mrsmiki
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie najważniejsze 2 tygodnie czekaniaOooo to będziemy na terminie tak samo liczę na to , ze chociaż pęcherzyk będzie już widoczny na USG , bo na echo serduszka przyjdzie jeszcze poczekać ze 2 tyg
Ja sie boje jesc. Najchetniej przyjmuje wode . Nie mam ochoty gotowac. Nie mam ochoty jesc. Zapycham sie kanapka. I taaak nalesniki z jablkami Boje sie jesc, bo czuje takie cos jakby gula w gardle . Nieprzyjemne uczucieTo Ja mam chyba blizniaki bo jem wszytsko
Hej dziewczyny, chyba nieśmiało mogę dołączyć [emoji3526]
3 testy od wczoraj pozytywne [emoji3590]
Jutro umawiam się do ginekologa.
Tak swoją drogą, macie jakieś polecone poradniki dla przyszłych rodziców?
Oooo to będziemy na terminie tak samo [emoji8][emoji2957] liczę na to , ze chociaż pęcherzyk będzie już widoczny na USG , bo na echo serduszka przyjdzie jeszcze poczekać ze 2 tyg[emoji2957]
8.06 ale przesunęła mi się owulacja.Cześć, kiedy miałaś ostatnia @ i czemu tak szybko do lekarza?
8.06 ale przesunęła mi się owulacja.
Do ginekologa idę żeby potwierdził, że wszystko jest póki co ok. [emoji6]
Oooo to będziemy na terminie tak samo liczę na to , ze chociaż pęcherzyk będzie już widoczny na USG , bo na echo serduszka przyjdzie jeszcze poczekać ze 2 tyg
moja beta z soboty 1231 być może będzie już coś widaćTylko nastaw się że na tym etapie może nie być nic widać [emoji85] kreski na teście nie są jakieś mocne, pęcherzyk widać jak beta wynosi około 1000
Hej dziewczyny, chyba nieśmiało mogę dołączyć
3 testy od wczoraj pozytywne
Jutro umawiam się do ginekologa.
Tak swoją drogą, macie jakieś polecone poradniki dla przyszłych rodziców?