Szukam jakiegoś taniego ocieplacza do spacerówki używacie takich? Do spacerówki do kompletu dostaliśmy taki ochraniacz na nogi ale jest za wysoki I ona nic nie widzi przez niego. W internecie tyle jest tego i na 100 cm i 87 cm i nie wiem który sprawdzi się na przyszłą zimę jeszcze
reklama
E
ecza
Gość
u mnie na 4 się skończyło i jestem wyspana jak fiks....My dziś 1500000 pobudek tej nocy. Głowa mi pęka, jestem połamana, zmęczona.
Współczuję bo na własnej skórze wiem jak to jest....kiedyś minie...
Patii26
Fanka BB :)
A ja właśnie lubię choinkę ubrać na początku grudnia by przez cały grudzień czuć te święta i ten świąteczny klimat, bo po świętach to już tego klimatu nie ma i już bardziej klimat sylwestrowy się robiO rany aż takie radykalne środki chociaż oczami wyobraźni widzę mojego syna jak chwyta się za gałazki i wstaje a potem przewraca się on i choinkau nas na szczęście choinka będzie za zamkniętymi drzwiami a więc dostęp ograniczony ubrana dopiero w wigile albo dzień przed bo jakoś nie przemawia do mnie ubieranie choinki już teraz , do świąt już by była nudna
U nas od urodzenia zasypiała tylko przy piersi i to było piękne rozwiązanie, bo ona śpi ze mną w łóżku i zawsze się karmimy na leżąco Ale jakoś od 2 miesięcy, może i dłużej, niestety przy piersi rzadko zasypia ( musi być mega zmęczona) a tak to na rękach ją noszę, śpiewam i bujam. Ona też jest nieodkładalna od zawsze niestety ( no chyba , że zeneczjna i zaśnie jak susel to idzie ładnie odłożyć) i jak ją na rękach uśpię to siadam z nią i czekam aż głębiej zaśnie, wtedy mogę odkładać. Większość kończy się tak, że jak ja położę to się przebudzi i zaczyna marudzić i się wiercić, więc ja szybko muszę się obok położyć i dać jej cycka, wtedy zaśnie I wiem, że noszenia jest ciężko oduczyć i nawet nie będę próbowała, bo Nela nigdy sama od siebie nie zasnela, nie było takiej opcji.Dziewczyny jak wy usypiania swoje maluchy? Moja przy butli już nie zaśnie i potem bujamy na rękach. Muszę znaleźć sposób żeby sama zasypiała bo nam ręce odpadną
Ale ja nie widzę w tym samych minusów, widzę wiele plusów, takich, że jest ta bliskość i czułość, ona zawsze patrzy mi w oczkach a ja jej jak śpiewam, codziennie wieczorem szeptam jej do uszka, że jest dla mnie najważniejsza, że zawsze będę przy niej i że jest mądra, silna, dzielna, piękna, wyjątkowa itp itd, żeby utrwaliła sobie to w główce, że jest wartościową osóbką Czytałam dużo o tym i to bardzo dobrze wpływa na świadomość dziecka i rozwój osobisty i intelektualny w przyszłości. Chcę ją dowartościowywać, by była pewna siebie osobą Także taki nasz rytuał wieczorny, więc noszenie fizycznie troszkę uciążliwe, ale taka rzeczywistość i taką się będzie wspominało, ja na pewno będę pięknie wspominać
U nas 3 pobudki i od 7 na nogachtzn. Dziecko już ma drzemkęu mnie na 4 się skończyło i jestem wyspana jak fiks....
Patii26
Ja czując ten mróz na dworze zdecydowałam się na śpiworek do wózka. Kupiłam używany w stanie idealnym, mięciutkie i mega cieplutki, razem z dwiema mufkami. Z firmy floo for baby. Nowy kosztuje 270 zł a ja kupiłam za 120Szukam jakiegoś taniego ocieplacza do spacerówki używacie takich? Do spacerówki do kompletu dostaliśmy taki ochraniacz na nogi ale jest za wysoki I ona nic nie widzi przez niego. W internecie tyle jest tego i na 100 cm i 87 cm i nie wiem który sprawdzi się na przyszłą zimę jeszcze
Kolor jest miętowy, na zdjęciu tego koloru tak nie widać.
Patii26
Nela też wstała przed 7 i teraz śpiU nas 3 pobudki i od 7 na nogachtzn. Dziecko już ma drzemkę
My dziś na 13 idziemy na roczek więc mam nadzieję że długo pośpi żeby mieć siły na zabawę wczoraj niestety o 13.30 miał już druga drzemkęNela też wstała przed 7 i teraz śpi
Mary2094
Ja chyba wszystkie godziny widziałam, a po 23 4 razy usypiałam.u mnie na 4 się skończyło i jestem wyspana jak fiks....
Mary2094
Bardzo ładny zestaw, takiego szukam, gdzie kupiłaś?Ja czując ten mróz na dworze zdecydowałam się na śpiworek do wózka. Kupiłam używany w stanie idealnym, mięciutkie i mega cieplutki, razem z dwiema mufkami. Z firmy floo for baby. Nowy kosztuje 270 zł a ja kupiłam za 120
Kolor jest miętowy, na zdjęciu tego koloru tak nie widać.
Zobacz załącznik 1343593Zobacz załącznik 1343595
reklama
Mary2094
Nela też wstała przed 7 i teraz śpi
U nas 3 pobudki i od 7 na nogachtzn. Dziecko już ma drzemkę
A weźcie mnie nie dołujcie moje dziecko to chyba idzie na rekord ze wszystkim i pójdzie spać za godzinę lub 2. Niech już te zęby powychodzą bo ciągle jest krzyk i marudzenie