reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Łeeeee to ładnie śpi Sam z siebie zaczął przesypiać całą noc?
Tak, jakoś po 5 mcu już zaczął przesypiać całe nocki bez jedzenia. Wcześniej budził się raz w nocy na jedzonko. Potem spróbowałam zamiast go karmić to po prostu brać do łóżka swojego jak się przebudził i zadziałało bo spał sobie dalej i tak poszło potem, że zaczął przesypiać 🙂

reklama
Tak, jakoś po 5 mcu już zaczął przesypiać całe nocki bez jedzenia. Wcześniej budził się raz w nocy na jedzonko. Potem spróbowałam zamiast go karmić to po prostu brać do łóżka swojego jak się przebudził i zadziałało bo spał sobie dalej i tak poszło potem, że zaczął przesypiać 🙂
Ooo to super u nas też tego próbowałam ale nie pomaga spanie z nami , dawanie w nocy wody też nie, więc karmimy się dalej🤷‍♀️

Ile u Was kosztuje sesja bo my 200 zł płaciliśmy.
My jedziemy do miasta obok mojego rodzinnego miasta gdzie robiliśmy sesje ciążowa. No u nas trochę dużo, bo 350 zł, w tym 10 zdj do wyboru, mamy je na płytce i odbitki wywołane rozm. 21x15, 3 kartki świąteczne z wybranym zdj plus kalendarz na nowy rok z wybranym zdj 😉

Oj kochana, współczuję ale wierzę, że to się da szybko ogarnąć. U mojego syna w klasie też jest taka dziewczynka. W życiu bym nie powiedziała, bo ona jest na co dzień mega pogodna i ogólnie lubiana w klasie. Wiem, że chodzi też do psychologa. Trzymam kciuki mocno za was ❤️
No Jagoda na codzień jest przebojowa i wesoła. Ja przez skórę czułam, że coś jest nie tak i od dawna ją pytałam czy na pewno wszystko ok, że jak potrzebuje pomocy, jakiejkolwiek, to ma się odezwać. Cieszę się, że powiedziała, to bardzo pozytywny objaw.

Też świąteczna? 😀
Nie my robiliśmy jakoś na początku września, tak poprostu chciałam żebyśmy mieli razem w trójkę 😀 więc zrobiliśmy sobie taką na elegancko i na luzaka 😅 my dostaliśmy dwa wywołane zdjęcia resztę na pendrive i to już jak chcemy to sami wywołujemy lub u fotografa ale to dodatkowo placimy😉, ja lubię robić fotoksiązki więc pewnie powstanie bo z Chrztu już udało mi się zrobić 😅

A jaka dzielnica Torunia, bo ja mieszkałam Na Skarpie i tam teraz przyjeżdżam.
I tam jest prawdziwy raj dla dzieci, plac zabaw co kawałek, całe osiedle w lasku.
I nawet jak mała byłam to mieliśmy dwa baseny na osiedlu 🙂 takie otwarte, dla wszystkich, bez biletów.

W jakiej dzielnicy mieszkacie?
Chyba, że nie chcesz napisać.
My mieszkamy od roku na lewobrzeżu, a wcześniej mieszkaliśmy na bydgoskim przedmieściu 😁

Dziewczyny jak u Was maluchy znoszą 33 tydzień i okolice bo moja to jest nie do zniesienia, zaczyna chyba pokazywać swój charakterek. Niestety nie jest fajny 🤨 marudzi wszystko musi być jak ona chce. Wysiadam psychicznie
Lipaaa poratuj... który tydzień teraz mamy?????:)
moja teraz jest przeziębiona to marudna, byliśmy dziś u lekarza i na razie osłuchowo czysto

reklama
Do góry