No mój też bardziej marudny niż zwykle, mega się ślini, w nocy postękuje więc oby te zęby wylazły jak najszybciejJa wczorajszy dzień to chyba wymażę z pamięci...tak się darła cały dzień , że aż jej paracetamol podałam bo już nie wiedziałam o co kaman....dziąsła na górnych jedynkach aż sine a zębów nie widać
A jak dotknęłam w miejscu dolnych dwójek to nie mogłam przez 10 min jej uspokoić więc nie wiem ile tych zębów jej idzie ale jest armagedon...
Oby u Was wyszło to bezboleśnie....
reklama
E
ecza
Gość
Pocieszę Cię...marudziła parę dni ostro..wczoraj był armagedon a dzisiaj po prostu raj...moja córcia bardzo rzadko bywa aż tak wesołaMy mamy jeden ząbek, wyszedł niepostrzeżenie.
Ale Melania realizuje od wczorajszego popołudnia Twój scenariusz. Budzi się po nocy, cycusiem nie mogłam jej " znokautować" , jak mówi karoo-kp. Od rana jęki, stęki, krzyki nawet, takie złośliwe, nie bólowe.
I też nie mam opcji numer 4
Jak u Ciebie tak kilka dni z rzędu to dziwię się, że jeszcze siwa nie jesteś i masz ochotę miłe rzeczy do nas pisać.
O losieee....
Bywa radosna ale tak jak dzisiaj to bardzo rzadko..uśmiech nie schodził jej z buźki
Więc powiem szczerze , że teraz to już zgłupiałamA to że nie jestem siwa to sama się sobie dziwię
A do Was piszę bo wiem ,że mnie zrozumiecie...no może nie wszystkie ale chociaż jedna
Bo jak można dać tak w pizdę jednego dnia aby drugiego być aniołem...
Ale mi się marzy codziennie taka Iga
Wytrwałości życzę...bo wiem ,że ciężko ogarnąć wtedy dziecię...
Ach te zęby...że też nie mogą wyjść wszystkie na raz nawet jakby mieli tydzień marudzićNo mój też bardziej marudny niż zwykle, mega się ślini, w nocy postękuje więc oby te zęby wylazły jak najszybciej
Chociaż wtedy to byłoby bajlando bo moja marudzi bardzo często więc miałabym chyba za dobrze
Ale superto gonimy Maje mój syn wczoraj ruszył na czworakach
Moja to nadal tylko pełza
Iga mniej marudzenia a więcej postępów ruchowych proszę
E
ecza
Gość
A jak to będzie z tą zmianą czasu to nie wiem....bo jak teraz chodzi spać około 19 ze względu na jedną drzemkę w ciągu dnia to jutro przed 18 mam ją położyć?
To jak mi w poniedziałek wstanie po 5 to widok 5 na telefonie aby wstawać nie brzmi optymistycznie
Więc dziewczynom którym dziecko wstaje około 5 wskaże 4....masakra!!!
To jak mi w poniedziałek wstanie po 5 to widok 5 na telefonie aby wstawać nie brzmi optymistycznie
Więc dziewczynom którym dziecko wstaje około 5 wskaże 4....masakra!!!
