Lipaaa
Fanka BB :)
Z moim też idzie się dogadać, wszystko zrobi ale najpierw muszę go poprosić np codziennie po kąpaniu małej ja zostaje w łazience i mam czas dla siebie a on lula córcię... czasem obiad zrobi ..U mnie też podział obowiązków tyle jesteśmy ze sobą i ja nigdy łazienek nie umyłam a mamy dwie zawsze wypucowane,
ja gotuje ale M też czasem naleśniki zrobi a on potem sprząta po
on zawsze śmieci wynosi ja jeszcze nigdy
odkurzacz nam odkurza
pralka pierze a suszarka suszy
ja niektóre prasuje ale lubię
a podłogi karcher czasem ja czasem M co tydzień
jedyne co mi doszło to mycie mat bo aż 4
a popołudniu małym razem się zajmujemy
uważam że od początku trzeba sobie w związku pewne standardy wypracować bo potem za późno i ja widzę po koleżankach często wyreczaja facetów bo on nie umie jasne kurde niepełnosprawny był przed tobą i teraz
Zależy jak pracuje ale w sumie mogę na niego liczyć
U nas byla dziś pierwsza noc z totalnym odkładaniem dziecka do łóżeczka budziła się oczywiście co godzinę czasem co dwie żeby pociągnąć dwa łyczki i zasypiała ale konsekwentnie odkładałam ją i chcę Właśnie, żeby spała już tylko w swoim łóżeczku,bo już się robi powoli to niebezpieczne ...Ona wstaje, jest w stanie sobie gdzieś pójść... Nie daj Bóg się nie przebudzimy i nieszczęście gotowe...Ooo to super u nas też tego próbowałam ale nie pomaga spanie z nami , dawanie w nocy wody też nie, więc karmimy się dalej
Wiem że przede mną ciężkie nocki ale zaparlam się i chcę ją tego nauczyć ,żeby spała sama...
Trzymajcie kciuki hehw
Już czwórka? O kurcze.. A my dopiero dwa ząbki
No właśnie u nas też okrągłe zero !!!U nas nadal okrągłe zero
Śmiać mi się chce, gdy pomyślę, że jak mała miała trzy i pół miesiąca to byłam pewna, że idą Ząbki smarowałam jej tymi żelami i każdy płacz był tym tłumaczony