Supera jak się czujesz?Dziś 7+4 [emoji846]
reklama
Raczej ok. Niewielkie mdłości i sennosc o 16.Super[emoji16]a jak się czujesz?
A Ty jak się czujesz?
Ja w sumie tylko senna jestem też koło 16.Raczej ok. Niewielkie mdłości i sennosc o 16.
A Ty jak się czujesz?
netka.
Fanka BB :)
Nam również wróżą synka ale chyba przez to żeby ród został zachowany jak to mówią teść ma 9 sióstr i 1 brata jego brat ma 1 córkę. Mąż ma brata więc jak to mówią przydał by się chłopczyk ale mój mąż marzy o drugiej córeczce chociaż mówimy ze obojętnie najważniejsze żeby było zdrowe a co za różnica czy chłopiec czy dziewczynka Ja bratowej cały czas powtarzam ze czuję się dziwnie bo nie czuję tej ciąży tak jakby nie dowierzam ona sama ma dwie córki i synka i mówi że z chłopakami tak jest 21 sierpnia mam prenatalne ciekawe czy coś będzie wiadomo Ale chyba i tak wszystkich potrzymamy w niepewności córcia wymyśliła balon z kolorowymi konfetti
O to tak jak u nas 21
Ostatnia edycja:
*Katarina*
Mnie już od jakiegoś czasu odrzuca od mięsa, nie mogę nawet na nie patrzeć . Ale tak wewnętrznie jakoś czuje że będzie to dziewczynka, nie wiem dlaczego, to będzie moje pierwsze ale takie mam przeczucie
Ja z przeczuć mam na chłopca. Ciekawe jaki będzie efekt naszych przeczuć hahahMnie już od jakiegoś czasu odrzuca od mięsa, nie mogę nawet na nie patrzeć . Ale tak wewnętrznie jakoś czuje że będzie to dziewczynka, nie wiem dlaczego, to będzie moje pierwsze ale takie mam przeczucie
Ania936
Witaj, termin masz tak jak ja - u mnie na 19.03 dlatego sie jeszcze wstrzymuje z wizyta u lekarza, bete mam bardzo podobna, w środę 205 bodajże i to był ten sam dzień ciąży co u ciebie
O jak miło będziemy porównywać brzuchy kiedy się wybierasz do lekarza? Ja za wcześnie byłam, tylko mnie to zestresowalo.
Vingag
Jeśli nic się nie będzie działo, to pójdę do lekarza 31 lipca, wolę pójść później, bo ostatnim razem też byłam za wcześnie i był stres teraz czekam cierpliwie, chociaż niepewność mnie już zabija...O jak miło ☺ będziemy porównywać brzuchy kiedy się wybierasz do lekarza? Ja za wcześnie byłam, tylko mnie to zestresowalo.
Ania936
Hej masz ten sam termin co ja ❤
Przyrist w normie ja mialam niec wizyte w czwartek ale lekarza cos w szpitalu zatrzymalo, wtorek albo sroda do niego jade. Sam kazal mi przyjechac bo mowil ze cos bedzie widac juz zobaczymy
A mozliwe zebys miala pozno owulacje? Beta wyglada na mlodsza ciaze . Nie jestem ekspertem ale jak ja mialam okolo 3 dni przed terminem @ 75 bete, no to teraz juz pewnie mam mega duza ( o ile wszystko idzie tak jak powinno)
A ciąża ciąży nierówna
O jak miło Nie wiem, mogło tak być, byłam wtedy na wakacjach i olałam temat No ja miałam w dzień @ betę 22.7 to już jest różnica. A byłaś już u lekarza?
reklama
inka9012
Zaciekawiona BB
Ma która pomysł o co chodzi? Bo ja dalej nie mogę dojść o co chodziDziewczyny tak siedziałam i przeglądałam stare zdjęcia usg jak byłam w ciąży z dziewczynami. I zastanawia mnie jedna rzecz.. MIANOWICIE..
Pierwsza Ciąża 1 usg zarodek 8mm i wyszło lekarzowi 7tc 3d
Druga Ciąża 1 usg zarodek 11mm i wyszło lekarzowi 7tc 1d
Wychodzi, że w drugiej ciąży zarodek był większy 3mm a ciąża wg wieku wychodziła młodsza.. Ja już nic nie rozumiem
Czy takie rozbieżności zależą od sprzętu usg? Podkreślę że dwie ciąże były prowadzone u innych lekarzy..