A ja jakiś czas temu zweryfikowałam swoje plany co do choinki. Miała być żywa, pachnąca... tak jak w zeszłym roku ale niestety z obecnym zachowaniem mojego syna jest to niemożliwe w tym roku choinki nie będzie. Przystroję mieszkanie i tyle.. Drzewko w domu byłoby zbyt dużą atrakcjąMłoda już śpi bo dziś miała dzień 2 marudzenia, ale i tak było lepiej niż wczoraj, drzemka była jedna a porządna bo 2,5h (godzinę w łóżeczku, resztę przy mnie leżała, ale sobie poleniuchowałam ) I tak ją przeciągnęliśmy do 18.30, aż ok 19 poszła spać. Zobaczymy jaka będzie nocka.
Jeżeli chodzi o choinkę, muszę zamówić sobie 40cm na półkę, albo gdzieś kupić jak będę na zakupach
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
O rany aż takie radykalne środki chociaż oczami wyobraźni widzę mojego syna jak chwyta się za gałazki i wstaje a potem przewraca się on i choinkau nas na szczęście choinka będzie za zamkniętymi drzwiami a więc dostęp ograniczony ubrana dopiero w wigile albo dzień przed bo jakoś nie przemawia do mnie ubieranie choinki już teraz , do świąt już by była nudnaA ja jakiś czas temu zweryfikowałam swoje plany co do choinki. Miała być żywa, pachnąca... tak jak w zeszłym roku ale niestety z obecnym zachowaniem mojego syna jest to niemożliwe w tym roku choinki nie będzie. Przystroję mieszkanie i tyle.. Drzewko w domu byłoby zbyt dużą atrakcją
MamM
A my dziś stroiliśmy. Tzn. Obwiesiliśmy 1000 światełek tylko, jest 3 metrowa i... stoi za oknem balkonowym )) W domu też nie miałabym odwagi.O rany aż takie radykalne środki chociaż oczami wyobraźni widzę mojego syna jak chwyta się za gałazki i wstaje a potem przewraca się on i choinkau nas na szczęście choinka będzie za zamkniętymi drzwiami a więc dostęp ograniczony ubrana dopiero w wigile albo dzień przed bo jakoś nie przemawia do mnie ubieranie choinki już teraz , do świąt już by była nudna
Dekoracje świąteczne już wjechały, takie neutralne zimowe, na Święta nas nie będzie w Bydgoszczy więc nacieszyć się muszę od teraz.
Dekoracjw tego typu, więc neutralne raczej.
Załączniki
My na świeta jedziemy do rodziców i tam będzie żywa choinka do sufitu. 2 czy 3 dni mogę go ogarnąć żeby nic nie zrobił sobie i choince ale jakbym miała go pilnować 2 tyg i pomyślę sobie o tych spadających igłach i jak on tymi swoimi małymi nóżkami i rączkami zasuwa żeby zjeść to igliwie albo zakłuć się w oko... O nie nie.. PodziękujęO rany aż takie radykalne środki chociaż oczami wyobraźni widzę mojego syna jak chwyta się za gałazki i wstaje a potem przewraca się on i choinkau nas na szczęście choinka będzie za zamkniętymi drzwiami a więc dostęp ograniczony ubrana dopiero w wigile albo dzień przed bo jakoś nie przemawia do mnie ubieranie choinki już teraz , do świąt już by była nudna
E
ecza
Gość
No i która koleżanka rzuciła czar, przed chwilą był wrzask i na czterego już był na szczęście smoczek i ułożenie w pozycji do spania pomogło i śpi dalej
Oj ja czarów rzucać nie umiem...chybaNo właśnie smoczek to jest zbawienie...a moja bez smoczkowa niestety
Ja też w tym roku nie planuję choinki takiej jak zwykle czyli żywej i dużej...bo już widzę jak tylko przy niej grzebie i zjada jak uda się chwycić igły z podłogiA ja jakiś czas temu zweryfikowałam swoje plany co do choinki. Miała być żywa, pachnąca... tak jak w zeszłym roku ale niestety z obecnym zachowaniem mojego syna jest to niemożliwe w tym roku choinki nie będzie. Przystroję mieszkanie i tyle.. Drzewko w domu byłoby zbyt dużą atrakcją
Za rok nadrobię i będzie na mega wypasie
Oczywiście dom będzie pełen skrzatów i ozdób ale choinka w wersji mini
O ja też się muszę powoli za to się zabrać bo uwielbiam ten czasA my dziś stroiliśmy. Tzn. Obwiesiliśmy 1000 światełek tylko, jest 3 metrowa i... stoi za oknem balkonowym )) W domu też nie miałabym odwagi.
Dekoracje świąteczne już wjechały, takie neutralne zimowe, na Święta nas nie będzie w Bydgoszczy więc nacieszyć się muszę od teraz.
Dekoracjw tego typu, więc neutralne raczej.
I takie dekorację lubię najbardziej...śliczne
MamM
U nas ani płatka, bez wiatru 0 stopni. spacer był bardzo miły, wózkowy.U nas jest, w przedszkolu bałwana lepili
Patii26
A u nas się przedłużyło wszystko i teraz dopiero zasnelaNo jaka ślicznotka Jasiek już właśnie zasnął i mam nadzieję że ten stan będzie trwał nieprzerwanie przez kilka najbliższych godzin
Patii26
U nas brak śniegu. Wczoraj było słońce, dzisiaj w sumie bez słońca ale jasno ( w sensie nie pochmurno) i sucho na drogach.czy u wszystkich jest już śnieg??? bo u mnie obiecują od tygodnia, coś tam popadało, ale samo błoto się zrobiło
L
LipcowaLi
Gość
Byle zbyt szybko nie fascynowaly go inne 'dziurki' . Przepraszam nie mogłam się powstrzymaćmój też ma zabawkę premium silikonowa łyżka cedzakowa (taka z dziurami)
wgl fascynują go dziurki
a jeszcze bardziej jak znajdzie jakiś paproszek potrafi tak siedzieć i dłubać żeby go wziąć jakie to jest mega śmieszne niestety minus taki, że zamiast w tym czasie coś robić to go obserwuje i mam bekę
reklama
L
LipcowaLi
Gość
NastępnaMyślę że ta fascynacja dziurkami to dobry znak