reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No nasza wczorajsza "wybuchowa" płyta była boscha 😀
Mój kierownik miał akcje z Boscha pralką, nacieszył się nią pół roku i przestała chodzić, serwisant był bardzo nie miły i nie chciał mu naprawić pralki wmawiając że to jego wina. Po 2 tygodniach pisania maili do działu reklamacyjnego uwzględnili mu tę reklamację, a później była sytuacja z szwagrem i jego odkurzaczem więc podziękuję za produkty marki Bosch 😂

U nas dzis też ciężka nocka.. Co chwilę się budziła na cycka. A od 4:30 do 6 nie spała, bawiła się na łóżku, dwa razy ją nosiłam i o 6 zasnela dopiero. Obudziła się o 7 🤯😵 Na szczęście narzeczony ten tydzień ma na 10 to o 7;20 ja wziął a ja pospałam jak zabita do tej 8:30. Ale ja wiem, że to zęby i też po tym szczepieniu.

Natomiast dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczyła, bo na swoje 8 miesięcy zaczęła raczkować i zrobiła swoje pierwsze kilka dobrych kroków na czworakach 😍 I usiadła pierwszy raz tak bokiem ! Zdążyłam cyknąć fotkę 😄
Zobacz załącznik 1340285
Nie wiem co jest o co chodzi,a le u nas też była Ciężka nocka, bo mała obudziła mnie swoim śmiechem o 0:30...Śmiała się z psa, który spał na swoim miejscu ,wzięłam ją od razu do łóżka na cycka popiła i zabawa w najlepsze...i tak przez dwie godziny 😵

Brawo Nelcia!!!!

No właśnie o ten model mi chodzi 😁jeszcze zastanawiam się nad boschem i elektroluxem..
A ja polecam dysona...wiem wiem ,że dużo droższy ale miałam do czynienia z phillipsem, boschem i jednak dyson to nawet nie ma co porównywać......super moc, wybór szczotek...mam 2 lata ponad a nadal śmiga jak nowy...ja polecam....

My wczoraj u neurloga byliśmy mamy już przychodzić Stasiek wyprzedził rówieśników jak to powiedziała 😜 już zero rehabilitacji i żadnych takich teraz ma oddychać i używać życia 😂
wróciliśmy późno bo po 20 wypił mleko i poszedł spać spał do 6 potem mleko po wiercił się pół h z nami na naszym i zasnęliśmy do 9.24 M spóźnił się do pracy 😂
ale co z tego jak mam sajgon bo mały się puszcza jak wstaje i najczęściej są to upadki 😞
chodzi już przy sofie i gada mam wrażenie że też na wszystko jest mama 🙄
mama jeść
mama kupa
mama źle mi
mama wex mnie na ręce
mama nie wkurzaj mnie
mama spać
mama nie zabieraj zabawek
a z tatusiem to tylko chichotki 🤷🏻‍♀️idzie zwariować 🤪 ale nie mogę narzekać!
No super super brawo 👏
Mocny i silny chłopak...🥰
A spanie to ma teraz jak suseł-zazdroszczę:)
Wow to ładnie rozgadany😄u nas ostatnio na topie jest dadadada
No to u nas głównie też dadadad....ale i mama wychodzi...i baba.....a nie nie to głową robi non stop:)
zapomniałam o tatata.....:)

reklama
Do góry