No nasza wczorajsza "wybuchowa" płyta była boschaBoscha ma szwagier, serwis trzymał mu 3 miesiące i gubił mu odkurzacz, finalnie dostał nowy ja bym brała tez pod uwagę elekroluxa, Boscha nie gdyż już nasłuchałam się o serwisie obecnie jaki jest.
reklama
No mój też od dziś mama i mama. Mówi oprócz tego tata, baba, dada (?)Nie załamuj mnie..bo czekam na to słowo mama i pewnie też będzie ciągle mnie wołać. Bo teraz jest tata ale wiadomo tata jest od głupotek. Czyli mogę się spodziewać za 3 tygodnie wybuchu mamozy.
Mary2094
Fanka BB :)
Mój kierownik miał akcje z Boscha pralką, nacieszył się nią pół roku i przestała chodzić, serwisant był bardzo nie miły i nie chciał mu naprawić pralki wmawiając że to jego wina. Po 2 tygodniach pisania maili do działu reklamacyjnego uwzględnili mu tę reklamację, a później była sytuacja z szwagrem i jego odkurzaczem więc podziękuję za produkty marki BoschNo nasza wczorajsza "wybuchowa" płyta była boscha
Mary2094
U nas jest jedynie baba, tata, i Ada mamy caly czas nie ma.No mój też od dziś mama i mama. Mówi oprócz tego tata, baba, dada (?)
Lipaaa
Nie wiem co jest o co chodzi,a le u nas też była Ciężka nocka, bo mała obudziła mnie swoim śmiechem o 0:30...Śmiała się z psa, który spał na swoim miejscu ,wzięłam ją od razu do łóżka na cycka popiła i zabawa w najlepsze...i tak przez dwie godzinyU nas dzis też ciężka nocka.. Co chwilę się budziła na cycka. A od 4:30 do 6 nie spała, bawiła się na łóżku, dwa razy ją nosiłam i o 6 zasnela dopiero. Obudziła się o 7 Na szczęście narzeczony ten tydzień ma na 10 to o 7;20 ja wziął a ja pospałam jak zabita do tej 8:30. Ale ja wiem, że to zęby i też po tym szczepieniu.
Natomiast dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczyła, bo na swoje 8 miesięcy zaczęła raczkować i zrobiła swoje pierwsze kilka dobrych kroków na czworakach I usiadła pierwszy raz tak bokiem ! Zdążyłam cyknąć fotkę
Zobacz załącznik 1340285
Brawo Nelcia!!!!
Mój mówi tylko "mama" i "nie nie nie nie nie"U nas jest jedynie baba, tata, i Ada mamy caly czas nie ma.
Niedługo mama
Wow to ładnie rozgadanyu nas ostatnio na topie jest dadadadaNo mój też od dziś mama i mama. Mówi oprócz tego tata, baba, dada (?)
E
ecza
Gość
A ja polecam dysona...wiem wiem ,że dużo droższy ale miałam do czynienia z phillipsem, boschem i jednak dyson to nawet nie ma co porównywać......super moc, wybór szczotek...mam 2 lata ponad a nadal śmiga jak nowy...ja polecam....No właśnie o ten model mi chodzi jeszcze zastanawiam się nad boschem i elektroluxem..
No super super brawoMy wczoraj u neurloga byliśmy mamy już przychodzić Stasiek wyprzedził rówieśników jak to powiedziała już zero rehabilitacji i żadnych takich teraz ma oddychać i używać życia
wróciliśmy późno bo po 20 wypił mleko i poszedł spać spał do 6 potem mleko po wiercił się pół h z nami na naszym i zasnęliśmy do 9.24 M spóźnił się do pracy
ale co z tego jak mam sajgon bo mały się puszcza jak wstaje i najczęściej są to upadki
chodzi już przy sofie i gada mam wrażenie że też na wszystko jest mama
mama jeść
mama kupa
mama źle mi
mama wex mnie na ręce
mama nie wkurzaj mnie
mama spać
mama nie zabieraj zabawek
a z tatusiem to tylko chichotki idzie zwariować ale nie mogę narzekać!
Mocny i silny chłopak...
A spanie to ma teraz jak suseł-zazdroszczę
No to u nas głównie też dadadad....ale i mama wychodzi...i baba.....a nie nie to głową robi non stopWow to ładnie rozgadanyu nas ostatnio na topie jest dadadada
zapomniałam o tatata.....
Lipaaa
"Nie" to zdecydowanie pierwsze słowo mojej córeczkiMój mówi tylko "mama" i "nie nie nie nie nie"
reklama
no już wcześniej ale teraz to jakieś nie do zniesienia jestNie załamuj mnie..bo czekam na to słowo mama i pewnie też będzie ciągle mnie wołać. Bo teraz jest tata ale wiadomo tata jest od głupotek. Czyli mogę się spodziewać za 3 tygodnie wybuchu mamozy.