reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
ale mi się przytrafiło wczoraj... rano przeciągnęłam się i coś mi strzyknęło w szyi, straszny ból mnie przeszył, wstałam jakoś ale z każdą godziną było coraz gorzej:( nie mogłam podnieść małej, ona płakała a ja razem z nią... zadzwoniłam do męża i mówię, trudno, kraj musi poczekać (bo on teraz po 12h jeszcze ten tydzień). na szczęście udało mu się zwolnić i zajął się Domi. dziś jest już lepiej💪

Polecam te ćwiczenia na odcinek szyjny, rozluźni Ci napięcie (sama robię jak mnie "sieknie" bo mam dni kiedy bardzo boli mnie)
I jeżeli będzie Ci nawracać ból albo dojdzie do tego że będą dretwieć Ci np. palce u rąk to polecam odwiedzenie Neurologa.

Miałam się dziś rozluźnić a się tylko wkurzyłam. Moja mama ma ciężki charakter, jako dziecko zamiast mieć we mnie wiarę to podcinała mi skrzydła, i tak też było i dziś. Prawiła mi kazania że Anastazje źle karmie, że co ja wgl robię, i na temat wszystkiego miała swoje mądrości do powiedzenia. Jak Anastazja się krztusiła bo stwierdziła że dziecko się dusi i podniosła mi ciśnienie. Stwierdziłam że nie będę przez najbliższy czas do niej jeździć. Nie ma takiej opcji. Mam dość uwag w swoją stronę.

Miałam się dziś rozluźnić a się tylko wkurzyłam. Moja mama ma ciężki charakter, jako dziecko zamiast mieć we mnie wiarę to podcinała mi skrzydła, i tak też było i dziś. Prawiła mi kazania że Anastazje źle karmie, że co ja wgl robię, i na temat wszystkiego miała swoje mądrości do powiedzenia. Jak Anastazja się krztusiła bo stwierdziła że dziecko się dusi i podniosła mi ciśnienie. Stwierdziłam że nie będę przez najbliższy czas do niej jeździć. Nie ma takiej opcji. Mam dość uwag w swoją stronę.
Olej to.. Nie masz czym się denerwować. Może jak nie przyjedziesz w najbliższym czasie, nie zadzwonisz to zrozumie że ona już swój czas miała na wychowanie dzieci i wtedy mogła się wykazać. Ty sama wiesz co jest najlepsze dla twojego dziecka. ☺️

To są takie suche plamy, bardziej czerwone po kąpieli. Może dziewczyny z AZS coś podpowiecie? Czy właśnie tak to u was wyglądało czasem? Kurde taki jeden objaw to temat rzeka, może być wszystko :/ jutro do lekarza pójdę jak się dostaniemy
Tak wyglądają bardzo podobnie do naszych tyle że u nas na nogach I faktycznie po kąpieli bardziej zaognione, dosyć dużo ich ma i takie regularne........ a smarujesz je jakimś emolientem kilka razy dziennie? Może mieć uczulenie na cos i pojawią się azs .... ech temat rzeka😉

reklama
A śmiej się...kiedyś już sobie pomyślałam ,że muszę się zaopatrzyć bo na tych słoiczkach to czasami taką czcionką jest skład napisany że nic nie widzę🤣
🤣
Pozostaje chyba tylko codzienne macanie dziąseł palcem 😄
Macam i macam i nic nie czuję....🤣oczywiście o ile dama sobie pozwoli:)
A ja nie wiem co jest mojej :( od paru dni takie plecy i żadnych innych objawów. Raz miała biegunkę i to wszystko.
Też mi to wygląda na uczulenie....bo biegunka też może o tym świadczyć....
I jak takie suche to niestety chyba to....musisz iść do lekarza niech popatrzy i pewnie maść wypiszę...
Tylko teraz główkuj co nowego się pojawiło w menu aby znaleźć winowajce...
Biedne te nasze dzieciaczki...

Do góry