reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja wczorajszy dzień to chyba wymażę z pamięci...tak się darła cały dzień , że aż jej paracetamol podałam bo już nie wiedziałam o co kaman....dziąsła na górnych jedynkach aż sine a zębów nie widać:(
A jak dotknęłam w miejscu dolnych dwójek to nie mogłam przez 10 min jej uspokoić więc nie wiem ile tych zębów jej idzie ale jest armagedon...
Oby u Was wyszło to bezboleśnie....😀
No mój też bardziej marudny niż zwykle, mega się ślini, w nocy postękuje więc oby te zęby wylazły jak najszybciej 🥴😁

reklama
My mamy jeden ząbek, wyszedł niepostrzeżenie.

Ale Melania realizuje od wczorajszego popołudnia Twój scenariusz. Budzi się po nocy, cycusiem nie mogłam jej " znokautować" , jak mówi karoo-kp. Od rana jęki, stęki, krzyki nawet, takie złośliwe, nie bólowe.
I też nie mam opcji numer 4 🙄
Jak u Ciebie tak kilka dni z rzędu to dziwię się, że jeszcze siwa nie jesteś i masz ochotę miłe rzeczy do nas pisać.

O losieee....
Pocieszę Cię...marudziła parę dni ostro..wczoraj był armagedon a dzisiaj po prostu raj...moja córcia bardzo rzadko bywa aż tak wesoła:)
Bywa radosna ale tak jak dzisiaj to bardzo rzadko..uśmiech nie schodził jej z buźki:)
Więc powiem szczerze , że teraz to już zgłupiałam:oops:A to że nie jestem siwa to sama się sobie dziwię🤣
A do Was piszę bo wiem ,że mnie zrozumiecie...no może nie wszystkie ale chociaż jedna:)
Bo jak można dać tak w pizdę jednego dnia aby drugiego być aniołem...🤣
Ale mi się marzy codziennie taka Iga😂
Wytrwałości życzę...bo wiem ,że ciężko ogarnąć wtedy dziecię...🤗
No mój też bardziej marudny niż zwykle, mega się ślini, w nocy postękuje więc oby te zęby wylazły jak najszybciej 🥴😁
Ach te zęby...że też nie mogą wyjść wszystkie na raz nawet jakby mieli tydzień marudzić;)
Chociaż wtedy to byłoby bajlando bo moja marudzi bardzo często więc miałabym chyba za dobrze🤣
to gonimy Maje 🥰mój syn wczoraj ruszył na czworakach 😍
Ale super💪
Moja to nadal tylko pełza:oops:
Iga mniej marudzenia a więcej postępów ruchowych proszę:)

A jak to będzie z tą zmianą czasu to nie wiem....bo jak teraz chodzi spać około 19 ze względu na jedną drzemkę w ciągu dnia to jutro przed 18 mam ją położyć?:oops:
To jak mi w poniedziałek wstanie po 5 to widok 5 na telefonie aby wstawać nie brzmi optymistycznie🤣
Więc dziewczynom którym dziecko wstaje około 5 wskaże 4....masakra!!!

Pocieszę Cię...marudziła parę dni ostro..wczoraj był armagedon a dzisiaj po prostu raj...moja córcia bardzo rzadko bywa aż tak wesoła:)
Bywa radosna ale tak jak dzisiaj to bardzo rzadko..uśmiech nie schodził jej z buźki:)
Więc powiem szczerze , że teraz to już zgłupiałam:oops:A to że nie jestem siwa to sama się sobie dziwię🤣
A do Was piszę bo wiem ,że mnie zrozumiecie...no może nie wszystkie ale chociaż jedna:)

Ach te zęby...że też nie mogą wyjść wszystkie na raz nawet jakby mieli tydzień marudzić;)
Chociaż wtedy to byłoby bajlando bo moja marudzi bardzo często więc miałabym chyba za dobrze🤣

Ale super💪
Anastazja jest wesoła a znow się mocno zaczęła slinić na zęby. I ma humory że raz jest ok a raz nie.
Ja dziś odpadam bo przeziębienie mnie rozkłada. Dobrze ze mąż małą zabrał na 2h z domu, to miałam chwile dla siebie. Teraz leżę w maseczce i się zwyczajnie martwię żeby młoda nie złapała nic bo będzie dramat

robi mi to wieczór 😂😂😂
Zrzut ekranu 2021-10-30 o 20.42.04.png

Zazdroszczę! Moja nadal wybiera pełzanie. Coś próbuje na czworakach ale lepiej się jej pełza.
Kochana ale nie siada tak pięknie jak Nastka 😉

Ale super💪
To życzymy takiej Igi jak dzisiaj już na codzień 🥰 u nas niedawno było takie poranne marudzenie nie wiadomo na co , oczywiście też podejrzenia zębyy których i tak do tej pory nie ma.
U nas tak właściwie etap pełzania zbiegł się z raczkowaniem
Anastazja jest wesoła a znow się mocno zaczęła slinić na zęby. I ma humory że raz jest ok a raz nie.
Ja dziś odpadam bo przeziębienie mnie rozkłada. Dobrze ze mąż małą zabrał na 2h z domu, to miałam chwile dla siebie. Teraz leżę w maseczce i się zwyczajnie martwię żeby młoda nie złapała nic bo będzie dramat
Mysle że się nie zarazi ale wiem o czym mówisz bo ja tez się zawsze martwię, żeby tylko mały się nie zaraził. U nas to już moje trzecie przeziębienie a tatusia dwa już przerabialismy od urodzenia małego I nie karmię piersią I tak jak już pisałam za pierwszym razem zakładałam maseczkę do karmienia a te kolejne razy już to olałam bo mój i tak nie zakładał i się nie zaraził mam nadzieję że tym razem też się uda 🙏 mi już dzisiaj wieczorem wrócił głos, jakie to miłe uczucie ☺

reklama
Kochana ale nie siada tak pięknie jak Nastka 😉

To życzymy takiej Igi jak dzisiaj już na codzień 🥰 u nas niedawno było takie poranne marudzenie nie wiadomo na co , oczywiście też podejrzenia zębyy których i tak do tej pory nie ma.
U nas tak właściwie etap pełzania zbiegł się z raczkowaniem

Mysle że się nie zarazi ale wiem o czym mówisz bo ja tez się zawsze martwię, żeby tylko mały się nie zaraził. U nas to już moje trzecie przeziębienie a tatusia dwa już przerabialismy od urodzenia małego I nie karmię piersią I tak jak już pisałam za pierwszym razem zakładałam maseczkę do karmienia a te kolejne razy już to olałam bo mój i tak nie zakładał i się nie zaraził mam nadzieję że tym razem też się uda 🙏 mi już dzisiaj wieczorem wrócił głos, jakie to miłe uczucie ☺
Ja wiedziałam że z gardła wejdzie mi na zatoki bo to taki standard, mąż też to przerabiał więc mam nadzieję że jutro już będzie lepiej 💪

Do góry