Ja dziś byłam na badaniach w piątek mam wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzień kochana ?Ja dziś byłam na badaniach w piątek mam wizytę
7+4 czyli na wizycie będzie 8 chociaż u mnie ciężko to wszystko ogarnąć bo ja miałam totalnie wszystko rozregulowane i myślę że dokładnie który tydzień dowiem się w piątek po usgKtóry tydzień kochana ?
To już z pewnością serduszko zobaczysz , u mnie dopiero 5+27+4 czyli na wizycie będzie 8 chociaż u mnie ciężko to wszystko ogarnąć bo ja miałam totalnie wszystko rozregulowane i myślę że dokładnie który tydzień dowiem się w piątek po usg
Ja juz widziałam kochana jak byłam ostatnio 10 to było 5+5 i bylo widać serduszko pięknie tylko ze ja 31 wyjeżdżam także chce przed wyjazdem na wakacje spojrzeć czy wszystko jest ok.To już z pewnością serduszko zobaczysz , u mnie dopiero 5+2
A jaka miałaś betę ? Wysoka ?Ja juz widziałam kochana jak byłam ostatnio 10 to było 5+5 i bylo widać serduszko pięknie tylko ze ja 31 wyjeżdżam także chce przed wyjazdem na wakacje spojrzeć czy wszystko jest ok.
1 lipca byla 1130 a 3 lipca była ona 2664 nie wiem jaka była 10 ciężko powiedzieć ale serduszko i akcje jego było pięknie widać.A jaka miałaś betę ? Wysoka ?
Ja idę w środę do lekarza będzie to 5tc+4.. może coś już będzie chociaż widać . Betę w sobotę miałam 1231, zrobię jeszcze jutro zobaczyć jaki przyrost1 lipca byla 1130 a 3 lipca była ona 2664 nie wiem jaka była 10 ciężko powiedzieć ale serduszko i akcje jego było pięknie widać.
Trzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła piekna fasolkę z serduszkiemJa idę w środę do lekarza będzie to 5tc+4.. może coś już będzie chociaż widać . Betę w sobotę miałam 1231, zrobię jeszcze jutro zobaczyć jaki przyrost
Dziękuje kochanaTrzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła piekna fasolkę z serduszkiem