Taaa ja też nie przepadam za fantastyką. Wyjątkiem jest Obcy i filmy gdzie akcja dzieje się w kosmosie Harry jest spoko ale bez szaleństwa z mojej strony. Władcę pierścieni i Hobbita trochę poznałam dzięki synowi bo on jest wielkim fanemJa przyznam szczerze że akceptuje Harrego, ale nie ubóstwiam, ponieważ nie lubię fantastyki. Tak samo jak mój mąż uwielbia władcę pierścieni (nawet ma ksywę Frodo bo jest bardzo podobny do niego), to taki seans filmowy u mnie kończy się na śnie. Podobnie jak wchodził do kina Avatar X lat temu, i byłam na seansie, nie pamiętam filmu bo spałam.
reklama
E
ecza
Gość
Właśnie słyszałam o tym serialu ale nigdzie nie mogę znaleźć aby sobie ściągnąć lub obejrzeć a canal+ nie posiadamA czyli francuskie komedie, też lubię a przychodzi facet..... super Ja wolę cięższe filmy ale francuskie komedie zawsze chętnie. Z dobrych kryminalnych seriali mogę polecić polski Klangor z Jakubikiem, no cudeńko
No jak gdzieś go dorwiesz to polecam naprawdę, choć jest dość mocny ale aktorstwo i w ogóle atmosfera na wysokim poziomieWłaśnie słyszałam o tym serialu ale nigdzie nie mogę znaleźć aby sobie ściągnąć lub obejrzeć a canal+ nie posiadam
Mary2094
Fanka BB :)
I zaraz będzie kolejne mimimimi na świecieNo to jak Iga zaczęła tak śmiesznie mówić "mimimimi" to od tej pory jak nas zbiera to jest pytanko"mimimi"?I już wszystko wiadomo
Mary2094
Nie mam Netfiksa odkąd Przyjaciele wyemigrowali mi na HBO GO. Uwielbiam Przyjaciół w szczególności jak mam fatalny dzień.no co Ty jak masz Netfliksa to obejrzyj Once Upon a Time po tym zakochałam się w Fantasy ahh Emma i jej żółty garbusik
Oj ten serial to oglądam w kółko i chociaż znam na pamięć to śmieję się jak głupiaNie mam Netfiksa odkąd Przyjaciele wyemigrowali mi na HBO GO. Uwielbiam Przyjaciół w szczególności jak mam fatalny dzień.
rany to chyba tylko ja nic nie oglądam masakra zapuściłam sięNie mam Netfiksa odkąd Przyjaciele wyemigrowali mi na HBO GO. Uwielbiam Przyjaciół w szczególności jak mam fatalny dzień.
Patii26
A to ja Władcy Pierścieni nie znoszę Hobbit jeszcze jako tako. Ale generalnie lubię fantasy ( niektóre) i uwielbiam Science fiction czyli Igrzyska śmierci, Niezgodna itpja też wszystkie obejrzałam i przeczytała tak samo Hobbit i Władca Pierścieni a kiedyś mówiłam, że badziewdopóki Mąż mnie nie skusił
Mary2094
Mam to samo, niektóre teksty znam na pamięć, ale cały czas tak samo mnie bawiOj ten serial to oglądam w kółko i chociaż znam na pamięć to śmieję się jak głupia
reklama
Mary2094
Ja za to lubię komedie, i czasem chamskie komedie nawet, oraz thrillery i dramaty. Ale komedie u mnie górują bo co w tym życiu nam pozostało jak tylko się pośmiać, no i dobrze pojeść.A to ja Władcy Pierścieni nie znoszę Hobbit jeszcze jako tako. Ale generalnie lubię fantasy ( niektóre) i uwielbiam Science fiction czyli Igrzyska śmierci, Niezgodna itp