Mary2094
Fanka BB :)
Anastazja jest wesoła a znow się mocno zaczęła slinić na zęby. I ma humory że raz jest ok a raz nie.Pocieszę Cię...marudziła parę dni ostro..wczoraj był armagedon a dzisiaj po prostu raj...moja córcia bardzo rzadko bywa aż tak wesoła
Bywa radosna ale tak jak dzisiaj to bardzo rzadko..uśmiech nie schodził jej z buźki
Więc powiem szczerze , że teraz to już zgłupiałamA to że nie jestem siwa to sama się sobie dziwię
A do Was piszę bo wiem ,że mnie zrozumiecie...no może nie wszystkie ale chociaż jedna
Ach te zęby...że też nie mogą wyjść wszystkie na raz nawet jakby mieli tydzień marudzić
Chociaż wtedy to byłoby bajlando bo moja marudzi bardzo często więc miałabym chyba za dobrze
Ale super
Ja dziś odpadam bo przeziębienie mnie rozkłada. Dobrze ze mąż małą zabrał na 2h z domu, to miałam chwile dla siebie. Teraz leżę w maseczce i się zwyczajnie martwię żeby młoda nie złapała nic bo będzie dramat
Mary2094
Jakie to prawdziwe.robi mi to wieczór
Zobacz załącznik 1331835
Cycki do normy po karmieniu już nigdy nie wrócą. Byle na starość bym ich nie przydeptywała albo jak się zamachne to sobie żebym liścia nimi nie sprzedała
Niedługo mama
Kochana ale nie siada tak pięknie jak NastkaZazdroszczę! Moja nadal wybiera pełzanie. Coś próbuje na czworakach ale lepiej się jej pełza.
To życzymy takiej Igi jak dzisiaj już na codzień u nas niedawno było takie poranne marudzenie nie wiadomo na co , oczywiście też podejrzenia zębyy których i tak do tej pory nie ma.Pocieszę Cię...marudziła parę dni ostro..wczoraj był armagedon a dzisiaj po prostu raj...moja córcia bardzo rzadko bywa aż tak wesoła
Ach te zęby...że też nie mogą wyjść wszystkie na raz nawet jakby mieli tydzień marudzić
Ale super
U nas tak właściwie etap pełzania zbiegł się z raczkowaniem
Mysle że się nie zarazi ale wiem o czym mówisz bo ja tez się zawsze martwię, żeby tylko mały się nie zaraził. U nas to już moje trzecie przeziębienie a tatusia dwa już przerabialismy od urodzenia małego I nie karmię piersią I tak jak już pisałam za pierwszym razem zakładałam maseczkę do karmienia a te kolejne razy już to olałam bo mój i tak nie zakładał i się nie zaraził mam nadzieję że tym razem też się uda mi już dzisiaj wieczorem wrócił głos, jakie to miłe uczucie ☺Anastazja jest wesoła a znow się mocno zaczęła slinić na zęby. I ma humory że raz jest ok a raz nie.
Ja dziś odpadam bo przeziębienie mnie rozkłada. Dobrze ze mąż małą zabrał na 2h z domu, to miałam chwile dla siebie. Teraz leżę w maseczce i się zwyczajnie martwię żeby młoda nie złapała nic bo będzie dramat
Lipaaa
....Jakie to prawdziwe.
Cycki do normy po karmieniu już nigdy nie wrócą. Byle na starość bym ich nie przydeptywała albo jak się zamachne to sobie żebym liścia nimi nie sprzedała
Mary2094
Jakoś mam taki głupkowaty humor, nie czuje się ale głupoty w głowie straszne
reklama
Mary2094
Ja wiedziałam że z gardła wejdzie mi na zatoki bo to taki standard, mąż też to przerabiał więc mam nadzieję że jutro już będzie lepiejKochana ale nie siada tak pięknie jak Nastka
To życzymy takiej Igi jak dzisiaj już na codzień u nas niedawno było takie poranne marudzenie nie wiadomo na co , oczywiście też podejrzenia zębyy których i tak do tej pory nie ma.
U nas tak właściwie etap pełzania zbiegł się z raczkowaniem
Mysle że się nie zarazi ale wiem o czym mówisz bo ja tez się zawsze martwię, żeby tylko mały się nie zaraził. U nas to już moje trzecie przeziębienie a tatusia dwa już przerabialismy od urodzenia małego I nie karmię piersią I tak jak już pisałam za pierwszym razem zakładałam maseczkę do karmienia a te kolejne razy już to olałam bo mój i tak nie zakładał i się nie zaraził mam nadzieję że tym razem też się uda mi już dzisiaj wieczorem wrócił głos, jakie to miłe uczucie ☺