Jeśli ogarnę wstawianie załączników to oczywiście pokaże ale pewnie wszystkie panny już zajęte bo co jedna to bardziej urocza@Mal_Pa91 pokaz nam proszę tego kawalera , bo tu ostre swatanie się rozgrywa
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Piękne dziewczyny i Cudne widokiMoje maleństwo miało dziś "piknik na świeżym powietrzu" i popijało alpejskie mleczko Zobacz załącznik 1329657
Ooo u nas nie było dnia bez Bundych
Oglądałam to ale jakoś średnio mnie wkręciło, Chandler wygląda strasznieNa HBO GO wyszło w tym roku spotkanie po latach z całą 6- tą bohaterów i twórcami, jest dokładnie opowiedziane jak powstawał serial, jak wyglądały sceny, oraz były pokazane też ucięte urywki itd.
MamM
Boże, jak pięknieMoje maleństwo miało dziś "piknik na świeżym powietrzu" i popijało alpejskie mleczko Zobacz załącznik 1329657
( do Boga, bo ktoś potworzył takie cuda )
Ale mnie wzrusza Wasz widok w tej scenerii, na kamieniu, przy cycusiu
Patii26
U nas z tego co wiem to nie mówiły nic o ważności maści robionej. Dermatolog przepisała mi na ciało taka dużą tubę tej maści z wodą i jakbym niby miała to wykorzystać w 14 dni, szkoda maściDlaczego? Ja też jak jest taka pobudka około 1 to najpierw wodą ale czasem jak np. dzisiaj nie pomaga to daje mleko. Ja też podejrzewam ciągle podejrzewam zęby ale ciągle ich nie ma
Witamyna pewno masz też dużo cennych rad zapraszamy do rozmowy
Super ,że u Was się sprawdza taka robiona maść oby tak dalej, u nas taką robiona maść natłuszczająca miała waznosc 14 dni u Was też?, z tego co mi wiadomo sterydem można smarować buzię tylko nie za długo max bodajże 3 dni.
Mary2094
Lata uzależnień zrobiły swoje niestety.Oglądałam to ale jakoś średnio mnie wkręciło, Chandler wygląda strasznie
Niedługo mama
Na mojej maści była taka adnotacja od farmaceuty, pani doktor o tym nie wspomniała może w Twojej maści nie ma składników które się przeterminują no ja nie używałam po terminie ważności tym bardziej na skórę którą już była podrażniona to już bałam się dawać przeterminowaną maść takiemu maluszkowi, chociaż nie zużyłam całej.U nas z tego co wiem to nie mówiły nic o ważności maści robionej. Dermatolog przepisała mi na ciało taka dużą tubę tej maści z wodą i jakbym niby miała to wykorzystać w 14 dni, szkoda maści
Lipaaa
reklama
Mary2094
Ale on fajny, wygląda na starszego wyglądem a jaki ma charakterek? Spokojny czy żywotny?Oto mój mały śmieszek Zobacz załącznik 1329712