reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

POMOCY!! Dziewczyny dziś mam ginekologa jak już pisałam wczensiej, pracuje w sklepie nikt nie wie ze jestem w ciąży(oprócz nmojej przyjaciółki która tez tam pracuje)nikt się nigdy nie chce zamienić stad tez stwierdzałem ze przecież mogę wziąć urlop na rzadanie. Tak tez zrobiłam zadzwoniłam do szefowej dzisiaj powiedziałam ze mam wizytę u lekarza i nie moe przyjść do pracy.. nic nie mówiła konkretnego, ładnie przeprosiłam a teraz przyjaciółka mi pisze ze szefowa przekalaza dziewczyna ze za to ze nie przyszłam dziś do pracy wyciągnie konsekwencje ( zwolni mnie) czy ona ma takie prawo?!!! Czy jak nie będzie jeszcze bicia serduszka mogę wziąć zwolnienie ze np złe się czuje bardzzo? Nie wiem co robić,płakać mi się chce!😢😢😢😢
Jaką masz umowę w pracy ? Jeśli jesteś na umowie o pracę to możesz dostać już dziś zwolnienie ciążowe płatne 100%. Mój gin mi dawał od początku ciąży bo w mojej pracy mam do czynienia z chemikaliami i nie mogę pracować w takich warunkach w ciąży. Teraz nie potrzebuje zwolnienia bo mam jeszcze urlop macierzyński do marca :-)

reklama
Jaką masz umowę w pracy ? Jeśli jesteś na umowie o pracę to możesz dostać już dziś zwolnienie ciążowe płatne 100%. Mój gin mi dawał od początku ciąży bo w mojej pracy mam do czynienia z chemikaliami i nie mogę pracować w takich warunkach w ciąży. Teraz nie potrzebuje zwolnienia bo mam jeszcze urlop macierzyński do marca :-)

Mam normalna umowę o prace do 31 grudnia :) idę prywatnie i powiem prosto z mostu jaka jest sytuacja mam nadzieje ze moja Pani doktor zrozumie i da mi jakieś zwolnienie czy nawet zaświadczenie jakieś..

Jest serducho [emoji3590][emoji3590][emoji6]
Jestem mega szczęśliwa. Ale z pomiarów tp na 8 marca. Wg om na 3
IMG_20200717_145020.jpeg

reklama
Do góry