reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

to mi coś umknęło 😔 biedna Włoszka☹️jest takie cudo, że nie wiem 🥰
Hehe, dziękuję 🤗 No nie było łatwo, bo od urodzenia były problemy z jej zdrowiem i tyle co najeździłam się z nią po szpitalach, na różne badania itp to nasze. Ważne, że teraz już jest wszystko dobrze 😍 Kolejna kontrola dopiero w styczniu. No tzn kręcz szyi nadal jest i niestety ale musimy codziennie ćwiczyć z jej główka i naciągać trochę ten mięsień, bo może jej tak zostać.. A nie zawsze jest czas by codziennie poćwiczyć i nad tym ubolewam.. Ale wierzę że będzie dobrze i wyćwiczymy to 🙂

reklama
Hehe, dziękuję 🤗 No nie było łatwo, bo od urodzenia były problemy z jej zdrowiem i tyle co najeździłam się z nią po szpitalach, na różne badania itp to nasze. Ważne, że teraz już jest wszystko dobrze 😍 Kolejna kontrola dopiero w styczniu. No tzn kręcz szyi nadal jest i niestety ale musimy codziennie ćwiczyć z jej główka i naciągać trochę ten mięsień, bo może jej tak zostać.. A nie zawsze jest czas by codziennie poćwiczyć i nad tym ubolewam.. Ale wierzę że będzie dobrze i wyćwiczymy to 🙂
Będzie wszystko dobrze. Miejmy nadzieję ze nasze dzieci będą w 100% zdrowe i za parę lat jak będziemy ze sobą pisać to będziemy narzekać w stylu - to moje dziecko nie uczy się i wagaruje 😂

Tak to u nas wygląda. Coś tam próbuje ale zaraz ucieka do pełzania. 🤷‍♀️ (za niedługo usunę filmik)
Pfffff Mary, daj jej jeszcze max 2 tygodnie... 💪💪💪💪💪

Cudna palemka 😍

BTW...też mamy taką szufladę w łóżeczku i frajda była wyciągać ubranka, które mama poskładała, bo za małe 😝
Jak ćwiczycie Patii? W sensie, co trzeba robić?

Pfffff Mary, daj jej jeszcze max 2 tygodnie... 💪💪💪💪💪

Cudna palemka 😍

BTW...też mamy taką szufladę w łóżeczku i frajda była wyciągać ubranka, które mama poskładała, bo za małe 😝

Jak ćwiczycie Patii? W sensie, co trzeba robić?
U nas są w tej szufladzie pampersy, i ona tam ciągnie za otwarte paczki by wyciągnąć coś 😂

Tak to u nas wygląda. Coś tam próbuje ale zaraz ucieka do pełzania. 🤷‍♀️ (za niedługo usunę filmik)
dobrze sobie radzi🥰 a wgl to jest piękna 😍, proponuję zdejmij jej te rajstopki, leginsy czy coś tam
nóg nie przeziębi a będzie jej łatwiej np się ślizga w tym jak opamiętania na gołe to jej założysz 😜
mój do tej pory gołe uważam że dzięki temu szybciej załapał 😂

dobrze sobie radzi🥰 a wgl to jest piękna 😍, proponuję zdejmij jej te rajstopki, leginsy czy coś tam
nóg nie przeziębi a będzie jej łatwiej np się ślizga w tym jak opamiętania na gołe to jej założysz 😜
Zgadzam się, albo chociaż skarpetki do zdjęcia, u nas pozbycie się skarpet też robi robotę, gołymi stopami lepiej się asekuruje 😅

Teraz już to wiem i plan jest taki że będę jej ściągać 😃 Plus neurolog kazała kupić specjalne rajstopki antypoślizgowe 😃

reklama
Znalezione w internetach, ale jakże prawdziwe 😃

Załączniki

• Screenshot_20211029-201344_Instagram.jpg
    Screenshot_20211029-201344_Instagram.jpg
    248,2 KB · Wyświetleń: 59
Do góry