Piękności@Niedługo mama szczęśliwa siódemka!
Miłego wieczoru!
reklama
Patii26
Fanka BB :)
U nas to samo, dopiero wyszły dwie pierwsze jedynki a ona znów się ślini mocno i wkłada palec do buzi i go gryzie. Ciekawa jestem czy to kolejne zęby czy tak po prostu.Nastka też ma dwa, i znów ma ślinotoki i kto wie czy zaraz kolejne się nie posypią.
Oj to prawda... Życie bez małej nie miałoby teraz dla mnie sensu. Jestem ogromnie wdzięczna za to, że ją mam, ona dodaje mi tyle otuchy, wsparcia, siły i miłości każdego dnia, że nie potrafiłabym teraz funkcjonować bez niej.Oj tak Twój M ma rację mówiąc , że byłby uboższy bez dziecka....Wszyscy bylibyśmy ubożsi..nie raz mam taki dzień , że z chęcią bym wszystkim pizdła i poszła w pierony ale ta dzidzia nadaje sens teraz naszemu życiu
Nie wyobrażam sobie teraz życia bez niej....oj zmieniło się życie...oj zmieniło....
Również gratuluję pięknej rocznicy....i życzę samych radosnych dni wypełnionych miłością
Wyobraziłam sobie ostatnio jak to było w ciąży, mogłam spać do 11, kłaść się o 1-2 w nocy, cały dzień oglądać seriale itp., a później spojrzałam na to co mam teraz i wiecie co, nie zamieniłabym nawet jednego dnia na to, żebym sobie mogła posiedzieć i pooglądać serial tak jak kiedyś. Nie wytrzymałabym ani jednego dnia bez niej.
Życie zmieniło się o 180 st, ale jest też szczęśliwsze, pełne radości No i ma się dla kogo żyć
Lipaaa
Pati pięknie to napisałaś, podpisuje się rękami i nogami.U nas to samo, dopiero wyszły dwie pierwsze jedynki a ona znów się ślini mocno i wkłada palec do buzi i go gryzie. Ciekawa jestem czy to kolejne zęby czy tak po prostu.
Oj to prawda... Życie bez małej nie miałoby teraz dla mnie sensu. Jestem ogromnie wdzięczna za to, że ją mam, ona dodaje mi tyle otuchy, wsparcia, siły i miłości każdego dnia, że nie potrafiłabym teraz funkcjonować bez niej.
Wyobraziłam sobie ostatnio jak to było w ciąży, mogłam spać do 11, kłaść się o 1-2 w nocy, cały dzień oglądać seriale itp., a później spojrzałam na to co mam teraz i wiecie co, nie zamieniłabym nawet jednego dnia na to, żebym sobie mogła posiedzieć i pooglądać serial tak jak kiedyś. Nie wytrzymałabym ani jednego dnia bez niej.
Życie zmieniło się o 180 st, ale jest też szczęśliwsze, pełne radości No i ma się dla kogo żyć
Ja też właśnie często wspominam jak to fajnie było się wysypiać, a gdy spojrzę na małą - to już wolę nie być wyspana ale ja mieć obok siebie..
Mary2094
Dokładnie. A najgorsze np jak ostatnio byłam ponad 3h u fryzjera. Juz pod koniec tak mi się spieszyło do domu bo myślałam już ciągle o małej i zaczęłam za nią tęsknićPati pięknie to napisałaś, podpisuje się rękami i nogami.
Ja też właśnie często wspominam jak to fajnie było się wysypiać, a gdy spojrzę na małą - to już wolę nie być wyspana ale ja mieć obok siebie..
Figola3
wow nieźle, sprzęt pierwsza klasa moi rodzice też taki mieli, ale jak z siostrą w okresie nastoletnim zaczęłyśmy piec to używałyśmy tego młynka do zrobienia cukru pudru no i po jakimś czasie padł. ale mają jeszcze taki na korbę, coś takiego:Taki, działa ma 45 lat. Też dla mnie szok!
używają go co prawda do mielenia pieprzu, ale najważniejsze, że działa. mają jeszcze maszynkę do mielenia mięsa, też taką na korbę i lampę naftową - wszystko sprawne
Figola3
u Monini już 6ząbków więc 7 roczek będzie okFajnie, łatwo będzie Ci zapamiętać kiedy ząbkowała
A to chyba dobre tempo? Czy nie?
Bo za bardzo nie wiem ile zębów ma być na Roczek.
No nie, jak już napisałam to mnie olśniło, 7 na Roczek to jednak za dużo
fakt, daty do zapamiętania to łatwizna teraz
Niedługo mama
Haha też tak mam pędzę do domu jak na skrzydłach jak synus z kimś zostajeDokładnie. A najgorsze np jak ostatnio byłam ponad 3h u fryzjera. Juz pod koniec tak mi się spieszyło do domu bo myślałam już ciągle o małej i zaczęłam za nią tęsknić
Ja co prawda BLW nie stosuje ale chciałam zapytać co dajecie na śniadania? Bo ja daje kaszkę z musikiem owocowym i się zastanawiam czy Wy może dajecie już co innego?Dziewczyny ratunku. Czy ma któraś jakieś fajne przepisy BLW? Bo ja na instagramie coś polubiłam i mi zniknęło w tłumie. A mam jakiś e-book od aalankowegoblw ale chyba już wszystko przestudiowalam
Czajo miała rację mój syn zaakceptował mleko neocate bez najmniejszego problemu , mały żarłoczek
W sobotę miał 7 miesięcy I waży 8 kg wg wagi łazienkowej
reklama
Mary2094
Ja daje owsianki np z malinami, jajka w różnej postaci w jakiś tam np placuszkach. Kulki np z kaszy. Oczywiście syf jest po jedzeniu ale bez dramatu. U nas plus że odpukać Nastce żadna alergia pokarmowa nie wyszła, nawet po masle orzechowym.Haha też tak mam pędzę do domu jak na skrzydłach jak synus z kimś zostaje
Ja co prawda BLW nie stosuje ale chciałam zapytać co dajecie na śniadania? Bo ja daje kaszkę z musikiem owocowym i się zastanawiam czy Wy może dajecie już co innego?
Czajo miała rację mój syn zaakceptował mleko neocate bez najmniejszego problemu , mały żarłoczek
W sobotę miał 7 miesięcy I waży 8 kg wg wagi łazienkowej