reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No nasza wczorajsza "wybuchowa" płyta była boscha 😀
Mój kierownik miał akcje z Boscha pralką, nacieszył się nią pół roku i przestała chodzić, serwisant był bardzo nie miły i nie chciał mu naprawić pralki wmawiając że to jego wina. Po 2 tygodniach pisania maili do działu reklamacyjnego uwzględnili mu tę reklamację, a później była sytuacja z szwagrem i jego odkurzaczem więc podziękuję za produkty marki Bosch 😂

U nas dzis też ciężka nocka.. Co chwilę się budziła na cycka. A od 4:30 do 6 nie spała, bawiła się na łóżku, dwa razy ją nosiłam i o 6 zasnela dopiero. Obudziła się o 7 🤯😵 Na szczęście narzeczony ten tydzień ma na 10 to o 7;20 ja wziął a ja pospałam jak zabita do tej 8:30. Ale ja wiem, że to zęby i też po tym szczepieniu.

Natomiast dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczyła, bo na swoje 8 miesięcy zaczęła raczkować i zrobiła swoje pierwsze kilka dobrych kroków na czworakach 😍 I usiadła pierwszy raz tak bokiem ! Zdążyłam cyknąć fotkę 😄
Zobacz załącznik 1340285
Nie wiem co jest o co chodzi,a le u nas też była Ciężka nocka, bo mała obudziła mnie swoim śmiechem o 0:30...Śmiała się z psa, który spał na swoim miejscu ,wzięłam ją od razu do łóżka na cycka popiła i zabawa w najlepsze...i tak przez dwie godziny 😵

Brawo Nelcia!!!!

No właśnie o ten model mi chodzi 😁jeszcze zastanawiam się nad boschem i elektroluxem..
A ja polecam dysona...wiem wiem ,że dużo droższy ale miałam do czynienia z phillipsem, boschem i jednak dyson to nawet nie ma co porównywać......super moc, wybór szczotek...mam 2 lata ponad a nadal śmiga jak nowy...ja polecam....

My wczoraj u neurloga byliśmy mamy już przychodzić Stasiek wyprzedził rówieśników jak to powiedziała 😜 już zero rehabilitacji i żadnych takich teraz ma oddychać i używać życia 😂
wróciliśmy późno bo po 20 wypił mleko i poszedł spać spał do 6 potem mleko po wiercił się pół h z nami na naszym i zasnęliśmy do 9.24 M spóźnił się do pracy 😂
ale co z tego jak mam sajgon bo mały się puszcza jak wstaje i najczęściej są to upadki 😞
chodzi już przy sofie i gada mam wrażenie że też na wszystko jest mama 🙄
mama jeść
mama kupa
mama źle mi
mama wex mnie na ręce
mama nie wkurzaj mnie
mama spać
mama nie zabieraj zabawek
a z tatusiem to tylko chichotki 🤷🏻‍♀️idzie zwariować 🤪 ale nie mogę narzekać!
No super super brawo 👏
Mocny i silny chłopak...🥰
A spanie to ma teraz jak suseł-zazdroszczę:)
Wow to ładnie rozgadany😄u nas ostatnio na topie jest dadadada
No to u nas głównie też dadadad....ale i mama wychodzi...i baba.....a nie nie to głową robi non stop:)
zapomniałam o tatata.....:)

reklama
Do góry