reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
Śliczne ubranka!moje zdobycze na święta no i jest kurtka na zimniejsze dni chyba starczy
Proponuję w święta, 24.12. Do godz. 12.00 fotki naszych pociech w extra strojach z dopiskiem wesołych świąt.
Ale byśmy miały ładna galerie co Wy na to?
Patii26
Piękne ubrankamoje zdobycze na święta no i jest kurtka na zimniejsze dni chyba starczy
Patii26
Jestem za! Oczywiście obowiązkowo wstawię zdjęcie NeluniŚliczne ubranka!
Proponuję w święta, 24.12. Do godz. 12.00 fotki naszych pociech w extra strojach z dopiskiem wesołych świąt.
E
ecza
Gość
Też jestem za....tylko przypomnijcie w grudniuŚliczne ubranka!
No to teraz jak nic muszę kupić coś wystrzałowego na świętadla Igi oczywiście
Mary2094
Moja już około godziny śpi. I niech śpi bo ostatnie drzemki nie należą do długichPozdrawiamy po pierwszej drzemce Pospala tylko pół godz niestety, a nawet nie całe
Zobacz załącznik 1335238
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Oj tam dla Igi, siebie też rozpieszczajTeż jestem za....tylko przypomnijcie w grudniu
No to teraz jak nic muszę kupić coś wystrzałowego na świętadla Igi oczywiście
O, to super, moja śpi na spacerze po 2 godziny więc w ogóle nie narzekam pod tym względemJasiek właśnie zasnął mi na spacerzechyba zapisze te datę w kalendarzu.. Ostatni raz zasnął na spacerze jak miał ze dwa mies.
reklama
Mary2094
Oj tam dla Igi, siebie też rozpieszczaj
O, to super, moja śpi na spacerze po 2 godziny więc w ogóle nie narzekam pod tym względem
Zazdroszczę, u nas zawsze zasypia na 2 minuty przed wejściem do klatki, na spacerze mogę też chodzić 1,5h i nic albo tak samo w aucie, 2 minuty przed dojazdem do domu nagle zasypia, a potrafi 30km nie spać