reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No i która koleżanka rzuciła czar😁😉, przed chwilą był wrzask i na czterego już był 😅 na szczęście smoczek i ułożenie w pozycji do spania pomogło i śpi dalej🤗
To u nas dopiero zasnela 😜od 17.15 dopiero teraz sen mąż ją usypiania to myślałam że wyjdzie z siebie. Jak wcześniej sama zasypiała tak teraz na rączkach niestety. Muszę pomyśleć Jak ją od tego odzwyczaić

a propos fisher price: jakieś 2-3 tyg temu oglądaliśmy z mężem I kto to mówi, tak przy kawie w niedzielę rano był - film znają prawie wszyscy, rok 1989 - i dojrzałam tam elektroniczną nianię fisher price, taką prostą kostkę, dużych rozmiarów :) gdzie u nas w 1989 r. niania elektroniczna 🙉
Tez oglądałam xd ubranka z guessa🙄😁😁, powodzilo się haha😅

A ja jakiś czas temu zweryfikowałam swoje plany co do choinki. Miała być żywa, pachnąca... tak jak w zeszłym roku ale niestety z obecnym zachowaniem mojego syna jest to niemożliwe 😈w tym roku choinki nie będzie. Przystroję mieszkanie i tyle.. Drzewko w domu byłoby zbyt dużą atrakcją 😀
U nas na stojącą na podłodze nie ma opcji, by było wspinanie po niej jak po wszystkim, i brakuje mi by spadła na Nastkę i bombki się potłukły na niej. Tak więc planuje tylko taką symboliczną j jakieś właśnie ozdobniki zakupić. Predzej chce kupić lamki na balkon aby sobie przez okno mogła młoda popodziwiać 😃

My na świeta jedziemy do rodziców i tam będzie żywa choinka do sufitu. 2 czy 3 dni mogę go ogarnąć żeby nic nie zrobił sobie i choince 😀ale jakbym miała go pilnować 2 tyg i pomyślę sobie o tych spadających igłach i jak on tymi swoimi małymi nóżkami i rączkami zasuwa żeby zjeść to igliwie albo zakłuć się w oko... O nie nie.. Podziękuję 😆
U teściów również się nacieszy młoda choinką bo dziś już dziadek zapowiedział jej że zobaczy największą choinkę 😃

reklama
Do góry