Patii26
Fanka BB :)
Hehe, dziękujęto mi coś umknęłobiedna Włoszka
jest takie cudo, że nie wiem
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, dziękujęto mi coś umknęłobiedna Włoszka
jest takie cudo, że nie wiem
![]()
A kombinator taki mały jest że szokAle ona fajna jestbardzo fajnie sobie radzi
![]()
Będzie wszystko dobrze. Miejmy nadzieję ze nasze dzieci będą w 100% zdrowe i za parę lat jak będziemy ze sobą pisać to będziemy narzekać w stylu - to moje dziecko nie uczy się i wagarujeHehe, dziękujęNo nie było łatwo, bo od urodzenia były problemy z jej zdrowiem i tyle co najeździłam się z nią po szpitalach, na różne badania itp to nasze. Ważne, że teraz już jest wszystko dobrze
Kolejna kontrola dopiero w styczniu. No tzn kręcz szyi nadal jest i niestety ale musimy codziennie ćwiczyć z jej główka i naciągać trochę ten mięsień, bo może jej tak zostać.. A nie zawsze jest czas by codziennie poćwiczyć i nad tym ubolewam.. Ale wierzę że będzie dobrze i wyćwiczymy to
![]()
Pfffff Mary, daj jej jeszcze max 2 tygodnie...
Tak to u nas wygląda. Coś tam próbuje ale zaraz ucieka do pełzania.(za niedługo usunę filmik)
Jak ćwiczycie Patii? W sensie, co trzeba robić?Hehe, dziękujęNo nie było łatwo, bo od urodzenia były problemy z jej zdrowiem i tyle co najeździłam się z nią po szpitalach, na różne badania itp to nasze. Ważne, że teraz już jest wszystko dobrze
Kolejna kontrola dopiero w styczniu. No tzn kręcz szyi nadal jest i niestety ale musimy codziennie ćwiczyć z jej główka i naciągać trochę ten mięsień, bo może jej tak zostać.. A nie zawsze jest czas by codziennie poćwiczyć i nad tym ubolewam.. Ale wierzę że będzie dobrze i wyćwiczymy to
![]()
U nas są w tej szufladzie pampersy, i ona tam ciągnie za otwarte paczki by wyciągnąć cośPfffff Mary, daj jej jeszcze max 2 tygodnie...
Cudna palemka
BTW...też mamy taką szufladę w łóżeczku i frajda była wyciągać ubranka, które mama poskładała, bo za małe
Jak ćwiczycie Patii? W sensie, co trzeba robić?
dobrze sobie radzi
Tak to u nas wygląda. Coś tam próbuje ale zaraz ucieka do pełzania.(za niedługo usunę filmik)
Zgadzam się, albo chociaż skarpetki do zdjęcia, u nas pozbycie się skarpet też robi robotę, gołymi stopami lepiej się asekurujedobrze sobie radzia wgl to jest piękna
, proponuję zdejmij jej te rajstopki, leginsy czy coś tam
nóg nie przeziębi a będzie jej łatwiej np się ślizga w tym jak opamiętania na gołe to jej założysz
mój do tej pory gołe uważam że dzięki temu szybciej załapał![]()
Teraz już to wiem i plan jest taki że będę jej ściągaćdobrze sobie radzia wgl to jest piękna
, proponuję zdejmij jej te rajstopki, leginsy czy coś tam
nóg nie przeziębi a będzie jej łatwiej np się ślizga w tym jak opamiętania na gołe to jej założysz
mój do tej pory gołe uważam że dzięki temu szybciej załapał![]()