reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Teraz już to wiem i plan jest taki że będę jej ściągać 😃 Plus neurolog kazała kupić specjalne rajstopki antypoślizgowe 😃
nie kupuj mogę Ci wysłać 3 pary i nakolaniki też strata kasy
naprawdę nie zmarznie u nas jest 21,5 i mały śmiga dzieci inaczej odczuwają temp 🥰

ps zresztą sama chodzę bez skarpet a mały ma 4 tylko maty na pozostalej podłodze jest żywica więc wydawałoby się mało komfortowo a jednak nic mu nie jest 😜

reklama
nie kupuj mogę Ci wysłać 3 pary i nakolaniki też strata kasy
naprawdę nie zmarznie u nas jest 21,5 i mały śmiga dzieci inaczej odczuwają temp 🥰

ps zresztą sama chodzę bez skarpet a mały ma 4 tylko maty na pozostalej podłodze jest żywica więc wydawałoby się mało komfortowo a jednak nic mu nie jest 😜

No wiem że nie zmarznie, jest u nas w mieszkaniu 22 stopnie i też jej będę ściągać te spodenki. 🙂

No wiem że nie zmarznie, jest u nas w mieszkaniu 22 stopnie i też jej będę ściągać te spodenki. 🙂
z rajstopkami mówię poważnie mogę Ci wysłać paczkomatem sobie wyróbujesz 😜 za free
dla nas były badziewne bo te poślizgi są na kolanach tylko i na podpiciu stopy ale niestety chyba musiałaby by być na szelkach 😂😂😂 bo to cały czas się ściągało 🙄i tak się ślizgał
potem jeszcze podpytałam fizjo i kazała mi to wywalić bo to blokuje jakąś tam część w kolanie jej rozwój nie pamiętam już co 🤦🏻‍♀️ ale mogę podpytać będziemy w czwartek 🙄

z rajstopkami mówię poważnie mogę Ci wysłać paczkomatem sobie wyróbujesz 😜 za free
dla nas były badziewne bo te poślizgi są na kolanach tylko i na podpiciu stopy ale niestety chyba musiałaby by być na szelkach 😂😂😂 bo to cały czas się ściągało 🙄i tak się ślizgał
potem jeszcze podpytałam fizjo i kazała mi to wywalić bo to blokuje jakąś tam część w kolanie jej rozwój nie pamiętam już co 🤦🏻‍♀️ ale mogę podpytać będziemy w czwartek 🙄

Nie musisz, dobrze że piszesz bo to faktycznie by byl zbędny wydatek 😀 a tak sobie nóżki będzie wietrzyć 😃

U nad na śniadanie dla wszystkich wjechał
ale dobre dorzuciłam Borówki i Maliny 😜
U nas dziś tak śniadanie wyglądało. Trochę jajka zjadła i na tym koniec.
Dziś nie ma szalenstw bo mam tak zatoki zapchane że nie chce mi się nic bo głowa mi pęka 🤷‍♀️
Byle młoda nie złapała. Chociaż mąż był od niedzieli chory tak więc chyba już by od nas załapała.

Załączniki

• 20211030_092504.jpg
    20211030_092504.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 71
reklama
U nas dziś tak śniadanie wyglądało. Trochę jajka zjadła i na tym koniec.
Dziś nie ma szalenstw bo mam tak zatoki zapchane że nie chce mi się nic bo głowa mi pęka 🤷‍♀️
Byle młoda nie złapała. Chociaż mąż był od niedzieli chory tak więc chyba już by od nas załapała.
Hehe ale pies zadowolony że Nastka coś mu zostawiła🤣
U nad na śniadanie dla wszystkich wjechał
ale dobre dorzuciłam Borówki i Maliny 😜
A do Ciebie to sama bym na te śniadania wpadała🤣

Do góry