Jasiek jest z tych niewózkowych więc to że usiedzi w wózku to jest cud a dziś spał godzinę w aucie zazwyczaj zasypia przy dłuższej trasie jak jest zmeczony. Ostatnio jak jechałam z nim do rodziców 80 km i był wyspany to całą trasę powieka mu nie opadła nawet na sekundęZazdroszczę, u nas zawsze zasypia na 2 minuty przed wejściem do klatki, na spacerze mogę też chodzić 1,5h i nic albo tak samo w aucie, 2 minuty przed dojazdem do domu nagle zasypia, a potrafi 30km nie spać
reklama
przypomniał mi się mem który mi Mąż wysłał jak się zastanawiałam czy kupić sobie nowa kieckęOj tam dla Igi, siebie też rozpieszczaj
Mary2094
Fanka BB :)
Jakie to prawdziwe dla siebie mi szkoda a dla Nastki nie żałuję ani złotówkiprzypomniał mi się mem który mi Mąż wysłał jak się zastanawiałam czy kupić sobie nowa kieckę
Zobacz załącznik 1335365
rany mój dzień straszny,
mały nie śpi ewidentnie brakuje mu bodźców i nie ma co przetwarzać podczas snu
dzisiaj mały gałgan zaczyna podczas stania przy kanapie czy pufie zadzierać nogę jakby chciał wejść no i bęc leży.
dzisiaj u nas pizza nie miałam nawet sposobności go zostawić bo z krzesełka do karmienia zaczyna wychodzić w sensie tak się wychyla że boję się że wypadnie
cały czas jest gadanie Eee ubu ubu mamamama
dada Uuu iiii itd
najlepsze rano się obudzili ja spałam a mały do mnie trzęsie mnie i Eee eeeee i za włosy
dzisiaj mały gałgan zaczyna podczas stania przy kanapie czy pufie zadzierać nogę jakby chciał wejść no i bęc leży.
dzisiaj u nas pizza nie miałam nawet sposobności go zostawić bo z krzesełka do karmienia zaczyna wychodzić w sensie tak się wychyla że boję się że wypadnie
dada Uuu iiii itd
najlepsze rano się obudzili ja spałam a mały do mnie trzęsie mnie i Eee eeeee i za włosy
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Sama prawdaprzypomniał mi się mem który mi Mąż wysłał jak się zastanawiałam czy kupić sobie nowa kieckę
Zobacz załącznik 1335365
Mój też śpi ale to już jego 3 drzemkaufff zasnął mi pierwsza drzemka oby teraz nie spał do 19 bo znowu ciężka nocka
Mary2094
Fanka BB :)
U nas dziś Nastka w humorze. I czekamy za tatusiem obecnie żeby wrócił do domu i córkę wykąpał bo zazwyczaj on to wieczorem robirany mój dzień straszny,
dada Uuu iiii itd
reklama
E
ecza
Gość
A ja dzisiaj dla pewności umówiłam się prywatnie do super pani pediatry aby skontrolowała mi Igę porządnie bo noc wczorajsza to powtórka z poprzedniej....co chwilę płacz...temp 39 i okrutny kaszel...ale przynajmniej biegunki już nie ma...W dzień było tak mi jej żal...w niektórych momentach wyglądała tragicznie...oczy całe czerwone...spojrzenie litościwe i jedyny wysiłek na jaki miała siłę to się obrócić na bok
Na szczęście ona też stwierdziła , że osłuchowo czyściutka...uszy ok,gardło zdrowe...kazała inhalować benodil przez 5 dni, nasivin baby przez 5 dni, paracetamol na gorączkę i elektrolity i enterol na biegunkę podawać jak się pojawi..,
Podejrzewa 3dniówkę...
Jak do piątku nie minie gorączka to mam skierowanie na badania krwi,moczu i crp i pisać do niej wtedy sms.
Mam nadzieję, że nie będzie to konieczne
Te ostatnie dwa dni to jakiś hardcore...serio...nie spodziewałam się czegoś takiego
Dobrze, że jest mąż bo sama to bym chyba wysiadła....
Na szczęście ona też stwierdziła , że osłuchowo czyściutka...uszy ok,gardło zdrowe...kazała inhalować benodil przez 5 dni, nasivin baby przez 5 dni, paracetamol na gorączkę i elektrolity i enterol na biegunkę podawać jak się pojawi..,
Podejrzewa 3dniówkę...
Jak do piątku nie minie gorączka to mam skierowanie na badania krwi,moczu i crp i pisać do niej wtedy sms.
Mam nadzieję, że nie będzie to konieczne
Te ostatnie dwa dni to jakiś hardcore...serio...nie spodziewałam się czegoś takiego
Dobrze, że jest mąż bo sama to bym chyba wysiadła....