Też właśnie o niej dziś myślałam... Coś długo się dziewczyna nie odzywaMamM a co u Was bo jakoś długo nic nie piszesz albo cos przeoczyłam
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Silny jak lew prześladuje mnie od urodzenia piosenka uspokajacz przy największym płaczu (nie wiem czemu, jeszcze działa na nią - lubię jeść banany )My robimy inhalacje 4-5 razy dziennie I jak w nocy się przebudzi I ma kaszel to też robię. dla nas inhalacje są ok. nie protestuje ale trzeba było trochę nad nim popracować, w sensie zapoznać ze sprzętem tata trochę popajacował jak sobie robimy to mu pokazujemy , puszczamy piosenkę "jestem silny jak lew" I spiewamy, gorzej z odciąganiem kataru darcie na cały dom dobrze że trwa to krótko .
U nas jak jest marudzenie to wózek i dawaj po całym domu
Super brawo Nelcia a mój syn nadal noe ma zamiaru usiąść , raczkuje, wstaje przemieszcza się wokół łóżeczka a usiądzie chyba jak się nauczy chodzić
Mary2094
Widziałyśmy się dwa dni temu, Kamila ma teraz trochę na głowie, plus Melania zaczęła raczkowaćMamM a co u Was bo jakoś długo nic nie piszesz albo cos przeoczyłam
Mary2094
Tak, polecam! Wersja biała ma najdłuższy czas działania baterii bo do 60 minut(nam z mężem się udało kupić go 2 lata temu bo dostał jakąś zniżkę w euro agd za to że kupił telefon i kosztował nas 200zł). Nie używam miotły tylko wszędzie tym odkurzaczem jeżdżę. plus ma podświetlenie Led ze wszystkie okruszki dokładnie widać. No i odkurzam na jednym ładowaniu całe mieszkanie gdzieś tak z 3-4 razy (a mam 36 metrów mieszkanie). Plus może jutro będzie trochę tańszy@Mary2094 czy ja dobrze pamiętam że na zdjęciu z twoja malutką w tle był odkurzacz bezprzewodowy beko?? Bo planuje kupić i nie wiem czy warto
Odkurzacz Beko EasyClean VRT61818VW 60min Wymienny akumulator
Odkurzacz pionowy Beko EasyClean VRT61818VW 60min Wymienny akumulator w RTV EURO AGD. Napięcie akumulatora: 18 V, Odkurzacz ręczny/Funkcja mycia: tak / nie, Poziom hałasu: 80 dB, Waga: 2,7 kg... Zobacz w RTV EURO AGD!
m.euro.com.pl
My wczoraj u neurloga byliśmy mamy już przychodzić Stasiek wyprzedził rówieśników jak to powiedziała już zero rehabilitacji i żadnych takich teraz ma oddychać i używać życia
wróciliśmy późno bo po 20 wypił mleko i poszedł spać spał do 6 potem mleko po wiercił się pół h z nami na naszym i zasnęliśmy do 9.24 M spóźnił się do pracy
ale co z tego jak mam sajgon bo mały się puszcza jak wstaje i najczęściej są to upadki
chodzi już przy sofie i gada mam wrażenie że też na wszystko jest mama
mama jeść
mama kupa
mama źle mi
mama wex mnie na ręce
mama nie wkurzaj mnie
mama spać
mama nie zabieraj zabawek
a z tatusiem to tylko chichotki idzie zwariować ale nie mogę narzekać!
wróciliśmy późno bo po 20 wypił mleko i poszedł spać spał do 6 potem mleko po wiercił się pół h z nami na naszym i zasnęliśmy do 9.24 M spóźnił się do pracy
ale co z tego jak mam sajgon bo mały się puszcza jak wstaje i najczęściej są to upadki
mama jeść
mama kupa
mama źle mi
mama wex mnie na ręce
mama nie wkurzaj mnie
mama spać
No właśnie o ten model mi chodzi jeszcze zastanawiam się nad boschem i elektroluxem..Tak, polecam! Wersja biała ma najdłuższy czas działania baterii bo do 60 minut(nam z mężem się udało kupić go 2 lata temu bo dostał jakąś zniżkę w euro agd za to że kupił telefon i kosztował nas 200zł). Nie używam miotły tylko wszędzie tym odkurzaczem jeżdżę. plus ma podświetlenie Led ze wszystkie okruszki dokładnie widać. No i odkurzam na jednym ładowaniu całe mieszkanie gdzieś tak z 3-4 razy (a mam 36 metrów mieszkanie). Plus może jutro będzie trochę tańszy
Odkurzacz Beko EasyClean VRT61818VW 60min Wymienny akumulator
Odkurzacz pionowy Beko EasyClean VRT61818VW 60min Wymienny akumulator w RTV EURO AGD. Napięcie akumulatora: 18 V, Odkurzacz ręczny/Funkcja mycia: tak / nie, Poziom hałasu: 80 dB, Waga: 2,7 kg... Zobacz w RTV EURO AGD!m.euro.com.pl
L
LipcowaLi
Gość
Mojej tak się 3 razy udalo . Jeden dzień różnicy między nimi i podobnie z umiejętnościamiU nas dzis też ciężka nocka.. Co chwilę się budziła na cycka. A od 4:30 do 6 nie spała, bawiła się na łóżku, dwa razy ją nosiłam i o 6 zasnela dopiero. Obudziła się o 7 Na szczęście narzeczony ten tydzień ma na 10 to o 7;20 ja wziął a ja pospałam jak zabita do tej 8:30. Ale ja wiem, że to zęby i też po tym szczepieniu.
Natomiast dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczyła, bo na swoje 8 miesięcy zaczęła raczkować i zrobiła swoje pierwsze kilka dobrych kroków na czworakach I usiadła pierwszy raz tak bokiem ! Zdążyłam cyknąć fotkę
Zobacz załącznik 1340285
Mary2094
Boscha ma szwagier, serwis trzymał mu 3 miesiące i gubił mu odkurzacz, finalnie dostał nowy ja bym brała tez pod uwagę elekroluxa, Boscha nie gdyż już nasłuchałam się o serwisie obecnie jaki jest.No właśnie o ten model mi chodzi jeszcze zastanawiam się nad boschem i elektroluxem..
reklama
Mary2094
Nie załamuj mnie..bo czekam na to słowo mama i pewnie też będzie ciągle mnie wołać. Bo teraz jest tata ale wiadomo tata jest od głupotek. Czyli mogę się spodziewać za 3 tygodnie wybuchu mamozy.My wczoraj u neurloga byliśmy mamy już przychodzić Stasiek wyprzedził rówieśników jak to powiedziała już zero rehabilitacji i żadnych takich teraz ma oddychać i używać życia
mama jeść
mama kupa
mama źle mi
mama wex mnie na ręce
mama nie wkurzaj mnie
mama spać