A no tak pyton też spoko, używamy Mój mąż to mówi, że chciałby np zobaczyć jamę borsuka albo gawrę to śmieję się do rozpukuO to jeszcze jak ktoś chce się pośmiać to na męskie genitalia ja mówię- pyton, wąż I tak do męża później pieszczotliwie wołam, raczej tymi słowami "pokaż mi węża" słabo go zachęcam do seksu
reklama
E
ecza
Gość
Nawet jak była kolekcja w pepco z Harrym to stwierdziłam , że muszę coś jej kupić bo nie wypada żeby moje dziecko nie miało nic z PotteremHahaha, no i prawidłowo Tylko peron 9 i 3/4 trzeba by było gdzieś znaleźć
Oj kochana..."robisz " mi cały dzieńO to jeszcze jak ktoś chce się pośmiać to na męskie genitalia ja mówię- pyton, wąż I tak do męża później pieszczotliwie wołam, raczej tymi słowami "pokaż mi węża" słabo go zachęcam do seksu
Mary2094
Fanka BB :)
To by mogli sobie podać ręce. Albo mój mówi - jak człowiek pierwotny , za włosy i do jaskiniA no tak pyton też spoko, używamy Mój mąż to mówi, że chciałby np zobaczyć jamę borsuka albo gawrę to śmieję się do rozpuku
ale masz pamięć rzeczywiście o tak Outlander ostatnią serię obejrzałam w ciąży uwielbiam!Hahaha, mnie to zawsze bawiło, bo takich słów używało się dawno i właśnie w serialu Outlander ( kocham ) i Wikingowie ( uwielbiam ) były takie teksty
Mary2094
Ja przyznam szczerze że akceptuje Harrego, ale nie ubóstwiam, ponieważ nie lubię fantastyki. Tak samo jak mój mąż uwielbia władcę pierścieni (nawet ma ksywę Frodo bo jest bardzo podobny do niego), to taki seans filmowy u mnie kończy się na śnie. Podobnie jak wchodził do kina Avatar X lat temu, i byłam na seansie, nie pamiętam filmu bo spałam.Hehe starsza jestem o 10 lat od Ciebie a dalej do Hogwartu spakowalabym się w 5 minut
No tylko teraz z Igą na rękach
Patii26
No serial jest cudowny, mega ciekawy i my z N jesteśmy zakochani w nim super aktorzy.ale masz pamięć rzeczywiście o tak Outlander ostatnią serię obejrzałam w ciąży uwielbiam!
ja też wszystkie obejrzałam i przeczytała tak samo Hobbit i Władca Pierścieni a kiedyś mówiłam, że badziewdopóki Mąż mnie nie skusiłNawet jak była kolekcja w pepco z Harrym to stwierdziłam , że muszę coś jej kupić bo nie wypada żeby moje dziecko nie miało nic z Potterem
Oj kochana..."robisz " mi cały dzień
E
ecza
Gość
No to jak Iga zaczęła tak śmiesznie mówić "mimimimi" to od tej pory jak nas zbiera to jest pytanko"mimimi"?I już wszystko wiadomoTo by mogli sobie podać ręce. Albo mój mówi - jak człowiek pierwotny , za włosy i do jaskini
reklama
no co Ty jak masz Netfliksa to obejrzyj Once Upon a Time po tym zakochałam się w Fantasy ahh Emma i jej żółty garbusikJa przyznam szczerze że akceptuje Harrego, ale nie ubóstwiam, ponieważ nie lubię fantastyki. Tak samo jak mój mąż uwielbia władcę pierścieni (nawet ma ksywę Frodo bo jest bardzo podobny do niego), to taki seans filmowy u mnie kończy się na śnie. Podobnie jak wchodził do kina Avatar X lat temu, i byłam na seansie, nie pamiętam filmu bo spałam.