żywa, pachnąca... tak jak w zeszłym roku ale niestety z obecnym zachowaniem mojego syna jest to niemożliwe w tym roku choinki nie będzie. Przystroję mieszkanie i tyle.. Drzewko w domu byłoby zbyt dużą atrakcją
Mary2094
U teściów również się nacieszy młoda choinką bo dziś już dziadek zapowiedział jej że zobaczy największą choinkęMy na świeta jedziemy do rodziców i tam będzie żywa choinka do sufitu. 2 czy 3 dni mogę go ogarnąć żeby nic nie zrobił sobie i choince ale jakbym miała go pilnować 2 tyg i pomyślę sobie o tych spadających igłach i jak on tymi swoimi małymi nóżkami i rączkami zasuwa żeby zjeść to igliwie albo zakłuć się w oko... O nie nie.. Podziękuję
reklama
Mary2094
U nas rano był śnieg, stopniał, później znow padał, potem deszcz Jutro jedziemy do Bydgoszczy zobaczyć na jarmark. Liczę że nie będzie deszczowoU nas ani płatka, bez wiatru 0 stopni. spacer był bardzo miły, wózkowy.