reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Jak Nastka mnie gryzie to tylko zabieram jej pierś, i mówię do niej "Oj". To "oj" na nią nawet działa bo wie że robi coś czego nie powinna. I po takim czymś przestaje gryźć. Raz jej się odkąd ma żeby zdarzyło, aż odskoczyłam od niej, sama się wystraszyła mojej reakcji i już od tego czasu nie próbowała.A widzisz to jednak jestem niedoczytana.
Melania jednak gryzie, nie wiem czy to czasem nie będzie powód do zakończenia karmienia. Może sutki mi się przyzwyczają, wolałabym jeszcze karmić.
Mary2094
Nastka też ma dwa, i znów ma ślinotoki i kto wie czy zaraz kolejne się nie posypią.Maluch znajomej 9 mscy i 8 zębów , Lili póki co dwa na dole, ale slini się okrutnie i wiecznie w tej buzi piluje
U nad 37 tc już widać na horyzoncie koniec skoku
dzisiaj pobudka 4 rano potem zabawa do 6 potem sen
zaczyna wstawać przy każdym meblu
oj jak ja nie cierpię maty puzzle (że się skusiłam) tego się sprzątać nie da a i mały w mig to rozkłada
już zaczyna coraz mniej do buzi wkładać chyba już kuma że tam tylko jedzenie
wczoraj zrobiłam mu naleśniki zjadł całego siedzieliśmy przy nim normalnie czy się nie zadławi a ten tylko spoglądał o co nam chodzi
no i kocha włazić na taty klatę szczególnie gola z włosami i ciągnąć je nie żeby jakiś fetysz ale wczoraj miałam ubaw no zaczął robić kupę jak na nim siedział a on wtedy się tak napina normalnie jakbym siedziała na krześle to bym spadła
@Patii26 też i ja i M codziennie całujemy te nóżki i stopki
mój M wczoraj stwierdził że jaki on byłby ubogi bez dziecka (wczoraj mieliśmy 3 rocznicę ślubu a razem już 10 lat)
oj jak ja nie cierpię maty puzzle (że się skusiłam) tego się sprzątać nie da a i mały w mig to rozkłada
wczoraj zrobiłam mu naleśniki zjadł całego siedzieliśmy przy nim normalnie czy się nie zadławi a ten tylko spoglądał o co nam chodzi
no i kocha włazić na taty klatę szczególnie gola z włosami i ciągnąć je nie żeby jakiś fetysz ale wczoraj miałam ubaw no zaczął robić kupę jak na nim siedział a on wtedy się tak napina normalnie jakbym siedziała na krześle to bym spadła
mój M wczoraj stwierdził że jaki on byłby ubogi bez dziecka (wczoraj mieliśmy 3 rocznicę ślubu a razem już 10 lat)
tamiza
Drogie Mamy
Robię generalny przegląd ciuchów w domu ... jest ich ogrom
Sprzedaje je przez znany i bezpieczny portal
Jeśli któraś z Was potrzebuje zakupić ubranka to bardzo Was proszę o wiadomość priv podam linka
Masa ciuszków po 1 zł
Serdecznie zapraszam
Robię generalny przegląd ciuchów w domu ... jest ich ogrom
Sprzedaje je przez znany i bezpieczny portal
Jeśli któraś z Was potrzebuje zakupić ubranka to bardzo Was proszę o wiadomość priv podam linka
Masa ciuszków po 1 zł
Serdecznie zapraszam
MamM
Gratuluję pięknej RocznicyU nad 37 tc już widać na horyzoncie koniec skoku
Niech Wam się wiedzie tak dobrze jak teraz cały czas
E
ecza
Gość
Oj tak Twój M ma rację mówiąc , że byłby uboższy bez dziecka....Wszyscy bylibyśmy ubożsi..nie raz mam taki dzień , że z chęcią bym wszystkim pizdła i poszła w pierony ale ta dzidzia nadaje sens teraz naszemu życiuU nad 37 tc już widać na horyzoncie koniec skoku
Nie wyobrażam sobie teraz życia bez niej....oj zmieniło się życie...oj zmieniło....
Również gratuluję pięknej rocznicy....i życzę samych radosnych dni wypełnionych miłością
Mary2094
Dokładnie, priorytety się zupełnie zmieniły. Nawet dziś myślałam jak to było jak małej nie było i stwierdziłam że moje życie było totalnie puste, i co z tego że np. Usiadłam z kawą sama sobie i ją beztrosko sobie piłam, jak później np pół dnia człowiek się zawiesił na oglądaniu tv i nic z tego sensownego nie wychodziło. A tak jednak życie ma sens z takim maluchem.Oj tak Twój M ma rację mówiąc , że byłby uboższy bez dziecka....Wszyscy bylibyśmy ubożsi..nie raz mam taki dzień , że z chęcią bym wszystkim pizdła i poszła w pierony ale ta dzidzia nadaje sens teraz naszemu życiu
Nie wyobrażam sobie teraz życia bez niej....oj zmieniło się życie...oj zmieniło....
Również gratuluję pięknej rocznicy....i życzę samych radosnych dni wypełnionych miłością
Mąż na mnie krzyczy jak prasuje twierdząc że głupia jestem że prasuje zamiast odpocząć ale ja jakos nie założę pogniecionych ciuchów no tak mam i koniecO rany, a ja nic nie prasuję
reklama
Ja mam 13 okien niestety minus domku jednorodzinnego ale na szczęście u mnie już umyte dwa tygodnie temu taka ładna pogoda była i mała ubrana jak na dwór korzystała ze świeżego powietrza a ja relaksowałam się przy myciu okienna to mi pozwoliłaMy mieszkamy przy głównej drodze i u nas się tak szybko brudzą okna, że musielibyśmy je myć co 3 Msc... No ale bez jaj, 5 okien dużych mam do mycia, więc trochę roboty jest. Jeszcze grzyb nam się zbiera od wewnątrz na silikonie na dole szyby, bo mamy za szczelne okna i jak grzejemy to woda się zbiera na dole szyby i przez to ten grzyb...