reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Co porabiacie? 😊 My dziś mieliśmy stroić choinkę, ale nie wyrobiliśmy się i jutro rano będziemy 😁 A teraz się bawimy i zaraz idziemy się ogarniać do spania 🙂
Zobacz załącznik 1343473
Młoda już śpi bo dziś miała dzień 2 marudzenia, ale i tak było lepiej niż wczoraj, drzemka była jedna a porządna bo 2,5h (godzinę w łóżeczku, resztę przy mnie leżała, ale sobie poleniuchowałam 😂) I tak ją przeciągnęliśmy do 18.30, aż ok 19 poszła spać. Zobaczymy jaka będzie nocka.
Jeżeli chodzi o choinkę, muszę zamówić sobie 40cm na półkę, albo gdzieś kupić jak będę na zakupach

Co porabiacie? 😊 My dziś mieliśmy stroić choinkę, ale nie wyrobiliśmy się i jutro rano będziemy 😁 A teraz się bawimy i zaraz idziemy się ogarniać do spania 🙂
Zobacz załącznik 1343473
O jaaaa ale słodka...i te włoski...🥰
No jaka ślicznotka 🤩Jasiek już właśnie zasnął i mam nadzieję że ten stan będzie trwał nieprzerwanie przez kilka najbliższych godzin 😁
Hehe miałam pisać to samo ale pobudka nr 1 już za nami:oops:

U nas też już błogo śpi, do pierwszej powinien być spokój😉
Ale zazdroszczę...do 1 toż to pół nocy będzie już prawie:)
Kiedyś moja tez tak miała...czekam aż wróci:)
czy u wszystkich jest już śnieg??? bo u mnie obiecują od tygodnia, coś tam popadało, ale samo błoto się zrobiło
Hehe śniegu nic nie widać a niby tylko go już miało być🤣

U nas nie wróci 😂 u nas będzie jak w zegarku pobudka 22/22.30 później o 1 i 5 albo wkradnie się i godzina 3 😂

czy u wszystkich jest już śnieg??? bo u mnie obiecują od tygodnia, coś tam popadało, ale samo błoto się zrobiło
No u nas jest, wczoraj tak dowalilo, że drogowcy nie dawali rady. Dziś lekki plus sieć troszkę ubyło ale w nocy ma być mróz i śnieg. Wyszłam dziś z młodym na chwilę ale nie szło wózkiem przejechać przez ten śnieg a chodniki coś słabo odśnieżone były na osiedlu 😱

reklama

No i która koleżanka rzuciła czar😁😉, przed chwilą był wrzask i na czterego już był 😅 na szczęście smoczek i ułożenie w pozycji do spania pomogło i śpi dalej🤗

Do góry